(מתוך תשובה לשאלה באחד האתרים)
"הזכרת גם את הרב שרלו.
אני מקווה שהוא לא מבסס את דעתו על "משב הרוח הפופוליסטי", אבל אני לא חושב שיש לו "כתפיים" להכריע בעניני ציבור כל כך עמוסים.
העובדה שהוא מביע את דעתו מלמדת שהוא חושב שיש לו כתפיים מספיק רחבות לחלוק על גדולי הרבנים שמותניו יותר צרים מאצבעם הקטנה. וזה קצת יותר מ"חוצפה".
שמעתי אותו פעם מתבטא בקול ישראל ואומר שעבר זמנם של הרבנים אליהו ושפירא שליט"א, וצריך הנהגה יותר אמיצה ותורנית וכו' - ולא יכולתי להמלט מהמחשבה שהוא מתכוון לעצמו. - מעשיו מוכיחים שהוא באמת כזה, וחבל.
אם כבר הזכרנו אותו אומר לך שלדעתי אין להתחשב כלל בדעותיו כיון שהוא נכשל ומכשיל את הציבור בכמה וכמה ענינים שהוא לא רואה את אחריתם, גם בעניני צניעות, גם בעניני ארץ ישראל,
כל מי שמכיר קצת את המקורות הפנימים יודע כי הכשלון בשני הנושאים הללו קשור בקשר הדוק.
אני לא כותב את דברי כדי לנגח את הרב שרלו, רק כיון ששאלת מה לעשות עם "פסק ההלכה" שלו - לדעתי אין ללכת אחריו.
גם חבל לך להתעמק במקורותיו ההלכתיים, כיון שהמעיין בפסקים שהוא מפרסם מיד פעם יראה שאין לו מקורות שעליהם הוא מתבסס בחידושיו המהפכניים - רק סברות כ"דורש מפי הגבורה".
אנחנו פוסקים על פי המסורת שקיבלנו מדורי דורות מאבותינו ומאבות אבותינו שהם קיבלו תורה מריבונו של עולם ודבריהם הם דברי אלוקים חיים, "סברות" של פלוני או אלמוני לא עומדים כלל מולם.
אל תדאג. הרבה רבנים מסוג זה קמו לעם ישראל צברו פופולריות אצל "קהל שטחי" ולבסוף נדחו. אם הוא ימשיך באותה הדרך - זה יהיה סופו, וחבל.