עוד קריקטורה נחמדה ו\או אנטישמית של בידרמן בהארץואלאד
ד נ י א ל ה ! ! !רחלקה
כל הכבוד לדניאלה וייס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יהודי שמח
אישה חולה שיש לאסוראנונימי (פותח)
חוץ מזה מה אנטישמי בתמונה? תפיסקו עם זעקות ה'אנטישמיות' האוויליות האלה. זו התנהגות של המזכירה את ה'קוזק הנגזל'.
אין מקום לדבריךרחלקה
אני מבקש בנימוס שלא תגיב באשכולות שליואלאד
יוסף-אי אתה בנאדם מטומטם..!!תימניה בנשמה!
מוות לשמאלנים וליוסף -איmavetlaaravym

תודה ו...mavetlaaravym

פאשיסטים ארורים..אנונימי (פותח)
"מוות לערבים", חוגגים על דמם של אנשים חפים מפשע, מתוסכלים מאין אונותכם הפוליטית והכשלונות הצרובים שלכם ובהיעדר יכולת להוציא זאת על הצבא והמשטרה ברוב בריונותכם אתם מוציאים זאת על הערבים ועכשיו גם על האויב החדש - הדרוזים.
אתם גזענים, חשוכים, חולי נפש שמקומם בכלא. תתרגמו את כל מה שנאמר בפורום הזה לגרמנית ותחליפו את המילים ערבי ביהודי ותראו איך אתם נראים.. ואח"כ כמו מן קוזקים נגזלים עוד תבכו שיבואו אתכם דין. ויפה שעה אחת קודם.
אתם בושה לעם היהודי, בושה לישראל ובושה לאנושות.
ועוד הערהmavetlaaravym

דניאלה מצויירת פה ממש גרוע, אבל זה לא הענייןמשה
אופס איך לא שמתי לב שזאת דניאלהmavetlaaravym

בהחלט נכון שהיא ממש לא עוברת מסךואלאד
אני חושב שיש אנשים ראויים יותר להופעה תקשורתיתמשה
ליוסף-איotk100
אך אתה מעז לומר שאנו בושה לעם היהודי
לידיעתך לעם היהודי יש תורה יהודית ומי שלא מקיים אותה הוא זה שבושה לעם ולא מי שמקיים אותה בצורה קצת קיצונית !
נ.ב. תחשוב לפני שאתה כותב (עצה בכלל לחיים)
בושה..אנונימי (פותח)
ע"י קריאות גזעניות, התרת דם של חפים מפשע, קריאה לרצח המוני על רקע דתי/אתני (ע"ע מוות לערבים), ע"י פגיעה פיסית באנשים שלא היה להם דבר וחצי דבר בפינוי (בערבים) מתוך לסכול על חוסר יכולת לפעול מול השלטונותף כל אלה הם הבושה הגדולה.
אם תחשבו על זה באמת ותשאלו עצמכם מי באמת רוצה בטובתכם ומי מבקש להכשילכם הייתם חושבים לבד על השאלה - למי יש אינטרס שתתנהגו באלימות? למי יש אינטרס להעלות את הלהבות ולגרום לכם להיות קיצוניים? אל תשלו את עצמכם - באלימות ובגזענות לא תשיגו דבר מעבר להכשלת דרככם ואמונתכם. ולכן חבל על המעשים הללו. אתם מחרבים את מפעל חייכם, ואת כל מה שאתם מאמינים בו ולשם מה? תחשבו לבד למה באו כ"כ מעט אנשים למנוע את הפינוי בבית המריבה, הרי איפה כל אותם תומכים? הם סלדו מהמעשים הקיצוניים הללו, כולל האנשים האמוניים ביותר בימין - יותר אלימות כלפי המדינה ומוסדותיה הם שיביאו לנידוי וחיסול ההתיישבות ביש"ע. הפרעות, הנוגדות את חוקי המדינה, ואת 'דינא דמלכותה', הם שיביאו אתכם להקצנה ולשבר, וחבל.
אני בוש וכלימה שאלה הם נציגי המדינה והיהדות. כיום, כל מי שפותח ערוץ טלויזיה זר רואה יהודים הפורעים בערבים, המשתלטים על קרקעותיהם והתוקפים את שוטריה של מדינת ישראל שבקושי עושים על מנת למנוע זאת.
ולבחור שרצה לבדוק אם יש חשש לעבירה פלילית.. שיתייעץ עם העו"דים שלו לגבי ההסתה הפראית והתרת הדם שפושעת בפורום הזה. העו"ד שלך יוכל לאמר לך שההערה בסוף "אין בדברים קריאה ליחיד לבצע מעשה" היא לזות שפתיים, ובמשפט אין לה כל חשיבות, שכן ברור לכל בר דעת שזה כסת"ח, והוא לא תופס. סתם חומר למחשבה..
י.
יש לך בעיה אחת קטנה תקשיב..השמרוני
1) המאבק על בית השלום כמו כל מאבק אחר, אסור לו להתנהל לפי מה שהתקשורת תגיד, או מה שיהיה כתוב מחר בעיתון. יש לנו אמת?! אנחנו הולכים איתה עד הסוף! ולא אכפת לנו מה העולם ומה התשקורת ומה העיתונות תגיד.
2)יש לך עוד בעיה שאתה לא מכיר את המציאות בשטח. כשאתה רואה חבר'ה זורקים אבנים על ערבים, מאיפה אתה יודע מי התחיל?! אה? התשקורת היא שמאלנית, והיא בעד ערבים ונגד מתנחלים. אז הם מראים מה שהם רוצים, הם לא ייראו איך הערבים זורקים אבנים, הם לא ייראו ערבים מקללים, הם ייראו רק צד אחד של התמונה, ולרוב זה יהיה נגד המתיישבים. המלצה שלי, קח את התקשורת ואת העיתונות ואת מה שהמשטרה אומרת ומה שהבית משפט פוסק, בעירבון מוגבל!! ושים סימן שאלה גדול אחרי כל מה שהם מראים או אומרים. כי לכל תמונה יש גם צד שני.
3)תסתכל על התמונה במבט חיובי, יש לנו חברה שלא אכפת להם מכל העולם, יש להם את האמת שלהם שהיא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל וזהו!! ולא אכפת להם להיעצר, לחטוף מכות ושכל העולם ילכלך עליהם, ושכולם יגידו שהם מטורפים\גזענים\נוער שוליים\זרוקים. מתי ראית לאחרונה כזה נוער הא? מה שאר הנוער עושה? דופק ת'ראש באיזה מועדן, או מתחיל עם בחורות בקניון. תסתכל חיובי אחי..
ליוסף-איotk100
תנסה לחשוב רגע מה היה קורה אילו המשטרה היתה מגלה שמסגד מסוים בנוי לא חוקי (שאגב בטוח יש הרבה כאלה) והיו מחליטים (כנגד כל הסיכוים) לפנותו מה היה קורה ? כל הערבים היו עושים בלאגן מטורף. ולכן מקבלי ההחלטות היו חושבים אלף פעמים לפני קבלת החלטה לפנות.
וזה בדיוק מה שמנסים ומצליחים לעשות ע"י מה שמכונה "תג מחיר" \ "ערבות הדדית" עכשיו בג"צ יודע שאם יחליטו לפנות בית בארץ ישראל זה יעלה להם במחיר כבד!
"הרי דן כל אדם לכף זכות"
תחשוב לפני שאתה משמיץ
ל OTK 100אנונימי (פותח)
ברוב המוחלט של המקרים, יש צורך שלקול את העלות של הפינוי מול התועלת שבו. כחלק מהעניין יש לשקול את חשיבותו של שלטון החוק. למען הכנות, אני כועס הרבה יותר על יהודים שמפרים חוק מאשר על ערבים. זה לא כי אני גזען, אלא כמהפלסטינים שנמצאים במאבק עם מדינת ישראל אני לא באמת מצפה לאהדה ייתרה לשלטון. מאחיי, בין אם אני מסכים עם דעותיהם או לא, אני מצפה ליותר. בייחוד שאני מכיר את הערכים המשותפים עליהם מתחנך כל יהודי - דתי וחילוני כאחד כמו גם הערבות ההדדית והשותפות לדרך ולעבר הכואב.
לגבי המסגד - אני מקווה שאם לא ניתן להכשיר את הבנייה או שהעלות של ההשארה היא בעייתית במיוחד - אזי יפנו אותו (אגב, אני חושב שעשו את זה בנצרת ב'מסגד המריבה'). כך לגבי בית כנסת.
לגבי בתים פרטיים, צריך לנסות למצוא פתרון לאנשים החיים בבתים, ובהמצאו יש לפנותם או לחילופין לבחון האם ניתן ובאיזה מחיר להשאירם במקום. במקרה של ההתנחלות בשטחים, שאלת המחיר מושפעת לא רק משאלת שלטון החוק, אלא מההשלכות הבינ"ל, ולו מהעובדה שהם פשוט חלק מהמשוואה. אין לי עניין לפנות איש, לא יהודי ולא ערבי, ואני לא מבסס את דעתי וגישתי על שאלת הדת או הדם, אלא על השאלה הפשוטה - מה אומר החוק, ומה השלכות הפינוי. במקרה הזה של מדיניות "תג המחיר" ההשלכות הן פשוט העלאת האלימות המשטרתית בעת הפינוי, והקצנת היחס באוכלוסיה ביחס למתנחלים, מה שקרוב לוודאי יביא.. (הנה הפתעה).. עוד פינויים, וסביר שכליאתם של רבים מהמתנגדים לכך. הסיבה לזאת נעוצה שוב בשאלת העלות מול התועלת.. תשאל את עצמך למי יש תועלת בכך. אני חושב שאתה מבין לבד.
י.
לידידי השומרוני.אנונימי (פותח)
כשאני רואה חבר'ה שזורקים אבנים על שוטרים, חיילים, יהודים, ערבים או סתם אלימות אני חושב שהיא אינה מוצדקת וצריך למנוע אותה. בין אם בבילעין או בחברון. השאלה מי אשם היא תוצר של הרבה נתונים, אבל כשבפורומים הללו קוראים לפגיעות בערבים, בחיילים ובשוטרים, ובתמונות המוצגות כאן כמו גם בשאר התקשורת רואים את התוצר של הפעולות הללו, איזו מסקנה מתבקשת? לא ניתן לאמר - לא היית שם אז אתה לא יודע. גם לא הייתי ברואנדה כשהטוטסי רצחו את ההוטו בטבח המוני, למרות ההסטוריה הקשה בינהם (אגב, עד כמה שאני זוכר ההוטו היו הראשונים להתחיל.. ), אבל אני יודע שזה לא היה היה צריך לקרות ושיש למנוע זאת.
הנוער האיכותי והנאמן הזה יכול לתעל את דרכיו בלימודים, בשליחויות והסברת ישראל, בהקמת בית בישראל, במאבק עיקש למען שלום מחד וזכות קיומנו מאידך. מאבק אלים, קריאה לרצח המוני בעם אחר, קריאה להרס החברה והשלטון בישראל - כל אלה אינם מוסיפים כבוד - לא לנוער ולא למי שמנהיג אותו. הגיע הזמן שכן יהיה אכפת לנו מה אומרים עלינו. השקר הכי גדול של בן גוריון היה "אום שמו"ם". פעולותינו בעבר הוכיחו שאיננו יכולים ללא תמיכת העולם וגם שאיננו נוהגים כך. ככל שהיטבנו להתחשב באינטרסים הזרים ובמה שיש להם לאמר, כך השתפר מעמדנו והתחזקה מדינתנו וצבאה. (תבחר כל מלחמה ותמצא בה את השת"פ שקדם לה).
י.
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו!!נוער-חומש כבוד
כפי שכבר כתבתי לך אתה מאוד מגמתי, כמעט בכל הודעה שלך נכנסות המילים "קיצונים-הזוים" בהקשר כזה או אחר.
וכל עוד תמשיך לטעון שבאת להתווכח ויכוח עניני ותמשיך לטעון שכולנו הזוים - אז אתה הזוי! כי איזה אדם שפוי ילך להתווכח ויכוח עניני עם אנשים הזוים שחושבים שהוא "טרול" (ושכויח לאדם-טוב על ההברקה {גרטל לבן זה חשוב..}) אלא אם כן יש לו מטרה בזה.
ולכן, כמו שלמדנו שבחקירת שב"כ שותקים, כך גם פה הכי חכם לשתוק! למרות שיצא כאילו נוצחנו.
ומי יודע מה מטרותיו האמיתיות.
לא הכי ברור..אנונימי (פותח)
בעניין ההזויים, אני מקבל את הבקורת שזה לא תורם לדיון, למרות שזו דעתי. בכל מקרה, היות ומטרתי היא לא לעצבן או להציק, אלא לקיים דיון על מטרות הפעולות וההישגים שלהן, אני אשתדל להמנע.
י.
אין ספק שבשמאל יש קיצוניםאנונימי (פותח)
בשיחותי עם אלפי ימנים ושמאלנים בין אם בתקופה שהייתי ימני (חבר מולדת) והיום בהיותי פחות או יותר שמאלני (שאינו חבר באף מפלגה) מעולם לא נתקלתי ב'שונא ישראל' שחפץ באמת ובתמים בהשמדתה, גם אם לעיתים חשבתי שמשמעות הדבר היא סכנה קיומית למדינה, כשם שאני חושב שחלק מהדברים הנאמרים בפורום הזה הם כאלה.
יש לזכור שמעבר לכל המחלוקות, אנחנו אחים ועלינו ללמוד להתחשב זה בזה ולהבין זה את זה.
י.
השומרוני!!!מתנחל גאה.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?