באיזה שלב לאיים במשטרה??וזכני לגדל

אני יודעת שכבר היו שרשורים בנושא..

אבל,זה מתחיל להיות מעיק...אמנם קשה לשמוע, אבל למה בחורים לא מסוגלים לשמוע את המילה "לא"??

כשזה באמת לא מתאים,אז לא!!!

הודעות,שיחות,בכיות,העלבויותת..מה נסגר?????????????????????????

בחור מקסים,באמת..אבל לא מרפה.מה עושים??

הוא מנסה לברר איפה אני עובדת וגרה..ואני ממש מנסה להתחמק מזה.

הוא יותר תמים ועדין,מאשר מאיים או מלחיץ,ואני מנסה להסביר בעדינות,ולא הולך לי!!

-בקשה לי-

אם יש בנים נורמלים,צאו בבקשה מהמחילה ותראו שאתם קיימים..כי אני מתחילה לחשוב שאין..

מתוסכלת,מבוהלת ומרחמת!

ה' יעזור!!!

לפעמים לשלוח גבר שיסביר (אפילו טלפונית) יכול לעזורguest

ואם לא - 

לאיים במשטרה, בהחלט!

קודם כל, אני מכיר המון בנים נורמליים, אז בנקודהחסדי הים
הזאת את לא צריכה לדאוג.

במקרה שלך, הייתי מציע לנתק קשר לגמרי. זאת אומרת, לא לענות לטלפונים, לא להתייחס להודעות שלו. אם את רואה אותו לא להתיחס אליו. הוא מנסה לדבר אתך פנים אל פנים אל תעני לו, ותלכי משם. הקיצור, כאילו הוא לא קיים מבחינתך, לא לטוב ולא לרע.
לפי דעתי, אפילו לא כדאי לשלוח שליחים, כי זה מראה התייחסות מסויימת אליו. את לא צריכה להייחס אליו כלל, כאילו הוא אוויר מבחינתך.

יכול להיות, שהוא ימשיך להטריד, אבל נראה לי ברגע שלא תתייחסי אליו כלל. הוא ירפה.

אם לא, תערבי משטרה.
בשלב זה כבר לאייםאריק מהדרום
אם הוא ממשיך אז תממשי את האיום גם.
תרפי את!סוג'וק

אם באמת באמת בתוכך בלבך בנשמתך את יודעת שאין שום דבר איתו

אז ממה נפשך

ממה את לחוצה? ה' מנהל תעניינים, לא את.

אז תהיה רגועה

תהיה את עם ה' בהרפיה

וכך תשדרי גם לו הרפיה

זה הכח שלך עליו

למרות שזה אולי לא קל - זה הכי פשוט

ואם לא תעשי את מה שאת צריכה - יתכן ותמשכי עוד מקרה כזה

אין עוד מלבדו

הם לא מסוגלים כינועם ה
זה קשה. גם לנו קשה לשמוע "לא" אני מניחה.

כבר כתבתי את זה כאן בעבר.

צריך לזכור שמדובר בבנאדם כואב, כואב לו. באמת צריך לחשוב איך ניתן להכאיב כמה שפחות.

הוא לא מתאים? - תני לו סיבה! תגלי אמפתיה אך תהי נחרצת. ולא תנוח דעתו עד שזה יהיה מנומק איכשהו.

"הוא תמים ועדין"- את בעצמך אומרת...
לא צריך לערב שום משטרה! לא צריך להפוך אותו לפושע בגלל זה.

תני סיבה! "באמת קשה לי רגשית, אבל אני חייבת ללכת עם השכל. תמיד חיפשתי בחור שהוא ***, ובאמת שאני רואה שאתה ###, שזה יפה מאוד! רק שזה לא מתאים לי... כי באמת שיש לי צורך ב***..." משהו כזה נראה לי...

תנסי לעמוד במקום שלו, לראות איך היית רוצה שיתייחסו אליך במקרה כזה. נראה לי שזה באמת קשה!

וברור שקיימים בנים נורמאלים. וזה שקשה לו, לא הופך אותו ל"לא נורמאלי". צריך להכניס את זה טוב לראש. כי להגיד שהוא "לא נורמאלי" זה סוג של בריחה. אנחנו צריכים להתמודד מול כל נורמאלי באשר הוא. אחרי שנסביר יפה, יהיה קל יותר להתנתק לגמרי. גם אם יהיה לו קשה בהתחלה...
תודה לעונים..וזכני לגדל

ח"ו..ברור שיש בנים נורמליים..(מכירה איזה אחד,שניים..)

אבל בשבועיים האחרונים אני רק נתקלת בכל מיני הזויים.שמחליטים שאחרי דייט אחד,זה סגור מבחינתם.

איזה בחור רציני אומר"אני מתאהב בך"אחרי פגישה"?? קרה לי לא פעם ולא פעמיים...

לגבי הבחור הנוכחי,עבדתי איתו ויש לנו קשר טוב..וכנראה שתמיד הראתי לו שהוא יכול לדבר איתי ולסמוך עלי..והוא תמיד ידע שזה לא לקשר רציני.אבל זה שהייתי פתוחה איתו כנראה גרם לו לרצות יותר

הוא מאוד רוצה וממש משתדל.אבל הוא לא מספיק חזק,ועל זה אני לא מתפשרתת.

עדיין לא חשבתי באמת לערב פה את המשטרה או לאיים

אבל שבוע שעבר איימתי על אחד אחר במשטרה,גם כי הוא היה חונק, ב"ה זה עבד...

מרגישה בסרט.!!!!!!!כמו כולם אני רגילה לדייט חביב ואז זה נגמר או ממשיך,בדרך הרגילה

אבל בשבועיים האחרונים  פתאום הכל השתנה .ונהיה מלחיץ.(כאילו הם התאחדו או משהו חח)

חייבת חוויה מתקנת!!! דחוף! מהר!

נסי לזהות את מה שקרה אצלך בשבועות האלו ש"משך" אותםסוג'וק
אני חמודה מידי כנראה..וזכני לגדל

יש לך סמארטפון? אם כן, הוספה ל-ignore listמשה

מזה? לבורים שבינינו..סוג'וק
סינון אוטומטי נראה לי...נועם ה
איפה נמצא הignore?וזכני לגדל
אני מקווה שהוא יבין לפני שאצטרך לחסום אותו..י שלי גלקסי..
בשיחות אחרונות, ללחוץ על לחצן תפריטמשה

add to ignore list

תודה.מקוה שלא אצטרךוזכני לגדל
אההנועם ה
ברור שבחור שאחרי דייט אחד זה מוגזם... וגם אני פתחתי פעם שרשור בעיקבות מקרה דומה שקרה לי עם בחור כזה.
ובקשר לבחור הנוכחי, זה העניין. באמת שאסור להשלות אותם. ורכבר ראיתי בעבר, שגם אם תגידי להם רק בוקר טוב בעבודה, הם יקחו את זה כסימן מצידך.

לכן, מאז, אני בוקית. לא מחייכת לאף אחד. עם כל זה שאכפת לי ממנו. ככה אני משלה אותו, ויכאב לו יותר.
אז נקדים רפואה למכה.
(חוץ מהעניין ההלכתי שבזה, שזה בעייתי.)

ומעולה שאת לא מתפשרת.

(((היה בחור אחד בעבודה אצלינו, באמת שדיברתי איתו כמה שפחות, ואח"כ הסתבר שהוא מצידו להתחזק בשבילי... ברור שזה לא שייך))).
מה שאני אומרת, זה שזה לא שהבחור הוא לא נורמאלי. אנחנו פשוט צריכות לדעת למנוע דברים כאלו.

(אפילו שזה קשה לפעמים, כי לא תמיד אנחנו מבינות את הראש שלהם...)
מסכים אתך שצריך לתת הסבר ברורחסדי הים
למה לנתק את הקשר, ואם היא לא עשתה את זה, אז שתעשה את זה. אבל יש אנשים, שגם אחרי שהסברת להם בהגיון חד, הם ממאנים לקבל.

לי יש בדיוק התלבטות דומה, לגבי קשר מסוים עם אדם גדול. קשר שגרם לי לנזק נפשי, וייעצו לי להשתחרר מזה, והצלחתי להשתחרר מחלק גדול של הקשר, והשארתי את הקשר על רמה הגיונית שחשבתי שטוב.

אותו אדם חשוב, לא אהב שהשתחררתי מחלק מהקשר. אז הסברתי בהגיון למה אני חייב להנמיך את הקשר. הוא לא קיבל, והמשיך להטריד.

גם במקרה שלי, אני יודע שאותו אדם, לא עושה את זה מרוע, והוא אדם טוב באמת. אבל מצד שני, אני יודע שאם אמשיך להתדיין אתו, זה יזיק לי נפשית. אז פשוט לא עניתי לו.

זה קשה מאוד. אתה מרגיש ייסורי נפש עצומים, שאתה לא מתייחס לאדם חשוב וגדול, אבל מה אעשה, אני יודע שזה רק יזיק, ולא יתקדם לשום מקום.
וואי וואינועם ה
נשמע מסובך... (אדם גדול...?)

צודק. התכוונתי שצריך להסביר יפה ובנחרצות פעם אחת, וככה לענ"ד זה מונע את כל ההמשך.

ואם זה לא עוזר, אז ברור שזה כבר סיפור אחר ואתה צריך להיות קשוח יותר.
אם זה פוגע בך, חייך קודמים.
נועם, אני משתחווה.ותן טל

איזו גדלות!!! באמת שכל כך משמח ומרגש לקרוא את ההודעה הזאת שלך.

ראינו כאןד.

גם בנות ששואלות איך יתפרש אם תנסינה שוב אחרי שניסו כמה חודשים לפני כן שוב וכו'...

כבר ציינתי שבדרך כלל התגובות לכך אוהדות, בניגוד לתופעה הפוכה ששם זה בערך איך לסלק את הטרדן...

אם כי, יש לציין שזה לא היה בסגנון שכאן, שאכן נראה מוגזם.

אז אם מוחלט אצלך שלא מתאים, אל תנסי "להסביר בעדינות" כי אולי אינו מבין מה שאת חושבת שמובן.

תגידי לו בבהירות ולגמרי בנימוס: תראה, אני חשבתי על זה. אני מאד מעריכה אותך כבחור מצוין. אבל למטרה הזו צריך גם שאדם ירגיש שזה מתאים לו אישית. וזה לא מתאים מבחינתי. לכן אני מבקשת שנגמור לגמרי כל תקשורת, כי זה כבר עושה הרגשה מאד לא נוחה ולא מכבד אף אחד מאיתנו.

ותפרטי: אני מתכוונת לא הודעות, לא שיחות, לא בירורים היכן אני נמצאת וכו'. זה ממש לא-נעים, וגם לך לא טוב.

נקוה שיעזור.

נכוןguest

אבל לצערנו, כשזה בכיוון ההפוך הסטטיסטיקה מראה שזה בד"כ בעייתי יותר

אני נורמליפריסבי
אני מאונך למישור...

ברצינות, לא יודע מה הייתי עושה אבל לפנות למשטרה יכולה להזיק לו כך שיהיה לו תיק פלילי. אין לך איזה דוד/אח שייתן לו קצת בראש? .
בטוחה שאתה נורמלי..וכך גם חברך לפורום.וזכני לגדל

לא צריך אח או דוד,אין לי בעיה לתת פטיש בראש!!!

פשוט אני גם לא רוצה תיק פלילי במשטרה.. אפאטי

אבל,אם אצטרך,גם זה יבוא.. בעעעעעעע

בטוח שאת יכולהguest

אבל לפעמים כשגבר אומר הם מבינים אם פחות אלימות, כעס ועצבים ממה שאת תצטרכי להוציא על זה

במידה ואת באמת כבר בכיוון של לאיים/לפנות למשטרה,a-a-a

ובמידה והבחור בייניש, לדעתי עדיף בשלב ראשון לאיים לפנות אל הרב/ראש הישיבה של הבחור

להגיד לו תשמע, אני חושבת שאתה צריך עזרה, שאתה חייב להרפות,ואם אתה לא מסוגל לעשות זאת לבד אז אני אפנה אל הרב שלך ויבקש ממנו לעזור לך,כי אתה לא עושה את זה לבד וגם אני נפגעת מהעניין.

ובמידה שזה לא עוזר-באמת לפנות. זה בודאי יעשה לבחור יותר טוב מאשר פניה למשטרה,וסביר להניח שזה יפסיק את ההטרדה.

בהצלחה

בעיקרון..וזכני לגדל
הוא לא בינייש.נפגשו בעבודה ולא בדייט..והוא לא בישיבה כרגע.
עיניין המשטרה במקרה הזה לא נראה לי באמת יקרה.בעז"ה.
אבל כבר היו לי מקרים שאיימתי..
למזלי,יש לי פה ואני יודעת להעמיד אותם במקום.(בחלק מהזמן זה עוזר)
מקווה שזה יקרה גם פה..(אנחנו מכירים די הרבה זמן לכן זה יותר קשה..)
מזתומרת?!הלליש

מנסה לברר עלייך דברים שאת לא מעוניינת  והוא בקטע עדין?

תנפנפי אותו,

ותבהירי לו היטב-

שבפעם הבאה שהוא יוצר איתך קשר-

מוגשת נגדו תלונה.

אגב- יש כמה בנים נורמליים. בודדים אולי אבל קיימים

קצת קשה לי להסביר..וזכני לגדל
יש כאלה מטרידים! והם מודעים לזה,כי הם עושים את זה בכוונה תחילה.
לגביו,אני יודעת שזה רגשות כנים כבר כמה שנים..מקווה שהוא יבין לבד..אנסה להסביר חד וחלק.
שה' יתן לו שכל,בינה ודעת!

אגב-הנורמליים שקיימים-נשואים!
או שהם ישנים כל החורף,ואז צצים הסרוטים!
מוחה על הוצאת שם רע לרווקיםריבוזום

הבחורים שיצא לי להכיר היו כולם בתחום הנורמלי.

אולי צריך יותר לברר?

הוצאת שם רע?וזכני לגדל
וואו ח"ו לא אמרתי.יש הרבה נורמליים..ב"ה..
רוב אלה שיצאתי איתם היו נורמליים בהחלט.
פשוט בזמן האחרון פתאום נפלתי על כמה לא ברורים..(אפילו דרך שדכניות) .
זה שגם אני לא נורמלית-ידוע!
התאכזבי קצת,זה הכל.
אם יש פה בן שנפגע-מצטערת מעומק ליבי!
לא נכתב על אף אחד מפורום זה!
לא התכוונתי להיפגע בשם אחרים ריבוזום

או לומר שאת לא בסדר.

יותר להעמיד דברים בפרופורציות. כמו שהודית עכשיו - רוב הבחורים הם נורמליים לחלוטין.

לא נעים להיתקל במקרים יוצאי הדופן, אבל כדאי לזכור שהם יוצאי דופן. ואם יש אפשרות למזער את הסיכוי להיתקלויות לא נעימות ע"י יותר בירורים - כדאי (לא יודעת אם זה המצב). הצלחות!

אני הייתי נזהר מלפנות למשטרה.ותן טל

דבר כזה זה צעד אחרון בהחלט שצריך להיעשות, ובכן - כצעד אחרון בהחלט כשאפסו כל הסיכויים האחרים.

לא טוב שהיד קלה על ההדק. אחרי הכל מדובר פה על חיים של שני אנשים ואת יודעת מה תיק פלילי יכול לעשות לבנאדם... (לדוגמא, קטנה- לא יכול לשרת בשום תפקיד בשירות המדינה). יש הרבה דרכים אחרות לטפל כמו שהציעו מעליי, שלא כוללות פנייה לרשויות החוק.

תעמדי על שלךנפשי תערוג

באסרטיביות

אבל תוך התחשבות ברגשותיו

אפשר להסביר שאת לא מעוניינת

וזהו

וממש קשה לי לשמוע שזה הרושם שקיבלת על העם הגברי

הרוב בסדר לגמרי

יאאא אתם בסדר!!!!!!וזכני לגדל
המרחק בין להסביר בעדינות לבין פניה למשטרהב.ש.

הוא עצום.

יש המון המון פתרונות באמצע הרבה פחות אלימים מתלונה במשטרה.

אני לא אומר שעליך להיות עדינה מתחילה ועד סוף. יש פעמים שמותר להיות תקיפים ולעיתים אפילו תקיפים מאוד. אבל לשים אותו מאחורי סורג ובריח על כך שקשה לבחור להיפרד זה פיתרון אלים מדי לשלב זה.

טוב ,תירגעו!!!וזכני לגדל
זה אולי נרשם,אבל כבר הסברתי שבינתיים לא אגיע לזה...ברור לי לאיזה מקרים זה יכול להגיע.
הכוונה הייתה יותר אם לאיים עליו במשטרה.
הוא לא הגיע עדיין ב"ה לרמות הקיצניות..
שוב,ח"ו לא אמרתי שכל הבנים כאלה..אלה שקרה שנתקלתי ביוצאי דופן...
לא לאיים במשטרה בכלל, זה פוגע ומשפילשם זמני

לי אישית יצא להיות בקשר עם מישהי כחודש,

היינו החברים הכי טובים בלי לריב בכלל, כל יום דיברנו.

פתאום היא החליטה שאין מספיק געגוע, והחליטה להפסיק.

ניסיתי להחזיר את הקשר כי הוא היה קשר טוב, ולדעתי בגלל דבר כזה לא צריך להפסיק.

אז אני אמור להראות שאני רוצה את הקשר,

אז ניסתי להציע לחזור, בהודעה

ואח"כ בשיחה,

וישר "עוד פנייה אחת אני מתקשרת למשטרה"

זה כ"כ משפיל ומכוער, לפני דקה היית החברה הכי טובה ועכשיו לאיים במשטרה,

זה פוגע מאוד.

ולדעתי האיום עצמו עשוי לגרום לו להתנהג בצורות שאף אחד לא רצה מלכתחילה.

צודק.מישהו10

כואב, אבל בדיעבד מסתבר שניצלת.

אולי לא בכל מצב..יעל מהדרום

לק"י

אבל מה אפשר לעשות כשהבחור לא מרפה?!

ניסית פעם- פעמיים והיא לא רוצה, תכבד את הרצון שלה!

הוא לא מרפה!!!וזכני לגדל
אז סבבה,לא משטרה..
אז את מי מכם אני שולחת לדבר איתו???
כל מי שאמר לך לא לפנות למשטרה...שיר ידידת
חחח תכלס,רעיון..!!וזכני לגדל
רעיון אחר - תמצאי בחורה שתטריד אותו בחזרה.מישהו10

אם הייתי מכיר אותךאברי
רציני שהייתי אומר לך שאותי.. אבל אני לא.. מישו שאת מכירה..
חחח בכל מקרה תודה וזכני לגדל
היית מספיק נחרצת...?נועם ה
תשמע. זה לא מתאים
ואני מבקשת שתפסיק להציק. תודה.
תקשיבי,עשיתי יותר מזה.אין אטום!!וזכני לגדל
אפשר פשוט לשלוח לובת-שבע77

את השירשור הזה ולתת לו להבין לבד <צ>

למה ציניות? רציני!אברי
שלחי לו קישור! תגידי.. ראיתי באינטרנט ונראלי בול המצב שלנו!
מה שחסר לי שהוא יכיר את האתר הזה..וזכני לגדל

הוא ייתיאש בסוף...אני מקווה בעז"ה..עד עכשיו הייתי נחמדה,לא עוד !!!!!!!!שטן

מה שמדהים זה שמאז שרשמתי פה,ההטרדות נראות לי יותר רציניות,כאילו זה התגבר קצת...

תודה לכולכם,אתם חמודיםםםםם!!!!! מזל שיש איפה לפרוקקקק...חיוך

להוסיף.לרשימה הידועה!אברי
רשימת דחיה! אין סמסים ושיחות מועברות ישר לתא קולי!
סליחה שאני לא חלק מהעדר, אבל...צורגי

אולי תצאי מהקופסה ותתני לזה צ'אנס נוסף? 

תביני, את לא אלוקים. יכול להיות שטעית בהחלטה שלך, ואם הבנאדם כל כך רוצה לנסות שוב - כנראה שבכל זאת יש בזה משהו שחבל להחמיץ. 

אני מדבר ממקום של אדם שגם ביקש לחזור למישהי והיא סרבה 4 פעמים... נראה לי שכדאי לתת לזה עוד פגישה אחת או שתיים, ואז גם הוא יירגע אם הוא יראה שזה לא זה, וגם את תוכלי להיות רגועה שעשית את ההשתדלות שלך.

וסליחה על התגובה הלא-מקובלת...

זה פשוט לא זה...וזכני לגדל

קודם כל,כל התגובות מתקבלות,בשביל זה יש את הפורום..

דבר שני..אני יודעת שזה לא מתאים..הוא לא תורני מספיק.עם הכל אני מתמודדת,עם זה לא!

היו לי הרבה מקרים שביקשו לחזור..ולא רציתי! לפעמים זה כ"כ ברור שזה לא מה שמחפשים.ואני ממש לא רוצה לפגוע שוב באף אחד..היה אחד שביקש מהרב שלו להתקשר אלי..פעמיים!!!!

אבל יש משהו במה שאתה אומר,אני באמת צריכה לעשות השתדלות לא לפסול ולנסות..

ב"ה היום אני מגיעה לפגישות ממקום אחר לגמרי,לראות את כל המכלול בבנאדם שנמצא מולי.בעז"ה שאצליח

הבעיה זה ההטרדותתת,כל הזמן! ואני מסבירה לו..אוףףף!!!!

ובשבילך- אני מקווה שירדת ממנה והמשכת..זה כן חשוב לנסות שוב..אבל אם היא לא רוצה אז פשוט להמשיך..

בהצלחה.ותודה!

מה שאתה אומר זה נכון!אבריאחרונה
אם יש התאמה או אם זה לחברות ארוכת טווח... אם זה למישהי שאומרת פגשתי, ראיתי, נפגעתי, (מאש האהבה) עוד חצי שנה גג חתונה, זה לא מתאים.
מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

ברור שצריך להשתדל להתחתןחסדי הים

עם אחת שיצאו בנים צדיקים.

שדכנים לחוצניקים ודומיהםTachyon

האם מישהו מכיר שדכנים לחוצניקים או בכללי אנשים שיכולים מצד אחד להיות מאוד דוסים ומצד שני מאוד פתוחים לעולם? 

אתה יכול לפנות אלי במסר (לא בשיחה אישית) ואתן לךחסדי הים
מספר של שדכנית שעוסקת בזה.
אשמח גםראומה1
התחתנתי לתוך קהילה של חוצניקים רווקיםתמיד בבטחה

אז מוזמנים לפנות ואני אנסה לעזור

פניתי ראומה1
יש קהילה של חוצניקים רווקים כאן? סקרנת...מתוך סקרנות
זה סביב ישיבת מיר?
תודה רבה! אם יש עוד איזה שדכנים מאזור בית שמש?Tachyon
יש בתחתית רשימת השדכנים בשרשור הנעוץלגיטימי?

כמה שדכנים ומיזמים.

כדאי להסתכל לדעתי גם על האתר SAYS.

בהצלחה

הייתי מחפש באינטרנט על JLICארץ השוקולדאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

חושבת שהדברים מצריכים שיח מעמיק הרבה יותרנגמרו לי השמות

כדי להבין עד הסוף מה כל אחד רוצה בעצם להגיד

כלומר לפותח עצמו או לכל אחד אחר - ממש ללכת עם הסיפור כולו והתמונה השלמה והרחבה ולהעמיק בה כמה שצריך בעולם האמיתי מול האדם איתו מדברים (שיכול להיות מהמשפחה / חברים / איש מקצוע) העיקר שהדברים יהיו מבוררים.

כל אדם הוא עולם ומלואו ובפני עצמו

וכל סיטואציה היא בפני עצמה ורחבה ושלמה

וגם הצד השני בקשר שלא מובא כאן באריכות מטבע הדברים

וגם כל מה שעולה מתוך דיאלוג ישיר

מה אתה / אני / כל אדם אומר עד הסוף

מה השני שמע, מה השני הבין,

וכן הלאה דיאלוג רגיל שיכול להיעשות בזמן אמת ובצורה עמוקה שלו רק פנים מול פנים או בשיח ישיר ואמיתי.

כי כך בכתיבה בשרשור זה ממש מרגישה שלא ניתן להעביר עד הסוף את הדברים / או שאי אפשר להבין עד הסוף למה השני מתכוון / או שאי אפשר להעמיק כמו שצריך בכל הנקודות בצורה רחבה ושלמה באמת.

ראיתי עכשיו זוג בדייטהפי

הבחורה כמעט מתעלפת מקור

והבחור מדבר על מטבע ביטקון או משו כזה..

הבנת מה אני אומר?

אחי , היא בעולמות עליונים

ביטקוייןמשה

זה באמת מקום לרחף בו.

כמה קשה לומר קר לי?בחור עצוב
בנות תמיד צודקות ובנים תמיד טיפשים וחסרי תשומת לבצדיק יסוד עלום
יותר קשה מלאכול סרטים אחר כך שהוא לא שם לב אלייךיוני.ו.

מה שבטוח.

ושאף אחד לא שם לב אלייך, ולכן את חותכת מעוד אחד ועוד אחד למרות שהייתם יכולים להיות מאוד מתאימים.

תאמיני לי תלמדי הרבה יותר על הבחור אם תחליטי להגיד שקר לך ולבחון את התגובה שלו, מאשר להחליט לבחון אם הוא שם לב שקר לך בכלל מלחתכילה.

בכלל הגישה הזאת היא פוטינציאל להיות כדור שלג מתגלגל לחיי זוגיות מתסכלים.

הוא נדרש לעבוד על עצמו לשים לב יותר לדברים שמפריעים לה בדיוק באותה מידה שהיא נדרשת לעבוד על עצמה להרחיב את תחומי הביטוי וההבעה שלה מולו.

ברור שהיא צריכה להגידהפי
לא ציפיתי שידע לבד
הצעתי לכמה בחורות את המעיל שליבחור עצוב
כולן סירבו. אולי הגיע הזמן לכבס אותו. 
נראה לי שזה בסיסי להיות רגיש למזג האווירadvfb
כדאי שיהיה תשומת לב מצידוארץ השוקולד

אבל אם היא לא יודעת לומר שקר לה זה גם בעיה.

ולגבי עצם המקרה, אולי גם לה היה מעניין ממש שהיא לא שמה לב לקור.

חחחח לא נראליהפי

אני צוחקת כי עכשיו שעה אני אומרת לחברה די קר לי בואי לאוטוו כבר

פתאום דוכן של תכשיטים סייל כל הדוכן

מה לא ניקח????

והיא כולה עלק קר לך

הורידה לי את החשק לא לקחתי .

סתם פשוט היה יש ים אנשים

קיצר יש משהו שמעניין לך פחות קר

אבל בדייטים לי ספציפית קפוא

ואני חופרת לבחור שקר לי!

הוא לא יכול לפספס את זה

אז תקבעו מראש במקום סגורבחור עצוב
ואי אני חושבתהפי

שהתסכול הכי גדול שלי בדייט היה שנכנסו למסעדה ואז גילנו שאנחנו בטעות בחלק החיצוני שלה אומנם מקורה אבל חיצוני היה שם קור בלתי נסבל.

שזה קטע זה יחסי  כי עם גברים קפוא לי רצח

ועם חברות שלי חם לי כל הזמן המזגן על חום דולק 

אז אפשר לעבורבחור עצוב

זו לא בושה לומר לבחור שקר לך ותשמחי לעבור.

בסוף המטרה שלו שיהיה לך הכי נוח בעולם כדי שתוכלי להביא את כל כולך לפגישה( וגם להיפך כמובן).

אני אישית הייתי שמח אם מישהו תאמר לי מה יגרום לה להרגיש טוב יותר. 

ברור שאמרתיהפי
סוף טוב הכל טוב?בחור עצוב

יש כאלו שמתפדחות לומר וסתם סובלות. 

אפשר להגיד בטל ומבוטלהפי
לא הבנתיבחור עצוב
קורה לי הרבה בשרשור הזה
אולי זה דייט בין הראשוניםמישהי נשואה

והיא עדיין התפדחה להגיד

אני מקווה שבהמשך היא תגיד שקר לה

את ההרצאות בנושא כלכלה שהיית נושא בפני😂יעל מהדרום
אשה היא לא יועץ השקעותבחור עצוב
אשה היא אכן לא יועץ השקעותאריק מהדרום
אבל אתה הולך לאחד את ההון שלך וההון שלה להון אחד.

זה נושא מספיק חשוב כדי שלפחות תהיה לכם ראיה משותפת לגבי איך נכון להשקיע.

המצב שבו צד אחד משקיע כראות עיניו בכל מיני השקעות וצד שני כלל לא מעורב זה המצב הנפוץ אבל הוא מאוד לא בריא בעיקר בעיתות משבר שבו צד אחד יקבל תרעומת על ההשקעות הגרועות שלו.

וגם איך בן אדם משקיע אומר הרבה מאוד על הנפש של בן האדם ועל איך הוא רואה את העתיד שלו ושל משפחתו.

זה לא אומר שצריך לאכול לה את הראש על זה בפגישותבחור עצוב
ולגמרי אין לי בעיה לקחת אחריות על הצד הכספי בקשר. לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכל. 
אכן לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכלאריק מהדרום
אבל בנושא הספציפי הזה זה מאוד חשוב לעבוד יחד כי ישנן החלטות מאוד גורליות.

אם מישהו אחד אחראי על שטיפת כלים, זריקת זבל או ספונג'ה זה לא נורא כל כך אם הפרטנר לא יהיה לו מושג בנושא.

אבל בנושאים כמו ניהול ההון המשפחתי וחינוך הילדים זה מאוד קריטי ששני ההורים יהיו אחראים ביחד.

וזאת כי שני בני הזוג מוציאים ומכניסים (בדרך כלל) ואם לשניהם יש מטרה לחסוך להון עצמי לבית או לחתונות ובר מצוות לצורך העניין לא הגיוני שאחד מבני הזוג על דעת עצמו יחליט להוציא יום אחד הכל על ביטקוין כי הוא ראה טיקטוק ששכנע אותו זה הדבר הנכון.

אתה יודע שזה בערך מה שקרה בקיבוציםמשה

השקיעו שם בכל מיני שטויות כל מיני אנשים שעבדו בגזברות. חלק קטן הצליח והתעשר (ואז הקיבוץ לא התלונן...) וחלק גדול פשטו את הרגל.

אני תוהה אם מספיק ששני הצדדיםארץ השוקולד

רואים עין בעין ביחס להוצאות וחסכונות, גם אם אחד הצדדים לא מתעסק באופן ההשקעה?

מה דעתך על זה?

המצב הנפוץאריק מהדרום
הוא שיש צד אחד מאוד מעורב בפיננסים וצד אחד לא מעורב בכלל, העובדה שזה מצב נפוץ לא אומר שזה בריא, במקרה של גירושין או מוות או נכות פתאומית שתמנע מהצד המעורב לתפקד זה יקשה מאוד, מקרים שבו צד אחד לא רק שאין לו את הקוד לחשבון בנק, אלא שבכלל לא הוריד את האפליקציה לחשבון זה יהיה ללמוד להתנהל הכל מאפס.

בשאלות הגדולות של החיים, עם מי להתחתן, כמה ילדים להביא, איפה לגור, איך לחנך את הילדים, במה לעסוק, צריכה להיות החלטה משותפת או לפחות מעורבות אחראית לדרך, גם בבניית ההון המשפחתי זו החלטה מספיק קריטית בחיים כדי לפנות לזה זמן איכות לדבר על העתיד הפיננסי שלכם.

אם תרצהאריק מהדרוםאחרונה

תוכל להשוות את זה לזוג שצד אחד מעורב בחינוך ילדים עד לשד עצמותיו והצד השני לא יודע איפה הילדים לומדים, לא מה הם לומדים, לא איזה כיתה, לא אם מישהו מציק להם בהית הספר, הוא בקושי יודע כמה ילדים יש לו ואם בכלל ומה השמות שלהם, מתי בר מצווה, לא מעניין אותו כלום בחינוך ילדים.

אז בפיננסים זה המצב הנפוץ.

ברור שמספיקברגוע
חחח גדולהפי
הרהורים בעקבות שירשורים: למי לדעתכם יש יותר סיכוי?יוני.ו.

ולמה

1. "לא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "זאת הסיבה שהפכתי להיות פריק/ית ומוזר/ה" >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

2. "אני פריק/ית ומוזר/ה" >> "זאת הסיבה שלא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

נגיד שאלו שני סוגי האנשים. שניהם לא אידיאלים, אבל כנראה יותר נפוצים מהסוג האידיאלי, אז תנסו להתייחס אליהם, ולא לשבור לסוג שלישי. אם תקלטו את הלך הדברים תגלו שיש הרבה פחות מקום לקטנוניות.

(חסכתי את הניסיון לעדן/ פוליטיקלי קורקט למינהם)

מסכים ומחזקאביעד מילוא

אבל זו התבוננות חיצונית  צריך לשבור את הסטיגמות

אתה מה זה צודקadvfb

גם בהתחלה זה עלה לי, אבל אולי זה רק עניין של ניסוח.

אם מדברים על שורש העניין אפשר למצוא בדילמה הזו עקרון שהוא אמיתי ולא חיצוני.

לא הבנתיהרמוניה

למה שיהיה הבדל אם לשניהם המסקנה השווה היא- "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה" ?

לראשון יש יותר סיכויadvfb

הוא מגדיר את עצמו כנורמלי חוץ מהעובדה שהוא לא מצליח במערכות יחסים, לכן הוא יכול לבודד את חוסר ההצלחה בתחום הזוגי ולהבין שזה לא צובע את כל האישיות שלו. ככה הבטחון העצמי עולה וכך גם המסוגלות שלו לפתור את הבעיה עולה.

בסוג השני יש בעיה בהגדרת הזהות האישית והערך העצמי. הטיפול הוא בהכרח שורשי. 

תלוי ביחס בין כמה שהוא חושב שהוא פריק ומוזרנוגע, לא נוגעאחרונה

לבין כמה שהוא באמת

שוב נר בלי ביתאנונימיכלשהו

כל משב רוח מכבה אותו. נשארה רק פיסת שעווה חסרת צורה.

בעז"ה שנה הבאה 'נר לבי בית'חסדי הים

לפעמים רק צריך להחליף כמה אותיות בראש, כמו הדוגמה המפורסמת 'מחשבה-בשמחה'.

בעז"ה בקרוב ממש!

היום זה עדיין "זאת חנוכה" וההשפעה עדיין קיימתנפש חיה.

אפשר עדיין להתפלל ולבקש ליד החנוכיה אפילו שהיא כבויה

בע"ה

לשנה הבאה נר איש וביתו

מתוך בריאות ושמחה#

רק לומרנגמרו לי השמותאחרונה

שהתפללתי עליך לישועה שלמה ב"ה.

ניכר שאתה עובר קושי מאוד גדול, תקופה ממושכת

מקווה שאתה מוצא גם בחיים האמיתיים כתובת מיטיבה שתעזור לך ותלווה אותך דרך קושי זה

חזק ואמץ

ב"ה שתראה אור גדול במהרה ממש

"קווה אל ה'

חזק ויאמץ ליבך

וקווה אל ה'"

איך עוברים את הפגישה השנייה?אביעד מילוא

יצאתי עם בחורות מקסימות אבל אף פעם לא עברנו את הפגישה השנייה (נחתך תמיד על רקע שהן לא היו בשלות לשידוכים ונכנסו לזה מתוך לחץ חברתי)

💁🏻‍♂️אבטיח ברזילאי

ענית תשובה מאוד מרגיעה בסיפא, פשוט תצא עם בנות שלא נדחקו לפני בשלות לדייטים.

אם זה גורף אז או שמאגר ההצעות שלך מזעזע או שיש סיבה אחקת וזה היה רק התירוץ. זה לא נורמטיבי סטטיסטית שעם כל הבנות לא עוברים מאותה הסיבה את הדייט השני.

נוטה לחשוב שזו לא רק "חוסר בשלות" מצידן, ושאם תהיה איתך אווירה נעימה וכיפית הן ימשיכו

זה לא שאין איתי אווירה נעימהאביעד מילוא

אני לומד מטעויות ומשתפר ומבין איך לעשות דברים פעם אחת התעלמנו מהטריגרים ובפעם אחרת זה צץ משום מקום

מחזק אותךאבטיח ברזילאי

קשה הזיווג כקריעת ים סוף

ההשתדלות היא לא רק לוגיסטית אלא גם להשתפר בתדר, ללמוד מטעויות וצעירויות, לקרוא את הבחורה, לרצות להיות נעים...

בהצלחה

יוצאים עם בחורות בשלות יותר…מבולבלת מאדדדד
אולי כדאי גם לחפש בחורות גדולות יותר
^^^ארץ השוקולד

ואם ההצעות ברובם הגיעו מאותו מקום/שדכן/שדכנית כדאי לשתף אותם ולהבין מהם איך להתמודד עם זה.

בהצלחה

כפי שכבר אמרובחור עצוב

לצאת עם בשלות יותר.

כדאי רק לוודא עם עצמך \שיחה עם חבר שבאמת זו הסיבה וזו לא גרסה מנומסת שלהן ל"זה לא אתה, זו אני". 

משקיעים יותרהפי
ומנגד משדרים נחת נעימות
אולי לבדוק בעדינות את הנקודה הזאת בבירוריםadvfb

אתה מדבר עם החברה שלה ושואל אם יוצא לה לדבר על הרצון לבנות בית וזה משהו שמעסיק אותה.. תוהה לעצמי איך לשאול את זה בדיוק. נשמע לי לגיטימי לשאול.

אם יצאת עם כמה בנות, ואף פעם לא הגעת לפגישה שנייה-לגיטימי?אחרונה

אולי לא נכון להפנות את האצבע כלפי חוסר הבשלות שלהן, אלא כלפי הגורם האחר בעסק?

אולי כדאי לברר עם מי ששידך, שינסה לברר אם יש משהו ספציפי וקיצוני בהתנהגות שלך שמרתיע.

לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
את מתעלמת מהשאלות שלי. ולא בפעם הראשונהלאצעיר

כמה מתוך הזוכות האלו התחתנו בשנות ה30 לחייהם? ובאיזה הפרש?

פי כמה וכמה כמות יש הפוך?

לגבי בעיות - יש ב2 הצדדים. לא על זה מדובר. בגילאי 30+ לא מדובר על בעיות, מדובר על *טבע*. זו עובדת חיים שהפוריות של האישה נחלשת מוקדם יותר. זה מה יש.

אני כבר באמת לא רואה טעם בהמשך הדיון הזה. אני מביא עובדות ומציאות ואת חולמת לשנות את כל העולם לחלומות שלך.

מאחל לך שתמצאי את הנכון לך ובעיקר שלא תתני לשטויות כמו פער גילאים מוגזם *בעיניך* לתקוע אותך. 

אולי יעניין אותך