כל הכבוד לדניאלה וייס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מסנחל

מי שהרב כהנא זצ"ל אמר עליה שהיא 'הגבר היחיד במועצת יש"ע' - מוציאה את ראשי מועצת פשע דהיום משיווי משקלם, כאשר חבורת הלקקנים הזו מרגישה שאינה מסוגלת יותר להשתלט על ציבורים לא לה ולרדות בהם בכפייה.

דניאלה וייס היא המסמלת היום את הרוח החדשה של המתנחלים - לא עוד חנפנות ורפיסות - אלא זקיפות קומה, נחישות, והליכה עם האמת עד הסוף, ללא התחשבות בתשקורת השטנית.

מגיע לה כל הכבוד ואינסוף תודות על הנהגתה את הדור החדש של המתנחלים, ובבוא היום היא תירשם בעט של זהב בספרי ההיסטוריה ככזו שהובילה את עם ישראל הרבה הרבה קדימה!!!!!!!

כל הכבוד!!!

מסכים באמת כל הכבוד לה!otk100
הבוגד אפרים סנה ימ"ש מסית נגד דניאלה וייס:יהודי שמח

אדם כזה מזמן היה צריך להתלות בכיכר העיר (כמובן, ע"י המדינה ובשום אופן לא ע"י אדם פרטי ח"ו, ורק מוח מעוות יכול לראות בדברי אלו הסתה, שהרי כיום ממילא אין שלטון מתוקן, ודברי מכוונים על שלטון יהודי אמיתי, השולט ביד רמה בכל מרחבי ארצנו)) על בגידה, וברוב ניוולותו עוד מעז להסית נגד יהודים אוהבי עמם וארצם.

סנה: לעצור את דניאלה וייס

ד"ר תא"ל מיל' אפרים סנה, יו"ר מפלגת ישראל חזקה, דורש היום משר הבטחון, אהוד ברק, להורות לכוחות הביטחון לעצור לאלתר את דניאלה וייס.
עוזי ברוך

עוד כתב סנה: דניאלה וייס המסיתה למרד בראש חוצות ומנסה לפוצץ בכוח את חבית חומר הנפץ המכונה חברון חייבת להיעצר. לא ייתכן שמי שעומד בראש פלנגות חמושות הפועלות כנגד המדינה ומאיימות לפגוע בחיילים יתהלך חופשי ויפזר את מרכולתו הרעילה בראש חוצות מול כל מצלמת טלוויזיה, כאילו אין דין בישראל ואין שופטים בירושלים. אותה מורדת המנסה לקבוע "תג מחיר" וליצור "הרתעה" מול ממשלת ישראל, חייבת להיות מובאת למעצר ולעמוד למשפט בגין המרדה, הסתה לאלימות, הפרת צו שטח צבאי סגור, הפרעה לאנשי כוחות הביטחון במילוי תפקידים, ועוד עבירות רבות.

"אני קורא לך כשר הביטחון, הממונה על אכיפת החוק בשטחים, לא להפגין חולשה כנגד נסיון המרד וחרחור המלחמה המתרחש בחברון, הפוגע בשלטון החוק ובמוסר היהודי ומאיים להביא להתפרצות אלימה וחמושה בגדה המערבית. עלייך להוציא צו מעצר כנגד דניאלה וייס וכל מי שפועל ביחד עימה ושותף למאורעות הימים האחרונים שמתרחשים בעיר חברון".

"כמדינה אשר מעמד שלטון החוק בה מדרדר במהירות, עלינו להבין שהיעדר פעולה נחושה כנגד ראשי קבוצת בריונים, ראשי משפחות פשע וממרידים ומסיתים בשם אידיאולוגיה כזו או אחרת מחליש אותו עוד יותר. כאשר חסידיה של וייס, בדומה לאנשיו של ראש ארגון פשע, מבינים כי וייס יכולה לשטות ולהתגרות בחוק באין מפריע וללא חשש מעונש, מתבסס מעמדה כמי שמסוגלת לקרוא תיגר על השלטון הלגיטימי של מדינת ישראל. כל זאת כמובן תוך כדי שימוש בנשק, רטוריקה גזענית ומתלהמת ופגיעה בכוחות הביטחון והמשטרה. תהליך זה חייב להבלם באמצעות מעצרה של וייס עצמה." כתב סנה

ימ"ש! אותו צריך לעצור!בת-אליי
אגב, גם אביו של אפרים סנה היה בוגד נקלהיהודי שמח
פורום נהלל על דניאלה וייס: אנו רואים בה דמות מופתיהודי שמח
פורום נהלל, המורכב מחברי קיבוצים ומושבים מכל הארץ וחברי ההתיישבות העובדת, קורא "להפסקת מסע ההסתה המתוזמן של דני דיין, אהוד ברק, אפרים סנה, וכל מי שבדעתו לחסל את ארץ ישראל וכל מי ששובל חשדות מאחוריהם".

"שלו נעליכם מעל רגליכם בפני דניאלה וייס ובפני פועלה הנפלאה והמסור למען ארץ ישראל והעם היהודי. אנו רואים בדניאלה דמות מופת לדורות שיבואו והלוואי שמגדפיה יהיו ראויים להגיע לקרסוליה ביושרה הציבורי ובנאמנותה לעם היהודי", דברי חברי פורום נהלל.

תיקון.נוער-חומש כבוד
לא היה צריך לתלות אותו בכיכר העיר, אלא על העמודי חשמל בחומש תובב"א.
יפה יפה..אנונימי (פותח)
אני משועשע מכך שיש כמה אנשים שהחליטו לבחון האם בדברי יש לשון הרע או הסתה.. אתם קוראים לתלות אנשים בכיכר העיר, ואח"כ טוענים שאין כאן בעייתיות או אלימות או הסתה.

דניאלה וייס היא המסיתה לאלימות, היא המסיתה לתקיפת שוטרים וחיילים והיא זו שללא בושה חיה ע"ח המדינה כאשת ציבור, ואני מניח שגם עוד מקבלת פנסייה על תפקידה כראש מועצת קדומים לשעבר. התנהגות זו אינה מכובדת ואינה ראויה, ועל פעולותיה, ככל שיהיו מנוגדות לחוק, עליה להיענש - ויפה שעה אחת קודם.

חוקים זה לא משהו שבוחרים בהם כשנח. חוקים הם הבסיס של המערכת, ואל לה או לאחרים להלין שיאכפו עליה ועל אחרים את החוק.

י.
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו!נוער-חומש כבוד

כפי שכבר כתבתי לך אתה מאוד מגמתי, כמעט בכל הודעה שלך נכנסות המילים "קיצונים-הזוים" בהקשר כזה או אחר.

וכל עוד תמשיך לטעון שבאת להתווכח ויכוח עניני ותמשיך לטעון שכולנו הזוים - אז אתה הזוי! כי איזה אדם שפוי ילך להתווכח ויכוח עניני עם אנשים הזוים שחושבים שהוא "טרול" (ושכויח לאדם-טוב על ההברקה {גרטל לבן זה חשוב..}) אלא אם כן יש לו מטרה בזה.

ולכן, כמו שלמדנו שבחקירת שב"כ שותקים, כך גם פה הכי חכם לשתוק! למרות שיצא כאילו נוצחנו.

ומי יודע מה מטרותיו האמיתיות.

זה לא יעזור לך!אנונימי (פותח)
כל עוד אני ימשיך לעורר ולהתגרות - יענו לי. לא מענין את אף אחד מה המניעים שלי, הם רק רוצים לכתוב משהו.
פשוט תתעלמו!!בת-אלייאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה