טוב, אז שוב אני חייבת לומר - איזה כיף שיש אתכם!!! זה כל כך עוזר
אז תודה...!
השאלה נובעת מטעות שכנראה עשינו, ועכשיו אנחנו קצת מבולבלים...
הגדול שלנו (שעוד מעט בן שלוש), פיתח לעצמו לאחרונה דפוס בכייני כזה.. לא יודעת מאיפה זה בא.. בהתחלה לא הרגשנו בזה כ"כ, עד שזה נהייה שימושי מדי מצדו....
"אני רוצה מיץץץ", "שימי לי שירים", "לא רוצה ביצההה" וכל מני כאלה... נאמרים בבכיינות.. כאילו הכרחנו אותו או משהו... תמיד עניתי לו רגיל "הנה מיץ מאמי.." או "אני כבר באה לשים לך שירים מתוק שלי" או "אתה לא חייב לאכול את הביצה.."
אבל אז זה כבר הפך להיות מוגזם... יש לו ימים שהוא אשכרה מדבר ככה כל היום.. בבכיינות כזאת...
אז עכשיו אני מגיעה למה שכנראה היה טעות מצדנו, והוא שהחלטנו שהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה עד שהוא מבקש את זה יפה.
אז נגיד הוא בוכה על משהו "אני רוצה שני תפוחים!! לא אחד!!" אז אני עונה לו - "אתה מבקש בצורה לא יפה, אתה מתבכיין, וזה לא יפה. אני לא מתייחסת כשמתבכיינים סתם.. תבקש יפה ואולי תקבל"
ואז הוא לא מבין ואומר לי: "בבקשה!!!" (בבכיינות כמובן
)
אז אני עונה לו: "זה יפה שאתה משתמש במילה בבקשה, אבל זה לא מספיק, אתה בוכה תוך כדי וזה מאוד לא יפה לבקש ככה. תבקש בלי לבכות ואז אני אוכל להתייחס ולענות לך".
ואז הוא מבקש בלי לבכות, ואני עונה לו או נותנת לו את מה שהוא ביקש..
ואז מה שקרה (כנראה) זה שהוא הבין שאסור לבכות בכלל......
אנחנו לא בטוחים בזה לגמרי, אבל אתמול בלילה הוא לא כ"כ נרדם, ואז כשבעלי נכנס אליו לחדר הוא אמר לו "אני רוצה לבכות" 
זה עשה לנו ממש מצפון...
זה מזכיר לי את השיר שאנחנו לא מוכנים להשמיע לו "אינני בוכה אף פעם.. אינני תינוק בכיין...", ופתאום אנחנו מגלים שהצבנו אותו מול בקשה כזאת אפילו בלי להתכוון..
מישהו יכול להאיר את עינינו?
איך להתייחס לכל זה?
תודה מראש ![]()