ציור על דוד מיםדפנה

שלום רב,

אני חדשה פה.

אני מציירת ואעלה ציורים בעתיד.

רציתי להתייעץ יש לי בדירה (חדשה), חדרון שמשמש מסתור כביסה, ודוד המים ממוקם שם

ומאוד מכער את החדרון,(שם אני מציירת). חשבתי לצייר משהו על הדוד, רק שאין לי רעיונות

מה יכול להתאים לדוד עגול?

אשמח להצעות.מנפנף

ואגב, הינה ציור אחרון שציירתי בחוג לציורדפנה
יואו, הוא פשוט מדהים.אחת-קטנה
הוא יפיפה!משהו בעולם הזה
ועל הדוד... אולי איזה עיטור שזורם לך עם הסגנון של החדר
מאוד יפה!דינה ל.

סיטואציה מענינת אשפר ממש לתת תרגיל על הציור הזה, מה אתם רואים כאן? מרשה לי?

הבחור ניראה לי קצת מדוכדך ומכונס בעצמו, אולי הוא רוצה לומר לה משהו והוא חושש?

הבחורה גם כן לא שקטה ולא שליווה. ניראה לי כאילו היא מחפשת איזו נקודה באופק שתסיח את הדעת, ולא תחייב שיחה פתוחה כנה ורגישה בינהם, ותחסוך קשר עין.

= = =

איכשהו דמות הבן נראית לי אמתית יותר מדמות הבת.

הגיזרה שלה דקיקה הרבה יותר מדי, כאילו היא לובשת מחוך, וגם אם כן- והשקע בגב התחתון לא אמין.

אהבתי מאוד איך שציירת את השרוול שלה, וגם את חצאית-השמלה. כתמים של משחקי צבע ואור שיוצרים את המראה הכללי. רק מריחת הלילך הגדולה נראית לי מעט גסה מדי.

ואחורי ראשו מצוירים נפלא. קווצת השיער הקטנה שמה בעורף מוסיפה כל כך... המעיל מצוין, ממש רואים את המתיחה שלו על הגוף. רק סיומת השרוול השמאלי לא הגיונית בעיני, כי אם הזרוע מקופלת, המרפק ממוקם גבוה יותר, ואם הזרוע פשוטה לפנים, או מחבקת את הרגליים- נקודת סיום היד רחבה מדי.

ציור נהדר מחכה לראות עוד תוצרת פרי ידייך!

[להבא אנא הקפידי להעלות את הציור בתמונה, ולא כקישור, ולחתוך את התמונה כך שיראו רק את הציור בלי רקע מיותר מסביב]

איזה ציור חתיךך!! ^ ^תפארת =]
מ-ה-מ-םהיכנשהו..אחרונה
באיזה צבע הדוד? אם הוא לבן אפשר הרבה עיטוריםאלמונית 0

נחמדים ממש-

שיח ורדים עם פרפרים וחיפושיות (פרת משה) מסביב יכול להיות מהמם. או סתם מקלעת בצבע מסויים.

אבל אפשר כל ציור נוף שאת רוצה (גם אם הדוד לא לבן)- ים עם דגים (כאליו זה אקווריום) או סתם ציור של שדות, הרים וכו' כיד הדמיון הטובה...

תחשבי איזו אוירה את רוצה ליצור ותציירי לפי זה (למשל- פרחים על רקע לבן זה עדין יותר, אקווריום זה עמוק ומרגיע, משהו צבעוני זה ממלא את החדר) אם החדר קטן עדיף לצייר משהו עדין יותר על רקע להן, שלא תרגישי שהחדר חונק.

בהצלחה!

והציור שלך ממש מהמם!

בקטע קיצ'י קצת ילדותי?דינה ל.

שורה של חיות, כמו מסדר חיות עומדות עם חזיתן אליך. רקע טבעי של שמים, דשא פרפרים וכו'.

או דמויות של אנשים, שחורים קטנים רק בקוים כללים, בכל מני תנוחות גוף (קפיצה, כריעה, ידיים שפוטות מעלה, שכיבות סמיכה וכו') עם רקע זועק.

דוגמת מבוך

עיטורי תחרה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך