ציור חדש.. אשמח לקבל הארות!נפשי שמתני

"זאת חנוכה" שמח!

מה נשמע חברים?

אני מצרף פרויקט שלקחתי על עצמי שאני עובד עליו כבר המון זמן, משום מה אני לא ממש מרוצה מהתוצאה..

אשמח מאוד לקבל הצעות לשיפור והארות והערות על התמונה. סליחה שהצילום לא משהו, אבל אין לי יותר מידי מה לעשות לגבי זה..

תודה רבה לכם, אין לכם מושג כמה שזה מעודד ונותן לי מוטיבציה להמשיך לצייר!!

יונתן.

וואו, כמה השקעהמפוספס
בכלל לא צריך לתקיןחמודה!!

אתה משקיע ומתמסר לציר, וזה מפעים אותי כל פעם מחדשאלעד

חסר כאן מימד עומק.

אני חש כאילו אתה מצייר כל אובייקט בנפרד וממש מוסר עליו את הנפש, אבל כאשר מתרחקים קצת ובוחנים את הציור בכללו- לא תמיד הפרטים מסתדרים יחד בהרמוניה.

זה ניכר בחוסר החיבור לקרקע, בגדלים המשתנים של הדמויות ואפילו בכל מיני מומנטים לא ממש קשורים שלא מגיבים ולא מתייחסים בשום צורה למה שמתרחש סביבם (העץ הקטן והשביל הממוסמס, לדוגמא)*.

לא אציע לך כרגע פתרונות,

רק חשוב על כך.

* וכאשר בוחנים גם את הציורים הקודמים שלך כאן,

אז הנק' הזו בולטת ומשמעותית אפילו עוד יותר.

בכל מקרה- הציור עצמו יפהפה, ומושקע בטירוף,

וראוי לכל שבח!

עלה והצלח!

ווואוו!!! ממש יפה!!! כל הכבוד!!! שים בפסיפס..שולמית=]
מהמם, ממש ציור יפה-pnina-
החופה נראת מרחפת באויר..חלומות נעימיםאחרונה

ואין מימד של עומק. אבל הצבעוניות מאוד יפה. ויפה הזוג והילד הקרובים אלינו והשיח שקרוב אבל יש פער עצום בינהם לשאר.יש אנשים גבוהים בהרבה וזה יוצר הרגשה שהם לא עומדים לצד המעבר הלבן אלא משקפים מלמעלה ולפעמים פורפורציות הגוף אינם נכונות-רגליים קצרות מדי זה קורה בדר"כ כשמתחילים את הציור מלמטה.לדוג' החייל אבל לרוב זה בסדר.

המון השקעה בכל פרט באמת. בתזמורת באמת העברת תחושה של ריקוד. ויש עוד מה לתקן.

בסה"כ יפה.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך