בס"ד
השבת (חיי שרה) הייתי בבית השלום בחברון...
כמה פרטים מהשבת:
בליל שבת היה סיור של תושבי בית השלום בחוצות חברון, ליד בית הקברות החלו הערבים לזרוק אבנים עלינו, המשטרה כמעט לא הגיבה....
לפני הסיור היה עונג שבת בבית השלום - השתתפו מאות מאות אנשים שבאו לשבת לחברון, נעם ארנון דבר, ח"כ אורי אריאל ועוד....
בשבת בצהריים היה סיור מאיזור מאחז הגיבורים לתוך חברון...כשהגענו לאחת הסמטאות הערבים החלו לזרוק אבנים בלי רחמים - בנס של ממש לא היו נפגעים.
בהמשך הסיור עצרה המשטרה שני נערים...ואז התקיימה הפגנה ליד התחנת משטרה בגבעת האבות שם היו העצורים - פתאום החלו השוטרים להשתולל והתעללו בצורה אכזרית ומזעזעת שמי שלא ראה לא יכול לחשוב בשניים מהמפגינים...
בין השוטרים הארורים ביותר שהכו שם היה זה השוטר 'דוד נחום' - ה' יישלח אותו במהרה לגיהנם. אמן כן יהי רצון.
השוטר הנ"ל התנהג באכזריות בלתי נתנת למחשבה, כשאמרו לו שהמשטרה מגנה על הערבים ועל יהודים לא, - אמר השוטר הנ"ל "אתה יודע למה? כי אני נאצי"....
לאחד מהמפגינים השוטרים קרעו את הבגדים, את הציצית ושסעו אותו בצורה אכזרית ביותר.
אותו שוטר 'דוד נחום' שר"י צחקק בשטניות כשהמפגינים צעקו לו 'נאצי' 'כאפות' וכו' וכו'..- היה מגיע לו הצעקות האלו. הוא התנהג ברשעות שלא נתפסת בחלומות הכי שחורים.
את אחד המפגינים עצרו לאחר שעשו לו מיני לינץ' - אני לא מגזים בכלל!!! יש הרבה עדים לכך. הצמידו אותו לגדר בטון והתעללו בו בצורה נוראה, מבחילה ואכזרית ביותר!!!!
בין השוטרים היו שוטרים חובשי כיפה - המפגינים מחו על כך שאלו שמים כיפה תוך שהם עוסקים במלאכת הרשע- אך אותם שוטרים רק צחקו באכזריות - ובכוונה להרגיז בצורה גלויה וברורה מאד.
כמו"כ אחד השוטרים צלם למרות שבת קודש - אך זה דבר קטן לעומת שאר הפשעים שעשו שם השוטרים.
לבסוף שוחרר אחד העצורים וקבל הרחקה ואולי גם מעצר בית (לא זוכר בדיוק...)
ועוד עצור נראה לי השתחרר (לא בטוח...).
סה"כ חוץ מזה היה אחלה שבת.
חשוב להגיע לבית השלום - יש חשש כל הזמן לגירוש.
ה' יפר עצתם ויקלקל מחשבותם של מבקשתי רעתנו, בים אם הם בני ברית ובין אם הם גויים.