איזה כנס תותח הי'ה בקרית ארבע עכשיו!!!גלוק17

לק"י.

מי שלא ראה ושמע - מומלץ: News/News.aspx/181790

כיביתי מיד לאחר ששנלר עלהואלאד
היודנראט של חברון לא השתנה. הארנון הוא אותו הארנון והקצובר הוא אותו הקצובר.

מי שמצפה מאיתנו לבוא ולעזור להם לדבר גבוהה גבוהה ובסוף להתפנות תוך 10 שניות - יכול להמשיך לחלום.
חשוב להפריד בין ארנון (-נועם) לארנון (-אוֹרי - הבן)סבא גפטו
הראשון הינו אנטישמי בעל שנאה עצמית וחסר אישיות ומסתחבק עם שייח'יים ערבים (בעיניי ראיתי זאת! ועוד בחג הפורים!)

השני הינו יהודי תם העוסק בבניית ויישוב ארץ ישראל ללא משוא פנים והסתחבקויות עם ערבים/אנטישמים בני דת משה - נציגי מדינת ישראל.
ממש הוצאת שם רע!!!רחלקה

אפילו לא לשה"ר, מכיון שזה שקר!!!

אכן...נעם ארנון סה"כ איש צדיק...ימין אמיתי
מה שקר?סבא גפטו
עשרות רבות של יהודים חזו בסיטואציה הנ"ל בפורים שלפני שנתיים. בתהלוכת ה'עד-דלא-ידע'
עוד שישו ושמחו מהכנס - וולדמן נזף בוולפאואלאד
במהלך דבריו, שאל הרב וולפא "מי היום האויב של עם ישראל בארץ ישראל". וולפא המשיך וקבע "לא השמאל. מדינת ישראל, היא האויב של עם ישראל בארץ ישראל". מיד לאחר דבריו, עלה לנאום הרב אליעזר ולדמן, מראשי ישיבת ההסדר בקרית ארבע, חבר כנסת לשעבר וממייסדי היישוב.

לאחר משפטים ספורים התייחס הרב ולדמן דברים של קודמו. "ולכן, תרשו לי רבותי. אני לא יכול לשמוע ולשתוק לדברים, במחילה מכבודו של הרב וולפא", זעק הרב ולדמן כשהוא מנפנף באצבעו כלפי הרב וולפא, "מדינת ישראל היא שלנו! היא לא האויב שלנו. הממשלה היא לוחמת נגדנו. המדינה היא לא שלהם. מדינת ישראל היא שלנו, של כל יהודי ויהודי לא האויב. אני מציע שתפסיקו
עם השטויות האלה. אנחנו לא נלחמים נגד המדינה, אנו נלחמים נגד אלה שהשתלטו עליה שלא בצדק ורוצים להשליט עלינו שקר ועיוות ואי צדק. נגדם אנו נלחמים".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/813/524.html

ושימו לב ליציאה של ארנון אחרי הנאום של וולפאואלאד
"תודה לרב וולפא על דבריו הקצרים"

ייבש אותו על המקום...

למרות שבדברים מסוימים נועם הוא בר פלוגתא, הוא בסדראנונימי (פותח)

אתה מדבר דברים שהם ממש לא במקום, לדעתי נועם ארנון טועה בדברים מסוימים {וכמובן שבהמון דברים אחרים הוא פועל כראוי ועושה דברים חשובים} הוא לא מושחת והוא לא שקרן ומותר להיות ברי פלוגתא

לשמשל היום היה לי איתו ויכוח בבית השלום ויכוח שנגמר בצעקות כי הוא כעס עליי וחשב שבגלל אנשים כמוני המאבק על בית השלום יהרס, ויכוח דומה שנגמר בצעקות ויותר מזה היה לי גם עם דוד וילדר שגם אותו אני מאוד מעריך וחולק עליו בדברים מסוימים

אני מבין את הכעס שלהם אני מבין את זה שהם לחוצים, ובשורה האחרונה אני לא מסכים עם דעתם ואני גם לא מקבל אותה, בכל זאת צריך לכבד אותם ולהעריך אותם

המאבק על בית השלום הוא מאבק לאומי ולא פרטי של וועד כזה או אחר, מאבק כזה אם חלילה ינוהל באותה שיטה שבה נוהל המאבק בכפר מימון או בשוק בחברון לפני שלוש שנים יגמר בגירוש לא רק מבית השלום אלא מכל מרחבי יו"ש רח"ל, ומאחר ולצערי אותם אנשים טובים שציינתי את שמם פועלים באותה צורה והמטרה היא כמעט רק על התדמית {שהיא לא העיקר} ופחות על סיכול מזימת הבוגדים, אני לא יכול להסכים לדעתם גם עם זה גורם לצעקות שלהם כלפיי ויותר מזה {דעה דומה לשלי יש לעוד המון אנשים שנמצאים בבית השלום חלקם אפילו מתושבי המקום} 

אך יחד עם זאת יש להם המון זכויות ובדברים אחרים שהם עושים כל שלאל ידם כדי לשמור על ארץ ישראל וחברון ועל זה מגיע להם ישר כח וכמובן שאסור לומר עליהם דברים כמו שאמרת

סבא גפטו - קצת כבוד, קצת כבוד עצמיאנונימי (פותח)אחרונה

ככה לדבר על נועם ארנון שפעל ופועל כ"כ הרבה, רק בגל שאינך מסכים איתו בדברים מסויימים?

אנטישמי?

מה קרה לך, באמת?!

אני מצטרף לתגובתו של משה מירון, כדאי שתקרא אותה.

ראיתי מאורית סטרוק והי'ה מעולה.גלוק17
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה