שלום לכם, אנשים יצירתיים. מקווה שנחתתי בפורום הנכון.
אני זקוקה לרעיונות כיצד לעשות את פינת 'זכר למקדש' בבית למשמעותית יותר.
כל המלצה תתקבל בברכה!
תודה רבה ![]()
שלום לכם, אנשים יצירתיים. מקווה שנחתתי בפורום הנכון.
אני זקוקה לרעיונות כיצד לעשות את פינת 'זכר למקדש' בבית למשמעותית יותר.
כל המלצה תתקבל בברכה!
תודה רבה ![]()
אבל אם יהיו רעיונות עבורך- בברכה.
[הערה קטנה ממה שידוע לי: על הפינה הזאת להיות ריקה, ושוממת. וזה בדיוק עניינה. אם בא לך לעשות פינה מיוחדת לזכר המקדש- למה לא?]
גם אני יודעת שצריך להשאיר את הפינה ריקה, בלי קישוטים, כי זה זכר לחורבן - החורבן לא היה יפה...
בכל אופן, אפשר לעשות ליד (וזה התכנון שלי, מה שעוד לא התגשם...) משהו אומנותי יותר שגם כן יזכיר את הציפייה לבית המקדש. אפשר ציור עם כיתוב מתאים, אפשר עבודה בפסיפס, אפשר לקשט מסביב לאמה על אמה באבנים שמזכירות את אבני הכותל... ועוד היד נטויה.
בחנויות יודאיקה אני חושבת- זה אותיות של הפסוק "אם אשכחך" ומחברים אותם לפינה הריקה, וכך רואים מצד אחד שהיא ריקה (בין האותיות) ומצד שני זה יפה, והופך למשמעותי יותר
להשאיר אותיות מסויידות של "זכר לחורבן" בתוך הריבוע האפור.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173