חברה ביקשה ממני להכין לה צלחת אירוסים.
רציתי לשאול פה עם מה ניתן/מומלץ לצייר על הצלחת.
אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בעניין..
תודה מראש!
חברה ביקשה ממני להכין לה צלחת אירוסים.
רציתי לשאול פה עם מה ניתן/מומלץ לצייר על הצלחת.
אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בעניין..
תודה מראש!
נערת טבעומסביב עלי גפן וענבים...("ענבי הגפן בענבי הגפן")
ובלי פסוק (לפחות לא פסוק שלם) יש הרבה שאומרים שזה בעייתי לשבור פסוק.
השאלה שלי לא הייתה מה לצייר אלא איך (עם מה)
ויצא מעולה.
גם אמא שלי עשתה פעם באקריליק.
וחלק בצבעי זכוכית, נראה לי.
צבעי הזכוכית היו יותר טובים על קרמיקה - האקריליק נטה קצת להתקלף, אבל כנראה לא כדאי לקנות במיוחד. בפרט שלא כל-כך אכפת מעמידותה של צלחת אירוסין... אל תשכחי לצלם לפני השבירה!
לי חברה מתוקה-
צבעה באקריליק,הדביקה מפית יפה עם ציור של פרח גדול,
ומעל בטוליפ רשמה את השמות שלנו, וכל המסביב היה פסוק משיר השירים [לא זוכרת איזה..]
אני עשיתי לה-
הרקע אקריליק, ובטוליפ ציירתי חומות, מעל את השמות שלהם, ומסביב פסוק "קול ששון" או משו כזה...
מניחה שגם ארטליין טושים של כסף וזהב..
נשמע לי הכי טוב, אבל אשמח לשמוע מבעלי ניסיון..
אם יש למישו תמונות של צלחת והוא מוכן להעלות ממש אשמח לראות, כדי לקבל קצת רושם איך יוצא עם כל אחד מהחומרים שהצעתם.
סליחה על החפירות, פשוט אינלי נסיון בכלל...
והרב אמר לנו לא לשבור אותה.
אז בתמונות היא מופיעה יפה ושלמה ושברנו צלחת דומה רק בלי הקישוט

יצא מצוין ונשבר יפה...
עשיתי בעבר גם עם ארטליין זה פשוט סגנון אחר..
באקריליק אפשר גם להתחרט ולמחוק תוך כדי.. זה לא החוויה של צביעה על קנבס אבל יוצא סבבה!
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173