חדש, חדש, חדש!!!רול קינמון
שימוש נפלא בכלי הזה, שנקרא תוכנת הצייר (אני צודקת?~א.ל
הקפלים בקצוות השרוול מוסיפים וטובים, נראה כעבודה מושקעת ![]()
גימפ. כבר מזמן עברתי מצייר.רול קינמון
בתוכנת גימפ, אפשר לעבוד באופן קל יותר ומושקע יותר.
הציור עצמו יפה מאודאלעד
הקפלים לדעתי דווקא גורעים, כי אי אפשר במקום אחד להכנס לפרטים ממש קטנים ומנגד בחלקים אחרים של הציור להותיר שטחים נרחבים ריקם (כמו החצאית למשל). זה פשוט לא נכון.
בנוסף, כרגיל, חסר לי חיבור האובייקטים לקרקע או לרקע (ומה לעזאזל צף שם בנהר??), וסידור הגיוני כלשהו על פני הלוח (את הצב לדוגמא היית צריך להזיז לקצת ימינה).
כל טוב!
חח וניסית להחזיר בתשובהתפארת =]
וואוו איזה סיגנון שונה ומיוחדנושבת באוויר!
איזה חמוד
דינה ל.
(הפה מזכיר לי את הציורים של הזוג שמאייר את סדרת הספרים "הגיע הזמן". שכחתי את שמם)
אני חוזה לך עתיד מזהיר
אתה מצייר נפלא, ועם הכוונה ולימוד באיור ממוחשב אתה תעשה דברים משגעים!
תווי הפנים שלה יפים ומיוחדים. מצוירים בטוב טעם.
אני חושבת שכדאי לך לשכלל את צביעת החללים שלך. בעיקר בצמחייה: העצים והשיח ניראים כמו גוש אחיד, וחבל.
נסה לצייר ענפים עבים, שהולכים ומידקדקים לענפים דקים יותר ויותר, עם עלים. תוכל לעבות את הצמרת עם רקע של עלים צפופים צפופים.
גם את השיח כדאי להרכיב מענפים ומעלים.
כנ"ל לגבי השיער שלה- גם הוא עשוי גוש צבע.
וגם החצאית. היה כדאי להוסיף לה הצללות של קפלים.
בהצלחה 
נתנאל ובת אל אפשטייןמישהי=)אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך