(כמה צפוי היה שישר כל הבנים יפתחו את ההודעה הזאת
)
את, בת - רואה בחור שיוצא איתך, בסיטואציה כלשהי בוכה (לא בגלל כאב פיזי פתאומי או קבוע, בגלל משהו נפשי וכו'...כי כאב פיזי עוד קל יותר להבין שגם בנים יכולים לבכות...) -
נחלק את המקרים לסעיפים ותתי סעיפים
1. הבחור לא רואה שאת רואה אותה בוכה
1.א. - מה תעשי באותו רגע שאת רואה אותו בוכה והוא לא רואה? תגיבי בצורה שיידע שאת רואה? תשתדלי להתעסק מייד במשהו ולדאוג לתת לו מספיק זמן כדי להסדיר את עצמו? ובקיצוני - תשאלי אותו מה קורה?
1.ב. - לאחר מעשה ולאחר שנגמרה הפגישה וכו' - מה תעשי? מה תחשבי? זה ישנה לך ממה שחשבת על הבחור עד היום? זה יגרום לך במקרה קיצון לשקול את ההצעה הזאת שוב? זה יגרום לך לחשוב דברים טובים/רעים על הבחור? זה יגרום לך לתפוס אותו מעכשיו ואילך כרגיש ביותר? כל דבר שאת רוצה, תכתבי בתשובה לסעיף זה...
2. הבחור רואה ויודע שראית אותו בוכה
2.א. - מה תעשי באותו רגע שאת רואה אותו בוכה? תעשי עצמך כאילו לא ראית (למרות שהוא יודע שזה רק כדי לא להביך אותו, כי ברור לו שראית), או שלא תתייחסי לזה בכלל, או שאולי תשאלי אותו מה קורה, או כל משהו אחר? מה היית עושה?
2.ב. - כמו ב1.ב. - לאחר שנגמרה הפגישה מה תעשי ומה תחשבי? (בדגש על כך שהבחור ידע שראית אותו בוכה...
על כל הסעיפים הנ"ל יש לענות בשתי אפשרויות של הזמן הנוכחי של הקשר בו את רואה את הבחור בוכה - אפשרות ראשונה היא שזה די בתחילת הקשר, בפגישה 1-5, נניח...
אפשרות שנייה היא שזה קורה בפגישה דיי מתקדמת... (כאן לא אתן מספר פגישה כי כל אחד מתקדמת אצלו זה זמן שונה...).
יאללה, בנות, עופו על עצמכן - מעניין אותי מה בנות המין היפה חושבות על סיטואציות כאלו ומה יעבור להן בראש במצב כזה...
(וכדי שלא יהיה חשד קל - מעולם לא קרה לי דבר כזה, אבל סתם באמת מסקרן אותי אם יקרה אי פעם דבר כזה, מהן המחשבות האפשריות מעצם היותה בת, שיכולות לעבור בראשה באותו זמן ולאחר הפגישה...).
ב"הצלחה!

(לא שיקרו לו דברים מבכים, שיהיו לו רגשות