ב"ה, בע"ה "תשיב מקדש לתוכנו"אבי הכהן

יפה ונעים לעיןמתואמת

נראה שציירת בצבעי פנדה/פסטל. אני צודקת?

אהבתי את הגיוון בצבעי ההרים והשמים.

לדעתי היה יפה עם היית מוסיף קצת 'זהב' לבית המקדש (יש צבעים כאלה בפנדה או דומה).

ציור בעפרונות אקרוול.. לגבי הזהב:אבי הכהן

מי שלא ראה בנין הורדוס לא ראה בנין נאה [מימיו] במאי בנייה אמר רבה באבני שישא ומרמרא איכא דאמרי באבני כוחלא שישא ומרמרא אפיק שפה ועייל שפה כי היכי דנקביל סידא סבר למשעייה בדהבא אמרו ליה רבנן שבקיה דהכי שפיר טפי דמיחזי כי אידוותא דימא.(בב"ב ד.)

תרגום:

במה בנה אותו(את המקדש)? אמר רבה באבני שיש ירוק שיש לבן, ויש אומרים גם באבני שיש כחול. הוציא שורה(של שיש) והכניס שורה של שיש, כדי שהסיד יקלט היטב. לאחר מכן רצה לצפות את ההיכל בזהב, אמרו לו חכמים: השאר את זה כך, משום שנראה כמו גלי הים.

סבבה?

בסדר, צודקמתואמת

סתם, בגלל שגם ככה זה ציור מרחף ולא ריאליסטי - אפשר להוסיף זהב, כמו שתמי מציירים. (וחוץ מזה, אולי בית המקדש השלישי כן יהיה מצופה בזהב?)

ויפה על היצירה בעפרונות! זה יצא שונה ממה שיצא לי, לכן לא חשבתי שאל עפרונות אקוורל. איך עשית בדיוק את הציור?

בוקר טוב. ציירתי! כמו כל ציור.. רק במוצש עברתי עםאבי הכהןאחרונה

מים (רק על השמים)

יצא אחלה ב"ה אבל אין לי זמן להעלות..

זה פשוט מדהים, כמה צבעים אתה מצליח לשלב..מירי ט.

ובסוף זה נראה פשוט...ואו.

דווקא ממש אוף ברוך ה'.. הסריקה הרסה לגמרי את הצבעאבי הכהן

וניות

הציור נתן לי קצת הרגשה של מעופפת כזה..שולמית=]

לוידעת איך להסביר, יש פה הרגשה שהמקדש הוא בשמיים ומורם מעל הכל ובכ"ז בארץ.. לוידעת, זה מה שהרגשתי כהסתכלתי!!

ממש ממש אהבתי! תותח!

יפה מאד!טנגענס

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך