ציורים חדשים!קוקניק צרוף

זה סך הכל פעם שניה שאני מעלה, בבקשה תגיבו!    צוייר בעיפרון רגיל (במהלך שיעור) וצבעתי במחשב, איך אני יכול לצבוע את זה בצורה נקייה יותר?                                                                                                   

נחמד, מלא חייםאלעד

יש לך בעיה קשה בכל הנוגע לעיניים

א. במה זה מתבטא?? ב. איך אפשר לשפר??קוקניק צרוף
אתה מוזמן לעבור על ספרי קומיקסאלעד

בהצלחה!

אהבתי ת'לק הירוקטופי תות

ואתה מוכשר

יש לך את זה!!!

ציורים חמודים, תנוחות טובות ומעניינותמתואמת

באיזו תוכנה אתה צובע?

יפה. חביב ומלא חן.טל אוריה

אבל,

למה הידיים שלה כאלה ענקיות?המום

מה לעשות... פאשלות קורות...קוקניק צרוף

טוב... (+כמה עצות לשיפור)רול קינמון

אהבתי במיוחד את ההצללות, רובם יצאו יפה!

אבל יש מה לשפר. אלעד צודק, אתה צריך לעבוד על עיניים. המראה שלהם לא מרגיש מספיק מושלם (אצל זה שלמעלה זה מרגיש כאילו העין שלו נשפכת).

וכנ"ל לגבי הידיים. ממליץ לך לעיין בספרי קומיקס או קריקטורות  ובכל דבר מצוייר על מנת לתפוס את המראה הנכון. והעיקר להמשיך לצייר  ולהתנסות.

לגבי הצביעה.. ממליץ לך להוריד את גימפ, וללמוד אותו. כאשר שולטים בו טוב אז אפשר לבצע פעולות ניקוי וצביעה טובות מאוד.

גם אני התחלתי אם צייר ועברתי לגימפ.

כנס לשרשור הזה כדי לראות את ההבדל בתוצאות שבין עבודה שלי בגימפ לעבודה בצייר:  http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t577191#6372116

לסיכום, עלה והצלח.

לאמבינה בזה אז אני יגיד שזה פשוט מאמי בלי הערות מישהי בעולם!
וואו! תודה!!קוקניק צרוף
הדמות הראשונה טובה בהחלט!דינה ל.אחרונה

אהבתי אמוד את השפם-זקן, ואת הנטייה מטה של השפם.

מראה בלשי ביותר. חליפה ארוכה היתה הולמת יותר, מאשר חליפה שחורה חרדית.

ציור הילדה:

יותר מדי פסים בעיניים, מה שיוצר מראה מוזר.

היה אפשר ליצור לה טבעות גוונים קלים, או להוסיף ברק לבן, אם ניסית להוסיף "התרחשות" בצבע שם.

מה קרה לה לציפורניים? היא שמה לק ירוק?

בהצלחה בהמשך!

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך