תג מחיר זה לא לרדת לרמה של הערבים ימח שמם?
תג מחירשמחעס
תג מחיר זה המקסימום שאפשר לעשות כעת..אריאל דל"ת
כמובן שזה אסור מבחינה חוקית וכו'.
לא, זה לא לרדת לרמה שלהם, תצאו מהסרט שהיהודים צריכים להגיש את הלחי השניה, אנחנו [או לפחות רובנו] עדיין לא נוצרים.
חלילה!בחורצ'יק
ערבים מחבלים פגעו בנו,מצווה להלחם בהם-אוייבים.וזאת ע"י צה"ל.
אבל כעיקרון אין בכך בעיה ב'ערביות' גם היהודים יודעים להלחם,ב"ה.ויש לנו צבא מהחזקים בעולם.
ממש! רואים כמה צה"ל יעיל!אש קודש.
צה"ל לא מממש את ייעודו שהוא ביטחון לתושבי מדינת ישראל.
הוא בהחלט ממש את ייעודודתי לאומי
גם אם לא הרמטית, וגם אם לפעמים עושה דברים פסולים נגד המטרה שלשמה הוקם.
עם כל הכאב, כל זה מתגמד לעומת ההגנה שהוא מספק לעם ישראל.
נדמה לך-וזו בעיה,תצטרך ללמוד לראות שוב..בחורצ'יק
ביטחון ישראל אלו לא רק המעשים החמורים של זריקת בקת"בים ואבנים,אלא ביטחון כלל ישראל,וזה כולל בעיות גם ממרחקים,וניטרול מחבלים בארצות ניכר,את זה עושה בעבודת קודש צה"ל.
העניין הוא שצה"ל יכול לטפל בזורקי האבניםדי"מ
ולא עושה את זה.
תמיד צריך לשפר את ההתנהלות ולייעל אותהבחורצ'יק
אך מכאן ועד לומר :"צה"ל לא מממש את ייעודו שהוא ביטחון לתושבי מדינת ישראל." הדרך ארוכה.
זה לא טעות פה ושםדי"מ
זה ההתנהלות הרשמית של צה"ל,לא שתם פאדיחה.
אמרתי שצריך לשפר התנהלותם במקומות מסויימיםבחורצ'יק
לא אמרתי שזה בטעות.אלא כן.צה"ל צריך להתייעל.אבל הוא עושה עבודתו מעולה.
הוא לא עושה עבודה מעולה,די"מ
הוא שומר על השקט בגזרה ולא על הבטחון של היהודים.
^^^-משה ר-
שקט זה ביטחון.בחורצ'יק
בשביל השקט צריך לעמול,להכנס לכפר עויין לחסל מחבל\לחטוף ולצאת משם,זו מציאות יום יומית..זה לא בא בקלות 'לשמור על השקט בגזרה'..
אני אצוטט לך דברים של מ"פ אומר בתדריך מוצב-משה ר-
מדי יום..
"מטרת פלוגת **** לתת ביטחון ותחושת ביטחון לתושבי מדינת ישראל ולתושבי *** בפרט"
המצב בשטח רחוק מהלהיות כזה, תושבים ביו"ש חוששים ליסוע על צירים מסויימים, כאשר הם יודעים שגם אם הצבא יגיע הוא לא יעשה הרבה, פעם מספיק היה לראות סופה ממוגנת נוסעת לידך בכביש היית רגוע, היום גם אם רואים שיירה של סופות וזאבים חוששים, ולכן פה הצבא נכשל, כשאזרח מרגיש לא בטוח ליסוע בבית שלו ולנהל שיגרת חיים תקינה, זה כישלון של הצבא נטו!
שקט זה לא בטחוןדי"מ
בא אני ייתן לך דוגמא,
לפני כשנתיים ערבים הציתו מבנה ברמת מגרון ביום שני,בשבת ערבי נכנס לשטח הגבעה והותקף,במוצ"ש הרסו את כל הבתים בגבעה.
מה היה לנו?
מריבה בין יהודים לערבים על שטח מסויים,במי יותר קל לטפל?בכפר שיש בו כמה מאות תושבים או גבעה של יהודים עם בקושי 10 תושבים?
כמובן שביהודים,אז את מי מעיפים מהשטח,כמובן את היהודים.
אחרי הרצח של משפחת פוגל ניצן אלון שבזמנו היה האוגדונר צוטט כמי שאומר שרצח פוגל היה "תג מחיר" של ערבים,
כולם כמובן הזדעזו בזמנו מהציטוט ואם איני טועה הוא חזר בו,
אפשר כמובן להגיד שניצן אלון הוא סתם שמאלני שאוהב ערבים יותר מיהודים,אבל אנחנו יודעים שכל אחד מישראל הוא נשמה קדושה וחלק אלוק ממעל,
ולדעתי באמת הייתה פה פליטת פה,אבל מה גרם לאותה פליטת פה?
ניצן אלון בתור עאוגדונר לא חושב בראש של יהודיםVSערבים כי אז כמובן שהוןא בעד היהודים אלא בראש של באלגןVSשקט,
ולכן הצתת רכב וקשקוש גרפיטי שווה מבחינתו לרצח של חמישה אנשים בינהם תינוקת בת מספר חודשים,כי זה גורם לו את אותה כמות כאב ראש ובאלגן.
מאמר ישן בעניין אבל בהחלט רלוונטי לחץ כאן
הצבא לא שומר על היהודים אלא על "השקט בגזרה" כמו כוח או"ם,
לפעמים זה אומר לשמור על היהודים ולפעמים על הערבים.
אחד מהרבנים הגדולים בציבור שלנו אמר ככה:י.ל.
הנציב כותב על הפסוק וין כ וכה וירא כי אין איש ויך את המצרי,אומר הנציב פנה משה לבתי דין של יהודים ושל מצרים ודרש מהם לדון את המצרי המכה.בתי הדין סירבו ואז עקב סירובם ויך את המצרי....
לא,די"מ
הלוואי ונגיע לרמה שלהם,
ונעשה נקמה אמיתית ולא ריסוסי גרפיטי.
ח"ו!משהו בעולם הזה
אתה באמת היית רוצה להיכנס לכפר ערבי ולהרוג סתם?
נכון, אולי רובם תומכים ברצח יהודים, אבל לא כולם. רק הקב"ה בוחן כליות ולב, איך תוכל להפריד בין ערבי עם כוונות רעות לערבי פשוט?פעולה כזאת לא תהיה חיובית בכלל זו סתם התלהמות וחילול ה'....
במלחמה לא עושים הפרדות כאלה.די"מ
מוסר גבוה על פי היהדות מוסר גבוה זה לא לתת את הלחי השנייה,לא להעדיף אויבים על פני יהודים,וכן יש מצוות נקמה.
לא רק שהייתי רוצה הייתי מאושר "ישמח צדיק כי חזה נקם,פעמיו ירחץ בדם הרשע"
חילול השם זה כשפוגעים בעם ישראל לא כששומרים על כבוד ישראל.
אם מה שימנע ואפילו קצתי.ל.
נכון להיום, כל ערבי מעל גיל 13 חייב מיתה.אריאל דל"ת
מכיוון שהעם שלו בחר לצאת נגדנו במלחמה. ובמלחמה- לא מתייחסים למעטים שרוצים שלום, לא מתחילים לעשות אבחנה במחיר החיים שלנו, פשוט הורגים.
היהדות היא הדת הכי רחמנית, השאלה מי קובע לי מה זאת רחמנות.
בתור יהודי מאמין, אני סומך על ה' שהוא יודע מה הכי טוב בשבילנו, ואם הוא אמר לנו שצריך להרוג את כל מי שיוצא נגדנו במלחמה,[לא בתור אדם פרטי, אלא שהעם שלו יצא במלחמה.] אז כנראה זה הדבר הכי רחום שיש.
ואם ה' אמר לי להשמיד את כל עמלק, כולל הצאן והבקר, אז כנראה זה הדבר הכי רחום וחנון שיש בעולם...
מצטער, אצלי "מוסרי", לא נקבע ע"פ איזה ג'ון קרי אמריקאי, או שמאלנים יפי נפש, או מה שמקובל בעולם הנוצרי היום. מוסריים אעלק. זה רק תירוץ לזה שהם שונאים יהודים.
על פי מה את קובעת מה מוסרי ומה לא? כי אצלי זה נמדד ע"פ מה שה' אמר לי שמוסרי.
וסתם עוד דברשִׁירָה
לשמאלניים (ולגויים) המוסריים יופי הנפש (אהבתי ת'הגדרה..) לא אכפת על אדם שנהרג (במקרה מהעם שלהם) כי זה באשמתו והוא נכנס לשטח של האויב או משו כזה, אבל מקימים כל מיני ארגוני צער בע"ח ותורמים מאות בשביל איזה אריה שנפצע,ומאמצים חתולים וכלבים וכו' שהם חיות טורפות בעצמם..
איזה רחמנות. איזה מוסריות!!
מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים (ע"ע יואב בן צרויה וצאן עמלק,יואב בן צרויה ואבנר בן נר,גרמנים ועוד)
הרב כהנא אמר פעםיהודה סעדה
"אם לא נרד לרמה שלהם נרד עשרה מטרים מתחת לאדמה..."
אם מישהו נותן לך סטירה ואתה מחזיר לו, זה לרדת רמה? להגיב על פגיעה, זה לרדת רמה?
אני יודע שזה לא אתה, אך בדרך כלל אלה שמדברים על "ירידת רמה" אלה האנשים שגרים באזורים יוקרתיים, רחוקים מכל הצרות ומסוגלים לדבר על "לא לרדת רמה" בזמן שהם חיים להם בשלווה והאזרחים הפשוטים סובלים.
אז אפשר להוציא את המושג הזה מהלקסיקון.
אשכרה זה מוציא מהדעת, "לא לרדת לרמה שלהם"מישהי=)
כל אלו שאומרים את זה. ארר.
מצד שנימשהו בעולם הזה
עם כל התקשורת והסרטונים הערוכים זה גם מביא לשנאת יהודים ואנטישמיות בעולם,
ולצערי אי אפשר להתכחש לעובדה שלאומות העולם *יש* השפעה על מה שהולך כאן..
אני בהחלט חושבת שצריך לפעול, להתפלל ולשאוף לגאולה של א"י השלמה, אבל לא זו הדרך.
תג מחיר מוציא אחלה שם למתנחלים וליהודים עובדי השםדי"מ
שמע, אני גרה (לצערי) במרכז ומשהו בעולם הזה
לא רק הם ככה, גם דתיים עירוניסטים שלא ממש בקשר עם אנשים מיו"ש חושבים בצורה דומה וקשה מאוד לשנות את דעתם, בעיקר כשיומיים אחרי שאני מצליחה כבר לשכנע מישהו הוא קורא בעיתון על רכבים שהוצתו באיזה כפר....
תבינו, כולם מעריכים מאוד את הרצון והכוח של כולכם לתרום לגאולת א"י, אבל לא בדרך הזו, היא לא יעילה וגורמת אפילו לחילול השם.
יש גבול לכמה שאפשר לסבול בשביל שיחשבו עלי טובי.ל.
ברור שאני מעדיף שהעם יהיה איתי ויתמוך בי אבל יש גבול! אם העם לא יתוך בי כי אני גר בשטחים אז אני יצא מהשטחים??
דעת הקהל חשובה אבל אם זה מה שיגרום לי לנזק אז אני לא יתחשב בדעת הקהל
העם רואה את מה שמאכילים אותו בחדשותמשהו בעולם הזה
באסה להם...די"מ
אני לא מבין מה רע בזה שהם חושבים שכל המתנחלים-דתיים הם פעילי תג מחיר ומה הבעייה לעשות טרור לערבים.
ודרך אגב יו"ש זה מרכז הארץ ולא תל אביב וגוש דן,זה השפלה.
??משהו בעולם הזה
א- גם אם נגיד מליון פעם שצריך להרוג את כל הערבים שחיים בא"י, זה לא יקרה. צה"ל פשוט לא יעשה את זה (מסיבות ברורות). זה רק ייגרום לבודד את המגזר שלנו מבחינה פוליטית, פחות אזרחים/ח"כים במדינה יעזו להיות חלק מ"הימין הקיצוני".
ב- התוצאה של א' תהיה שהמפלגות הימניות יצטמצמו/יקבלו פחות תמיכה בכנסת (=כאב ראש גדול לכולנו).
ג- גם אם אתה לא אוהב את הרעיון, תל אביבים-רענניסטים-כפ"סים-ורמתגנים הם חלק מהעם שלך! וכן, חשוב להשתדל לקרב אותם ולא להפחיד/להרחיק.
את מוזמנת להמשיך ולהתפלל.אריאל דל"ת
אם את לא זוכרת, עמ"י עושה את זה כבר 2,000 שנה, הגאולה תגיע שבאמת נרצה שהיא תבוא, ונרים את עצמנו מהספה ונקום ונתחיל לעשות מעשים.
לצערי- גם לפני 2,100 שנה פחות או יותר היה דיון כזה, בן מתיתיהו ובניו החשמונאים למתיוונים של אז. הם היו אומרים- "באמת, מתיתיהו!! אתה מוציא שם רע ליהודים עם השמירת שבת האדוקה שלך.. נווו!! הדרך היא להתיוון! תלמד תורה בסתר, תתפלל. אל תהיה ראש בקיר..."
מצטער, במשך כל ההיסטוריה היו את המעטים שהמשיכו לקדש שם שמיים בעולם, והיו את אלא שזה לא היה נראה להם, או שהם פחדו מהגאולה, או מסיבות אחרות- אז התירוץ שלהם היה ש-"אתם מחללים שם שמיים..."
למה לצערך? המרכז זה לא ארץ ישראל?!מישהי=)
שיחשבו מה שהם רוצים,
הם במילא חיים בתוך סטיגמות
עלינו..
אז עוד כמה , לא יזיקו.
(קפצה לי התגובה!)
לצערי- כי אין אצלנו מספיק מסלולי טיולים (;משהו בעולם הזה
ברור שיש הבדל בין תג מחיר לפיגוע!יער"ב שיחי
בפיגוע- דוקרים/מתפוצצים על אזרחים חפים מפשע הכוללים זקנים, נשים, ילדים ותינוקות
ובתג מחיר שורפים בית שיש בו תינוקת וילדים!
ההבדל לא ברור?!
אם הסורים יפגיזו אותנו בטנקים,המצב חסה
לא נרד לרמה שלהם ונפגיז אותם גם?
הסורים יפגיזו ערים ואזרחים, ואנחנו את הצבא שלהםמשהו בעולם הזה
ככה שעדיין לא נרד לרמה שלהם
זה דבר מפגר. סליחה.מישהי=)
כמובן שאנחנו לא נרד לרמה שלהם...חסוי123
למדת פעם את המקרה של רחב הזונה והמרגלים?
רשום שם" וְאֶת-אָבִיךְ וְאֶת-אִמֵּךְ וְאֶת-אַחַיִךְ וְאֵת כָּל-בֵּית אָבִיךְ, תַּאַסְפִי אֵלַיִךְ הַבָּיְתָה. יט וְהָיָה כֹּל אֲשֶׁר-יֵצֵא מִדַּלְתֵי בֵיתֵךְ הַחוּצָה, דָּמוֹ בְרֹאשׁוֹ--וַאֲנַחְנוּ נְקִיִּם; וְכֹל אֲשֶׁר יִהְיֶה אִתָּךְ, בַּבַּיִת--דָּמוֹ בְרֹאשֵׁנוּ, אִם-יָד תִּהְיֶה-בּוֹ. "
מה הם אומרים לה? כל מי שיוצא מהבית גם אם הוא מהמשפחה שלך דמו בראשו!
למה? כי במלחמה אי אפשר להבדיל!!!! אם כל בן אדם שתראה במלחמה תחשוב :הוא נגדי או לא,סופך יהיה רע ומר!
ולכן זה מה שהמרגלים אומרים,כל מי שבחוץ אנחנו הורגים! במלחמה אתה לא מבדיל!
הדבר תורה במקור נאמר ע"י הרב מאיר גולדמינץ וכתבתי אותו פה,
פינת ה(צ)חוק: כמובן שאין הדבר תורה בא להסית מישהו ללכת ולפגוע בכל אדם כלשהו באשר הוא אלא דבר תורה זה מתכוון לגויים שחיו פעם שהיו משתחווים לעפר רגליהם ולא לגויים שחיים היום...
הם שורפים מכוניות ואנחנו שורפים. לא יורדיםהמצב חסה
הקם להורגך השכם להורגו - זה לא לרדת לרמה שלו...?אלירז
עזוב אל תרד לרמה שלו... תמות וזהו....חסוי123
למה לי סתם לרדת לרמה שלו?
הרב כהנא אמר: אני מעדיף לחיות בישראל כשכל העולם שונא אותי מאשר לחיות באוושויץ כשכל העולם אוהב אותי (לא ציטוט מדויק)
חסוי - הגבת לי? כי הדברים שלי נאמרו בציניות..אלירז
לא הגבתי לךחסוי123אחרונה
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7