ת'אמת אני כבר הרבה זמן קוראת פה ולא מגיבה ומשתפת, אבל הפעם החלטתי לשתף אתכם ולפרוק קצת עניינים שבלב..
אנחנו זוג צעיר בתחילת שנות העשרים, נשואים באושר ונחת כבר שנתיים עם ילדון מתוק (שיהיה בקרוב בן שנה), ונמצאים במירוץ המטורף של לימודים ועבודה ואיכשהוא בניית תא משפחתי חמים..וזה קשה, כל כך.
בעלי עובד מהבוקר (5 לפנות בוקר) עד הערב בעסק משפחתי (מה שמוסיף להשקעה הרבה שלו שם, אחריות ומחויבות למשפחה), ושלושה ימים רצופים בשבוע ישר מהעבודה הוא נוסע ללימודי ערב, כך שהוא לא רואה את הילד ארבעה ימים כשהוא ער, ופוגש אותי בסוף יום, ששנינו עייפים ומתכוננים לעוד יום ארוך..הזמן היחיד שיש לנו הוא שבת, מזל שהיא קיימת..
אני מרגישה שהשגרה ממש שוחקת את הזוגיות וכואב לי על הבן שלי שמחפש את אבא ורואה אותו כל כך מעט, אבל אני יודעת שאין ברירה, ואם לא עכשיו, יהיה יותר קשה בהמשך, כשיהיו יותר ילדים ויותר הוצאות ודאגות. אבל כל כך קשה לי לפעמים, שאני חייבת לשמוע שיש עוד כאלה שחיים כמונו, ולקבל איזו עצה או חיזוק איך לא מתייאשים וממשיכים ככה.. בייחוד שאנחנו חיים בקהילה של הרבה זוגות צעירים כמונו, ורובם כן נמצאים יחד אחרי הצהריים ובערב, והבדידות והתמודדות עם גידול הילד ממש לבד לפעמים ממש מייאשת ומתסכלת..מה עושים?

תגובה נפלאה