איך אפשר לשתוק על מה שהיה???????צמיד כתום-כחול

למישו יש רעיון מה אפשר לעשות??

בבקשה אם זה אכפת לכם תחשבו על משו....

רעיון לדוגמא- מכתב ששלחתי הרגע לשר אריאל. מוזמן גםאלעד

לכבוד השר אורי אריאל,

שלום רב.

אתמול, אולי לקראת חגיגות ט"ו בשבט, שוטרים לבושי מדים רשמיים של מדינת ישראל עקרו כרמי זיתים וענבים בשטח הסמוך ליישוב אש קדש, ככל הנראה כדי לקיים את הפסוק "עוד תעקרי כרמים בהרי שומרון".
הם ביצעו את הפשע הזה לאור יום ובליווי אבטחת חיילי צה"ל, מתוקף הצו הדרקוני והמפלה מבית מדרשה של עו"ד טליה ששון בגין "צו שימוש מפריע" המאפשר להרוס חקלאות יהודית למרות שאין אף מתלונן ערבי ואף ראיה שאי פעם היה שם ערבי.

מתוקף תפקידך כשר הבינוי והשיכון, וחבר בשדולה החקלאית ושדולת למען יש"ע, ועובדת היותך נמנה על ציבור המתנחלים ופועלך הלאומי בעבר ובהווה, אתה ודאי מודע לעובדה שאלפי יחידות דיור חדשות אותן אתה מקדם בעוז ובתוקף, לא אמורות לפגוע בחקלאות היהודית, ואל אמורות לבוא במקומה. עקירת מטעים יהודיים משולה כעקירת מבנים יהודיים! שניהם כאחד מבטאים ומחזקים את אחיזתינו בארץ, והתעלמות מהפשעים הללו שכביכול נעשים בחסות החוק חמורה בדיוק כהקפאת בניה רשמית ושאינה רשמית.

אני מצפה ממך, כאזרח כואב ומופלה, לפנות לשר הבטחון משה יעלון ולהזכיר לו שהוא נבחר ע"י ציבור ימני אוהב הארץ, לקדם את דו"ח לוי שמוקיע ומוכיח משפטית ומוסרית שאין כל תוקף לצו שימוש מפריע, ולקדם את הנושא בוועדות הכנסת הרלוונטיות. אין שום סיבה שבממשלת ימין בה חברים ח"כים נאמני ארץ ישראל מהווים רוב, נושאים מהותיים כאלו יגררו ויזכו להתעלמות מצדך.

קולך, השר, לא נשמע, וחבל.
ציבור בוחריך מצפה לשמוע מה יש לשרי ההתיישבות לומר.

בתקווה וכבוד רב,

ועוד אחד לח"כ יריב לוין. מנסיוני- הם תמיד עונים!אלעד

לכבוד ח"כ יריב לוין,

שלום רב.

אתמול, אולי לקראת חגיגות ט"ו בשבט, שוטרים לבושי מדים רשמיים של מדינת ישראל עקרו כרמי זיתים וענבים בשטח הסמוך ליישוב אש קדש, ככל הנראה כדי לקיים את הפסוק "עוד תעקרי כרמים בהרי שומרון".
הם ביצעו את הפשע הזה לאור יום ובליווי אבטחת חיילי צה"ל, מתוקף הצו הדרקוני והמפלה מבית מדרשה של עו"ד טליה ששון בגין "צו שימוש מפריע" המאפשר להרוס חקלאות יהודית למרות שאין אף מתלונן ערבי ואף ראיה שאי פעם היה שם ערבי.

מתוקף תפקידך כיו"ר שדולת ארץ ישראל ועובדת היותך נמנה על ציבור המתנחלים ופועלך הלאומי בעבר ובהווה, אתה ודאי מודע לעובדה שעקירת כרמי יהודיים משולה כהריסת מבנים יהודיים, אשר שניהם כאחד מבטאים ומחזקים את אחיזתנו בארץ, ופגיעה בהם סותרת באופן ישיר את שני הסעיפים הראשונים בעקרונות השדולה שלך:
1. מניעת כל פגיעה בהתיישבות ובביטחון באזורי יהודה, שומרון ובקעת הירדן. 
2. קידום חקיקה שתחזק את ההתיישבות באזורים אלה ושתמנע כל פגיעה בה. חיזוק המעמד המשפטי של העם היהודי בכל ארץ ישראל. 

אני מצפה ממך, כאזרח כואב ומופלה, לפנות לשר הבטחון משה יעלון וכן לשר הבינוי והשיכון אורי אריאל ולהזכיר להם שהם נבחרו ע"י ציבור ימני אוהב הארץ, ובנוסף לקדםבוועדות הכנסת הרלוונטיות את דו"ח לוי שמוקיע ומוכיח משפטית ומוסרית שאין כל תוקף לאותו "צו שימוש מפריע". אין שום סיבה שבממשלת ימין בה חברים ח"כים נאמני ארץ ישראל מהווים רוב, נושאים מהותיים כאלו יגררו ויזכו להתעלמות מצדך.

קולך הצלול והברור לא נשמע, וחבל.
ציבור בוחריך מצפה לשמוע מה יש לשרי ההתיישבות לומר.

בתקווה וכבוד רב,
מילים כדורבנות!!!!!!אתה כותב ממש טוב.יצור הודי

מנסיוני הרבה לא אכפת להם.מישהי=)
תגובת הח"כאלעדאחרונה

אלעד שלום,

קיבלתי בתודה את פנייתך.

הגשתי לאחרונה הצעה לסדר בנושא זה ואף העלתי את הסוגיה בפני שר הביטחון מספר פעמים.

אני ממש ללחוץ לביטולו של ה"צו שימוש מפריע" ואני מקווה שאצליח להביא לביטולו בהקדם האפשרי.

בברכה,

ח"כ יריב לוין
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך