אבל, אם לענות מהבטן נטו, נראה שבאמת אם אין משיכה כלל לאדם השני, אזי הקטע הרגשי חסר בצורה רצינית - כי רגש "אפלטוני בלבד" - הוא רגש לא שלם והייתי מעז להגיד - רגש שקרי במובן מסויים. רגש מלא ושלם, צריך להביא איתו, ככה אני מבין, גם מימד של משיכה, ולפחות כלשהי, לצד השני.
ואם הקטע השכלי טוב, ורגש ישנו "אפלטוני" בלבד - אזי, לדעתי האישית בלבד - בצורה כזאת מסוכן להתחתן.
ויגידו אלו שיגידו שבחברה החרדית מתחתנים אחרי 2/3 פגישות - לעניות דעתי יש הבדל, כיוון ששם מראש העסק מוסדר כך שאת רוב הבדיוקת עושים לפני, ואז עושים מספר מצומצם של פגישות לראות שיש התאמה בסיסית ויחסית טובים בין השניים, ואז, פחות או יותר "זורקים אותם" לתוך חיי הנישואין בתקווה שיצא טוב. אני לא אתן דעה בקטע של החרדים לכאן או לכאן - אבל זה שוני מהותי מהמקרה שמתואר כאן, של בחורה שכבר נפגשת 10 פגישות עם בחור ואין משיכה כלל וכלל.
דעתי האישית כמובן - במצב כמו שהוא עכשיו, עדיין כמובן אין עניין להתחתן. אבל מה טוב שניתן לעשות חשיבה נוספת, לחפש דרכים להלהיב את עצמך - ואפילו לדבר עם אנשי מקצוע (כן כן, גם בתחום המיני, אם נהיה בוטים - ישנם מומחים, רופאים וכאלו שלו, שיכולים לתת עצות איך להמשך לאנשים, או איך לדעת אם את יכולה להמשך אליו - וכל זה גם בלי מגע וכו', שאנשים חילוניים טוענים שהוא כל כך נצרך כדי לדעת את זה... אז לא). וגם עם רבנים, וכו', שייעצו לך ויעזרו לך.
ומעבר אליהם- נסי לעשות איתו פעילויות מסעירות, מגבשות, מחברות ביניכן, תנסי לראות אם זה מצית בך משהו של משיכה אליו.
בקשי אולי מגורם מקורב אליו שיעביר לו בדרך כלשהי שהיית רוצה שינסה לעשות לך הפתעות רומנטיות כאלו, דברים שאמורים לגרום לקרבה ולמשיכה כזאת - וראי אם זה עוזר לך...
במקרה ששום דבר ממה שאני מציע וממה שמומחים הרבה יותר ממני יציעו, לא יעזור - אזי באמת יש מקום לפגישה מחודשת עם יועץ/ץ נישואין טוב/ה,, שיעזור לך להגיע להחלטה של עצמך...
והעיקר - ב"הצלחה!