אווקי!תפארת =]
העניים שלך! איך הם כאלה אמיתיות תמיד??משיח נאו בפומ!
את חתיכת כשרון!

עלי והצליחי!
אז אני פשוט אשב..תפארת =]
ואחכה בסבלנות
(
)
ממש ממש יפה!!! העיניים שלך!!! משו אדיר!!!שולמית=]
(אגב- באמת תשבי ותחכי.. אנחנו לא יכולים לענות מיד.. גם לי היה ציור שהעלתי ולקח שבוע שמישו הגיב, אין מה לעשות... תתנחמי שהציורים שלך לפחות באמת ממש ממש יפים!
מטווררףף!!!shira935
מהמםם!ליאן =)
בייחוד העיין הירוקה, יש מה לשפר בהצללות של האישה 
תפארת, יצא לי להתבונן לא פעם ולא פעמייםדינה ל.אחרונה
בציורים האלו שלך עד שמצאתי פנאי לכתוב לך עליהם,
ואני מתפעלת מהם כל פעם מחדש!
הם פשוט מדהימים!
העין הצבעונית... יש לך את זה בצבע. ללא ספק 
הברק בתוך הירוק, והרטיבות האמתית שבזוית העין... אין עליך!
משימה עבורך: לצייר ציור בצבע- מההתחלה עד הסוף! ![]()
הציור הראשון:
שוב, העיניים מדהימות.
שימי לב שהעין הרחוקה מאיתנו אמורה "להסתיים" כבר שם בקצה. תדמייני איפה הקצה שלה נמצא לפי איך שציירת אותה. יוצא שהיא הרבה יותר מדי רחבה ממה שאמור להיות.
האוזן מדי קרובה לעיניים. צריך לעשות לה גזור-הדבק. תתבונני בפרצופים מסביבך ותראי מה המרחק הנורמאלי בין האוזן לעין.
עוד הערה:
הגבול בין האף, לחצי הפרצוף הרחוק יותר לא אמור להיות קו מטושטש. תסתכלי מסביבך, או על עצמך במראה. תראי שההבדל שאת רואה הוא גוון עור טיפה שונה, בגלל שעל חצי הפרצוף הרחוק מוטל אור באופן שונה. אז כשאת מציירת את זה, את יכולה לצבוע את האיזור המרוחק קצת יותר כהה.
אני מקווה שהובנתי 
הציור השלישי מתוק מתוק 
אבל תפארת, מה יהיה? תסיימי את הציורים שלך! ת לא יכולה להשקיע ת'נשמה באיזור אחד ולהזניח את המסביב! ![]()
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך