טוב, אני חדשה אשמח להערות\ הארות hila123

ציורים ראשונים שלי בחוג לציור..... 

ממש יפה!!נערת טבע

פנדה?

משום מה הציור השני הרגיש לי פחות "ברמה" מהראשון.. אבל אולי זה סתם סיגנון ציור שונה.

את הראשון ממש אהבתי!

כמה דברים שעלו לי--

* הפריע לי בעיניים החללים הלבנים בתוך הציור.. באגרטל למשל ובשולחן. בים או בשמיים עוד סביר, אבל הציק לי כשזה היה בעצמים דוממים, שאמורים להיות "מסיביים" יותר.

דווקא עם פנדה נראלי יש חשיבות קריטית למילוי, או ע"י מריחה, או על ידי צביעה רצינית יותר.

זה נראה שאולי החללים שלך נובעים מעדינות, שמתבטאת בציור 'חלש' עם הצבע.. אל תחששי!! ציור זה ה-מקום להתפרע!

* חסרה לי מימדיות ועומק בחלק מהפריטים..

התפוח מעולה בעיני! אבל האגרטל, הכסא והשולחן די שטוחים..

נראה שקצת איבדת כוחות להשקיע אחרי הפרחים היפיפיים והפירות..קורץ

בכל מקרה, אחלה התחלה!! תמשיכי ליצור!

עכשיו שמתי לב,נערת טבע

הדשא למשל מעולה מבחינת המילוי שלו!!

כדאי אולי להשקיע בזה יותר בשאר הדברים.. זה מוסיף אמינות לציור לדעתי.

ווואי תודה רבה!! hila123

כמה זה כיף לקבל תגובות על ציורים!! 

כן, זה פנדה  

וכן שמתי לב לכל החללים האלה... הציור הזה היה הציור הראשון, עכשיו אחרי שעברתי יותר אני שמתי לב לזה... אבל אני לא רוצה לשנות... 

זה ממש יפההחיים יפיםאחרונה

יש לך את זה....

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך