מדינה שמתאכזרת לנתיניה ומוציאה מהם את המיץ
מדינה שלא מגינה על נתיניה ומפקירה את דמם
מדינה שרודפת כן כן רודפת כפשוטו כל מי שנלחם ודבק באמת האמיתית ולא מוכן להיכנע לתאוות שליטיה
סוף פריקה
מדינה שמתאכזרת לנתיניה ומוציאה מהם את המיץ
מדינה שלא מגינה על נתיניה ומפקירה את דמם
מדינה שרודפת כן כן רודפת כפשוטו כל מי שנלחם ודבק באמת האמיתית ולא מוכן להיכנע לתאוות שליטיה
סוף פריקה
דבר שני יש אנשים מהשמאל הקיצוני שנמצאים בעמדות מפתח ושולטים בפועל על המדינה, אותם צריך לתקוף ולא את המדינה.
וכן אתה צודק וזה לא סותר ה9 המדינה מולם אנו עומדים
אוף.
המנהל האזרחי עושה רק מה שהממשלה אומרת לו?
הפרקליטות מקבלת הוראות מהממשלה?
בג"ץ הוא חלק מהממשלה?
מצבה של ארץ ישראל נפלא
של התורה נפלא
של העם-ניפלא..
רק כאשר שומעים חדשות שומעים שכל יום עשרות ומאות נרצחים ומתפוצצים בסוריה..רק פיגוע במצרים 14 נהרגים..הצפות בברזיל 39 הרוגים ה' ירחם..
המדינה עשתה טעויות..וכניראה גם תעשה..אך אין זה מפיל את כל הטוב..המדינה כבשה-שחררה אל כל הארץ ובנתה אותה..נכון לצערנו מחלק נסגנו..אבל זה לא מבטל את כל מה שבנתה,כולל מה שלבסוף הרסה..
וגם בוודאי שתורה יש פי כמה וכמה מלפני שנים..ריבוי הישיבות והלומדים.ב"ה.
וָאֹמַר אֲהָהּ יי אלקים הִנֵּה הַנְּבִאִים אֹמְרִים לָהֶם לֹא תִרְאוּ חֶרֶב וְרָעָב לֹא יִהְיֶה לָכֶם כִּי שְׁלוֹם אֱמֶת אֶתֵּן לָכֶם בַּמָּקוֹם הַזֶּה
וַיֹּאמֶר ה אֵלַי שֶׁקֶר הַנְּבִאִים נִבְּאִים בִּשְׁמִי לֹא שְׁלַחְתִּים וְלֹא צִוִּיתִים וְלֹא דִבַּרְתִּי אֲלֵיהֶם חֲזוֹן שֶׁקֶר וְקֶסֶם ואלול וֶאֱלִיל ותרמות וְתַרְמִית לִבָּם הֵמָּה מִתְנַבְּאִים לָכֶם:
לָכֵן כֹּה אָמַר ה עַל הַנְּבִאִים הַנִּבְּאִים בִּשְׁמִי וַאֲנִי לֹא שְׁלַחְתִּים וְהֵמָּה אֹמְרִים חֶרֶב וְרָעָב לֹא יִהְיֶה בָּאָרֶץ הַזֹּאת בַּחֶרֶב וּבָרָעָב יִתַּמּוּ הַנְּבִאִים הָהֵמָּה
ולהפריד בין המדינה לארץ-יש לכם נטייה לחבר-מי שמואס במדינה דווקא אוהב את הארץ מאוד.
הארץ הייתה ונשארה בקדושתה כל הזמן..אך הייתה שוממה..לא יודע אם זה שווה הרבה..
וגם האומה , חורבן האומה חלילה הוא כאשר אין יהודים בארץ..(וזה כמובן לא יהיה משום שישנה הבטחה מהקב"ה) אז מקומנו הוא על הארץ..גם ליישבה וגם לכבשה וזאת ע"י המדינה.מדינת ישראל יסוד כסא ה' בעולם.
גם אם הייתה רוצה אחרת..אבל המציאות היא שזה קרה ע"י מדינה זו וזו היא מדינתנו.
שהטענות של אנשי הפורום נגד המדינה זה כמו טענות המרגלים-אז עשיתי הפרדה, היא לא כל כך קשה ומן הראוי שתקבל אותה.
שמדינת ישראל לא תקום ,היא קמה,והיא יישבה וכבשה ובנתה את הארץ.אנו האומה שבה הביתה והקימה מדינה.והיא גם לא תיפול כמו שאמר מרן הגאון הרב יעקב משה חרל"פ זצ"ל:"ואמנם הדבר ברור כשמש בצהרים שחורבן שלישי לא יהיה עוד, ומדינת ישראל שקמה לתחיה בל תמוט לעולם ועד"
על מה אתה מדבר.
ארץ ישראל זה מושג נפרד ממדינת ישראל, טענות המרגלים היו נגד הארץ ולא נגד המדינה, אז אתה לא יכול להשוות ומספיק לניסיון העלוב הזה.
ארץ ישראל לא עשתה דבר למרגלים, ה"מדינה"(מבחינתם, אני טוען שזו הממשלה) עשתה דברים רעים מאוד, אז אין מקום להשוואה כלל ולא לציטוטים מכל מיני מקורות שאינם קשורים אלא לענות לעניין.
שבניין הארץ-היה ע"י המדינה הזו.זו עובדה.זו עובדה שהארץ נבנתה,וזו עובדה שע"י מדינת ישראל הנוכחית.ולכן אין מקום להשוואה (גם אם לא נעשית על ידך) לשלטון הבריטים ומדינת יהודה ושטויות מהסוג הזה.
אם אתה גם טוען כך.רק שאתה מחכה לממשלה טובה יותר,בסדר גמור.גם אני רוצה ממשלה מושלמת.וטובה כמה שיותר.
המרגלים=הוציאו דיבת ארץ ישראל רעה. נוער הגבעות=קובלים על התנהגות המדינה. לכן אין מקום להשוואה בינם לבין המרגלים, מקווה שמוחך ישכיל לעכל זאת.
עם כל הכבוד, הארץ לא נבנתה על ידי המדינה, היא נבנתה לפני קום המדינה ולאחר הקמתה המתנחלים המשיכו להפריח את הארץ.
רק תזכור לא לתת לעובדות לבלבל אותך.
אלא שבפועל כיום - הם ה"מדינה". הם אוחזים בשלטון.
זה הכוח, אך מי שמפעיל אותו אלה האנשים שהזכרתי למעלה, בהם צריך להילחם, אם אתה חושב שהמדינה היא האויב שלך, פספסת את המאבק, אתה מוציא את האנרגיות שלך בכיוון הלא נכון.
זה כל הפרטים ביחד.
זה כמו להגיד שארגון פשע הוא סבבה, הבעייה זה רק האנשים שנמצאים בו....
תסכים אתי שאם המדינה הייתה בידיים שלנו, יכולנו להביא כבר את הגאולה על ידי החלת כל המצוות הממלכתיות(כיבוש הארץ, גירוש האויבים, משפט התורה וכו').
מה המדינה עושה? היא לא יכולה לעשות כלום, יש אנשים שפועלים והורסים, אם אנשים טובים יהיו למעלה יהיה טוב.
אני חושב שבדעות אני קרוב אליהם יותר מאשר אליך, למרות שאיני מכיר אותך כלל.
בכלל לא בטוח.
חוץ מזה שהיינו צריכים לשנות דברים כמו מספר חוקי יסוד ואת מגילת העצמאות.
מבחינתי לעשות את זה זה נקרא להפיל את המדינה ולהחליף אותה,גם אם ימשיכו לקרוא לזה "מדינת ישראל".
זה ממש לא נכון,המדינה קמה על בסיס רקוב,זה שיש כמה אנשים שעושים טוב(או חושבים ככה) לא משנה את העניין.
כדי להקים משהו חדש, כל כך הרבה עלולים להרג.
נצטרך לעבוד קשה כדי לשנות את המדינה, אני מבטיח לך-דבר ראשון ביטול הדמוקרטיה, השאר זה כבר שטויות.
למשל -
במידה ורוב רובו של העם - 85% מתפקדים לתנועת "דרך חיים"
(נכון, זה לא קורה ביום, וגם לא ביומיים- אבל היפותטית בינתיים)
באופן טבעי -
לשלטון כבר אין אחיזה.
כי האנשים מנהלים מציאות אחרת.
זאת אומרת - שאם קורה משהו ליהודי - המדינה בוערת בזכות האזרחים
והשוטרים שחלקם הגדול גם הוא התפקד ל"דרך חיים" לא מוכנים לעצור יהודים על כך שהם מגינים על עצמם
או שחיילים לא מתגייסים, או שמתגייסים ויורים ומוכנים לשבת בכלא (כשבמצב כזה - חצי מהצבא כבר בכלא!!)
וכולם מוכנים לקבל עליהם מציאות של מנהיג חדש שמוביל שלטון של תורה
אז ממילא הממסד קורס, אין לו שום משמעות.
לא לחוקים שלו, ולא ל"נבחרים" בממשלה..
כי אף אחד כבר לא שם עליהם..
אז נכון שזה נשמע קצת הזוי מה שאני כותבת.. וזה לא חייב להיות "דרך חיים"
אבל כבר היו מקרים של הפיכות כתוצאה ממרי אזרחי בעולם, והיו הרבה פחות מ85% בצד המנצח..
וזה לא פגע בבטחון של אותן מדינות.
אנחנו יכולים לקבוע את המציאות שלנו, אנחנו פשוט צריכים לבחור!
בס"ד
מה האידיאלים של דרך חיים?
מהפך תודעתי עמוק-כנראה שזה יצליח. אם תנסו להפיל אותה כפי שהיא היום-זה מתכון בדוק לדם.
והתכוונתי שאם אין שלטון-אויבנו פשוט עולים עלינו, נכון שננצח, אבל חבל על ההרוגים. אם כשתפילו את המדינה תאחזו מיד במושכות-זו תהיה הצלחה.
ונשמיד אותם,ונכבוש את כל חלקי הארץ שלא בידנו.ובעז"ה נצליח.
מה לעשות במלחמה יש הרוגים זה דרך העולם.
אשריכם ובהצלחה, לבי אתכם ובעזרת ה' בבוא היום גם במעשים.
ולהשקיע בחינוך ישראלי. ואז לא צריך להלחם ולא להקים מחתרות.צה"ל אותו צה"ל .המדינה אותה מדינה.מדינת ישראל.
ישלטו במדינה הם ימשיכו באותה מדיניות. הדתיים יעיפו את הערבים? יורו שחוקי התורה הם החובה היחידה?
הדתיים צריכים לתקן חזק את השקפתם לפני שינהיגו את המדינה, מה גם שהם לא מתחילים לשאוף בכיוון הזה.
אני מאמין שישנם דתיים שכן שואפים לתיקון עולם ובוודאי לשיפור מדינתנו.ומוכנים כן לקחת את המדינה לידיים.
אני סובר אחרת מהדתיים שלמעלה, לדוגמה, אם בנט וחבר מרעיו ישלטו הם ימשיכו לחפש פיתרון ל"דו-קיום" בינינו לבין הערבים.
אני מאחל לך שבעזרת ה' תשכיל לרדת לסוף דעתי, מתישהו.
אבל אני מכיר הרבה דתיים שכן.אבל עכשיו אתה אומר שאתה מתכוון לבנט וחביריו,אז תאמר כך.ולא 'הדתיים' סתם . מבין?
ולגבי בנט-אותו אני לא כ"כ מכיר..הוא "צריך עיון".אבל יש אחרים טובים במפלגתו כאורי אריאל שטבון יוגב הרב בן דהאן ועוד..
מה דעתם על גירוש הערבים ותחזור אלי, אחרי זה נדון.
וביטול הדמוקרטיה זה ביטול המדינה.
להביא את הגאולה. אבל זה לא ריאלי.
המדינה היא אכן ארגון הפשע הגדול בארץ. ארגון שחוקיו הם נגד חוקי התורה.
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7