פייגלין קצת מתחנף לשמאל וזה מתחיל להדאיגמסנחל

אתמול הוא קרא 'לפתוח את הליכוד לכולם - מדן מרידור ועד אפי איתם', ואני לתומי חשבתי שזו אמירה חד פעמית היוצאת כ'שגגה מפי השליט' לצורכי בחירות ופוליטיקה, ובטח שלא תחזור שוב. אלא שהיום הוא חזר על כך בראיון לגל"צ, והנימה שלו היתה קצת פייסנית כזו, למרות שנתניהו נלחם בו בגלוי וללא מורא.

כאחד שתמיד תמיד האמין שפייגלין הוא אולי האדם היחיד היכול להנהיג את המחנה הנאמן לתורה, לעם ולארץ - אני מתחיל להיות טיפה מודאג.

אני מקווה שכח"כ הוא לא יפזול קצת שמאלה, כפי שעושים כולם, החל מקדימה, דרך הליכוד, הבית היהודי וכו'.

גם הופעתה של ח"כ אופורטוניסטית זגזגנית כגילה גמליאל בכנס של מנהיגות יהודית היתה דבר מיותר ומאכזב, ובכלל היה ערב מלא ליקוקים, חוץ מאיוב קרא שבאמת דיבר כמו שצריך.

אני מקווה שמנהיגות יהודית תתעשת - כי היא אולי התקווה האחרונה שעוד נותרה לנו.

מצ"ב מייל שמובא כאן בערבון מוגבלואלאד
מנהיגות יהודית בליכוד - הבלוף הגדול

כחבר לאומי במפלגת הליכוד, אני שואף לכך שנציגי הליכוד בכל פורום, יהיו איכותיים, מכובדים ותומכים בדרך הלאומית. אני בכוחי הדל מנסה להשפיע, לטובת מועמדים שהם אנשי חיל, אנשי אמת ושונאי בצע.

אני עדיין מלקק את פצעי, מה"תאונה הקשה" של חורבן גוש קטיף, אכן אני ב"ימיני הבוגדת" הצבעתי לאריק שרון, תחת הסיסמא "דין נצרים כדין תל-אביב", ובתמורה קבלתי ש"דין ת"א ואשדוד כדין נצרים". כמקדמה ל"עיסקה" קבלתי את החורבן האכזרי של גוש קטיף וצפון השומרון, וזאת כדי להציל את אריק שרון מהכלא, בגין קבלת שוחד של מליוני דולרים.

ישנם אנשים קרובים לי, שלא סולחים לו עד היום ובצדק, כיוון ששכנעתי אותם להצביא לליכוד. כן זאת הייתה כנראה "לשוני הבוגדת".

כאדם סביר אשר מנסה ללמוד לקח מארועי העבר, אני פועל היום לסלק מרשימת הליכוד, את כל אלה שתמכו בחורבן גוש קטיף. זהו מהלך טבעי, כיוון שאנשים אלה חטאו ב:

1. באי ראיית הנולד.
2.
3. בחוסר הבנה מדיני, צבאי ולאומי.
4.
אבל, חמור מכך, הם הצביעו בניגוד לתוצאות משאל המתפקדים בליכוד, אשר החליט ברוב מוחץ, שלא לתמוך בחורבן, הם פעלו בניגוד להתחייבות מוקדמת, שתוצאות המשאל, אכן מחייבות את כולם.

איזה עזות מצח, מצד אלה שציפצפו בשעתו על מתפקדי הליכוד ולא כבדו את ההכרעה הברורה, לבוא היום, ולבקש את אמון מתפקדי הליכוד. איזה אמון יכול להיות לנו בחברי כנסת שכאלה ?

כחבר פעיל במחנה הלאומי, אשר מפיץ זה שנים את דעותיו לרבבות, אני מקבל פניות רבות לתמיכה, לעזרה פוליטית ואחרת. מאז חורבן גוש קטיף, אני מנסה לעזור, אך ורק לאלה שלחמו איתנו כתף ליד כתף נגד החורבן, אם במשאל המתפקדים, אם בהפגנות, אם בפעילות לאומית אחרת. ופועל אקטיבית, נגד אלה, שהם למעשה אנשי קדימה בהשקפתם, וביום פקודה לא יהססו לפרוש ולחבור לצד שמאל של המפה הפוליטית.

לצערנו הרב, ישנם היום, בין פעילי הליכוד, הרבה אנשי קדימה בהשקפה, זה בעיקר אותם האנשים, ששואלים את עצמם בכל נושא, "מה יצא לי מזה" ?

לתומי סברתי, שאנשי "מנהיגות יהודית" בראשות פיגלין, שרוממות אל בגרונם, הם וודאי פועלים ומעדיפים לתמוך, באנשים שמייצגים את האידיאולוגיה היהודית והלאומית.

לתומי סברתי, שתמיכתם בעבר, באהוד אולמרט בבחירות לכנסת, הייתה מעידה חד פעמית, של טירונים פוליטיים, אשר האמינו לשקרים של אולמרט שהוא כביכול ביתרי מלידה, והוא אולמרט הבטיח בתמורה לפיגלין, את תמיכתו ועזרתו, לבחירת אנשי מנהיגות יהודית. הכל כמובן התברר כשקר וכזב.

כאשר התחלתי את פעילותי, לסלק את תומכי חורבן גוש קטיף מהרשימה לכנסת ולשאר מוסדות הליכוד, לא היה לי צל צילו של ספק, כי אמצע, תומכים ובני ברית, באנשי מנהיגות יהודית, או כמה שטעיתי !!!

פניתי בשעתו אל מיכאל פואה, להצטרף ליוזמה ל"נקות" את רשימת הליכוד מתומכי החורבן, ותשובתו הייתה שלילית, בנימוק "לנו יש חישובים פוליטיים לזמן ארוך" !!! מדהים.

כעבור זמן, נסעתי לירושלים לאירוע, שאורגן ע"י מנהיגות יהודית, של מתן אות הוקרה לרב דדון, אשר ירה באקדחו, בעת הפיגוע בישיבת מרכז הרב. לתדהמתי, מצאתי על במת הכבוד, את גב' גילה גמליאל, זאת הגברת אשר הייתה נגד חורבן גוש קטיף, אבל, קבלה מכונית וולוו ותפקיד של סגן שר, ומייד הצטרפה ללא היסוס אל תומכי אריק שרון. אדון פואה הסביר לי "כי מנהיגות יהודית חוברת לכולם, לא משנה, מה דעתו והשקפתו" !!! מדהים.

אבל, שיא השיאים, המתאים בהחלט לספר השיאים של גינס, היה בבחירות המקדימות בסניף רמת גן. שם היו שני מועמדים:

1. איזו חיימוביץ - איש לאומי ברמח אבריו, איש חיל, איש אמת ושונא בצע, אשר השתתף אתנו במלחמה נגד החורבן. ולאחרונה גם נמנה עם המשכימים לבתי כנסיות ובתי מדרשות
2.
3. כרמל שאמה - אשר היה מאנשי עומרי שרון ושלומי עוז. איש קדימה בהשקפתו, אשר "רקד על הגג", כאשר גורשו אנשי גוש קטיף. איש זה גם חשוד בחוסר יושר ובמשלוח ידו בכספי ציבור.
4.
בבחירות 2006 היה אדון שאמה יו"ר מטה הבחירות ברמת-גן. הוא פתח מטה בחנות בר"ג, קישט אותה בכרזות, בדגלים ובשלטים, ערך טכס פתיחה בנוכחות בנימין נתניהו. ממש למחרת, הגיעו הפעילים לעבוד במטה, ומצאו משרד נעול. אין דגלים, אין כרזות, ממש סיפור של סלח שבתי.

תביעה הוגשה לבית הדין של הליכוד, ועדיין בדיון.

גם במקרה זה, לא היה לי ספק שמנהיגות יהודית וודאי תתמוך בחיימוביץ, כאשר ההבדל בין המועמדים כל כך ברור. נפגשתי עם מיכאל פואה בנושא, והוא דרש תמורה פוליטית, עבור תמיכתו במועמד הלאומי. לא הבנתי מדוע יש צורך בתמורה. בסוף לחצנו ידיים וסיכמנו, שאנחנו פועלים יחד לבחירת המועמד הלאומי.

האיש של מנהיגות יהודית ברמת-גן, אכן עשה קולות וצילצולים, כאילו הוא תומך בחיימוביץ, אבל מסתבר ש"עבדו עלינו ובגדול", מאחורי גבינו הם חברו לכרמל שאמה, תמכו בו.

כרמל שאמה נבחר, עם כ- 600 קולות מול 450 לחיימוביץ, וכידוע הצדק מנצח.

החלטתי לפרסם את האירועים הנ"ל אבל התלבטתי, כיוון שקראתי את ספרו של פיגלין "במקום שאין איש", ואת מאמריו במקור ראשון. תדמיתו כפי שעלתה בעיני, לא התאימה כלל לאירועים בשטח.

בשעתו פרסמתי את עמדתי, כי פייגלין הוא האיש הנכון במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. לדעתי מועמדותו בליכוד, מחבלת בכוחו של המחנה הלאומי. אבל, האיש נראה לי, איש חיל, איש אמת ושונא בצע, פטריוט יהודי לאומי בכל נפשו. אבל כמאמר הכוזרי: "כונתו רצויה אבל מעשיו אינם רצויים".

אי לכך, החלטתי להפגש עימו, כדי לקבל את תגובתו לפני הפרסום, ואכן ביום 28.9.08 נפגשתי עם משה פייגלין במלון דניאל. הצגתי לפניו את כל העובדות המתוארות לעיל, הוא הקשיב ואמר לי ש"זה נשמע לא טוב, תן לי לבדוק". נפרדנו בידידות ובסיכום שהוא יצלצל אלי לקבוע פגישה נוספת, עם תשובות לעובדות התמוהות בלשון המעטה. חיכיתי עד בוש, פייגלין לא חזר ולא צלצל במשך כחודשיים.

בינתיים, התברר לי, כי בבחירות לרשויות המקומיות, מנהיגות יהודית ממשיכה לתמוך ב"אנשי קדימה", שנשארו בליכוד, למשל:

1. בחיפה - תמכו ברמי לוי שהיה איש של עומרי שרון וחסיד נלהב של החורבן.
2.
3. בבית שמש - תמכו בוקנין - גם הוא מחסידי תוכנית החורבן.
4.
וכיום, מנהיגות יהודית תומכת בבחירות המקדימות, לרשימת הליכוד לכנסת, בין השאר:

1. במחוז הצפון - הם תומכים באבן צור, איש של אריק שרון שלפני חודש עבד עם קדימה, ועפ"י דוח מבקר המדינה מעל כ- 0.5 מיליון ₪ ,וזאת נגד המועמד הלאומי, יוני גולדבלט.
2.
3. בגוש דן - הם תומכים בכרמל שאמה רב המעש (ראה לעיל).
4.
לאחר שמאמר זה כבר היה כתוב, החלטתי בכל זאת ליזום שיחת טלפון עם משה פייגלין, והיום 25.11.08 צלצלתי אליו, משה פייגלין אישר את כל העובדות. את הסבריו איני יכול לפרט, כיוון שפשוט לא הבנתי אותם. הואיל ואין לחשוד במשה פייגלין שהוא קשה הסברה, כנראה שאני קשה הבנה.

אולי נזכה להסבר מפורט ומשכנע, במאמרו הבא, במקור ראשון.

אני פונה מעל במה זאת לכל העסקנים השמאלניים שעושים עיסקאות עם ראשי מנהיגות יהודית. הם פשוט לא יקבלו את הסחורה, כיוון שחברי מנהיגות יהודית בליכוד, הם אנשי אמת אוהבי העם והארץ, והם לא יתנו להכניס לכנסת, מעמד שמאלני, בקולות של המחנה הלאומי.

אנחנו נפרסם את הכרטיס האישי של כל מועמד, ואין לי ספק שהציבור האמוני לא יציית לקריאת מנהיגיו, להשחיל לכנסת מועמד אנטי לאומי בקולות שלנו.

לראשי מנהיגות יהודית אומר, אם אתם סוברים שאותם עסקנים אנטי לאומיים מפוקפקים שאיתם אתם עושים עסקה, יביאו לכם קולות. אני מודיע לכם, שכמו שאולמרט בשעתו לא הביא לכם מאומה, גם מאלה לא תבוא ישועתכם, ועל דרך זאת לא תהיה תפארתכם.

לסיום, אני אומר לכל ראשי "מנהיגות יהודית" בליכוד:

1. יערב לכם, יבושם לכם, ואל יהיו חלקי עמכם.
2.
3. רוח והצלה יעמוד, ליהודים ממקום אחר.
4.
בכבוד רב,

חיים יואבי רבינוביץ

אזרח פשוט

אם זה נכון - זה מאד מדאיג ומאד מוזרמסנחל

מעניין יהיה לשמוע את תגובת ראשי 'מנהיגות יהודית' (אם תהיה כזו) - כי על פניו זה נשמע מאד בעייתי.

האמת שגם הם מודים שהתמיכה באולמרט היתה טעות - אבל אם הם חוזרים על טעויות..

טוב, נחכה לתגובה ונראה.

עוזבים את הליכוד מתחברים למרזלחזית יהודיתאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה