http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/821/765.html?hpחזית יהודית
כל הכבוד לגיבורים הצדיקים ממשיכים בדרכם
אל תיכנסו לקישור. יש כאן את הכתבה במלואהרחלקה

חבל סתם להוסיף להם כניסות.

תלמיד תקף ערבים על רקע לאומני - וילך לכלא

שנת מאסר בפועל נגזרה על בן 17.5 מירושלים שהורשע כי בליל יום השואה האחרון הכה באכזריות עם בני נוער נוספים שני קטינים ערבים

שמואל מיטלמן | 7/12/2008 14:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

בית המשפט המחוזי בירושלים גזר שנת מאסר בפועל על תלמיד תיכון בן 17.5, תושב שכונת פסגת זאב בירושלים, לאחר שהורשע כי לפני שמונה חודשים, בליל יום השואה, תקף יחד עם בני נוער נוספים שני קטינים ערבים על רקע לאומני. בנוסף, חייבה השופטת נאוה בן-אור את הקטין לשלם פיצוי כספי בסך של 500 שקל לכל אחד מהמותקפים.

בגזר הדין קבעה השופטת כי "בשים לב לחומרת האלימות שהנאשם נטל בה חלק פעיל, וליתר נסיבות המקרה, אני בדעה כי רק עונש של מאסר בפועל יהיה בו כדי לבטא את מידת הסלידה ממעשהו של הנאשם".

היא הוסיפה כי "ודאי כך, כאשר מדובר בקטין שהיה על סף בגירות בעת ביצוע המעשה. רק עונש כזה יהיה בו כדי להרתיע צעירים אחרים מהשתתפות במעשים דומים, כאשר לנגד עינינו, למרבה הצער והבושה, נתגלתה תופעה של נכונות רחבת מימדים להשתתף באירוע אלים על רקע גזעני, בלא כל הסתייגות".

במרכז הפרשה עומדים 12 בני נוער יהודים, שעל פי כתב האישום קשרו קשר לפגוע בערבים באשר הם ערבים. הם הפיצו באינטרנט הודעה שעברה ברשת האי-סי-קיו שקראה לפגוע בערבים.

בהודעה נכתב: "שמים סוף לכל הערבים"

בהודעה נכתב: "שמים סוף לכל הערבים שמסתובבים בפסגה ובקניון, שורקים לבחורות, מקללים ומאיימים על ילדים קטנים. כל מי שיהודי ורוצה לשים סוף לכל זה, שיהיה באותו יום בשעה 22:00 בבורגראנץ' וסוף סוף נראה להם לא להסתובב יותר באיזור שלנו...".

מכתב האישום עלה כי במועד שנקבע, ה-30 באפריל השנה, התקבצו עשרות צעירים בשכונה בכוונה לפגוע בערבים שיזדמנו

למקום. חלקם הגיעו כשהם חמושים בכלי תקיפה שונים כגון קשרים, אלות וסכינים.

בשלב מסוים הבחינו הצעירים הבחינו בשני קטינים ערבים, בן 18 ובן 16, ותקפו אותם באכזריות. הם הכו בהם בכל גופם וחבטו בהם במוטות ובקרשים עד זוב דם. לאחר מכן הנאשם העיקרי דרך בכח על ראשו של הקטין בן ה-16 ששכב על הכביש, ואילו צעיר אחר שלף סכין ודקר את בן ה-18.

השופטת: "המקרה מחייב בדק בית"

הקטין הפצוע הועבר לחדר הטראומה בבית החולים הדסה עין כרם עם דקירות בחזהו. מספר ימים לאחר מכן הועברה הודעה נוספת בין בני החבורה שקראו לחזור ולתקוף ערבים, באותו אופן והפעם בליל יום הזיכרון לחללי צה"ל, אך הפעם התוכנית לא יצאה לפועל.

בתום הדיון ציינה בן-אור כי "בליל יום השואה נעשתה נבלה בישראל... איני יכולה להעלות על דעתי כי בימים שקדמו לליל יום השואה לא עסק בית הספר התיכון בו לומד הנאשם בלימוד ההיסטוריה של העם היהודי במאה ה-20 במאורעות השואה ובלקחים שיש ללמוד ממנה".

עוד היא קבעה כי "איני מעלה על דעתי שבמשך שנות חייו הוא לא שמע מעולם על שואת היהודים ולא נחשף לזוועה שברדיפת אדם על שום היותו שייך לגזע אחר. העובדה שהנאשם ועשרות צעירים אחרים לא הפנימו תכנים אלה, ולא הצליחו לראות את ההקשר הציני בין התאריך בו בחרו לבצע את זממם לבין משמעות מעשיהם, מעוררת מחשבות קשות על כשלון חינוכי נרחב ומחייבת עריכת בדק בית".

השופטת משקרת במצח נחושהיהודי שמח
כאילו היהודי תקף את הערבי רק בגלל גזעו, ולא על רקע ההתנכלות לבנות יהודיות.
כמה טמטום..!אנונימי (פותח)
אין לכם גבול לגזענות. אתם מתנהגים בדיוק כמו הגרועים שבאויבי ישראל. זה פשוט לא להאמין כמה חסרה לכם מראה בבית.

פאנאט בן עוולה, ימ"ש, הולך ותוקף בן אדם על רקע גזעני ברחובות הבירה וכל מה שיש לכם להגיד זה שהוא בטח שרק לאיזו בחורה.. אתם חבורה של פסיכים, ההסטוריה תדון את תומכי הצעיר החולה, שבמדינה מתוקנת הוא וכל חבריו היו מקבלים 20 שנים בכלא על נסיון רצח. עד שלא יטפלו בבחור ותומכיו כמו שמטפלים בסרטן המכנן בגוף ועוקרים אותו מן השורש, לא תרווה הארץ נחת.

ימ"ש של התוקף וכל תומכיו.
י.
יוסף-אי - אתה כבר יותר מדי מבלבל תמוח!!אם לא מתאיםאנונימי (פותח)

לך הכיוון פה של רוב האנשים תסתום תפה!

שלום ולא להתראות!!!

איזו הזיה מעניינת.. מאיפה אתה יודע מי אני..?אנונימי (פותח)
מקורות מעניינים יש לך.

אני לא גר ביישוב שמאל, את האמת רוב התושבים במקום שאני גר הצביעו דווקא יחסית ימין. ייתר על כן אני מגיע ממשפחה מאד ימנית במקורה, החל מימי התחייה, ובעברי אפילו הייתי חבר במולדת. אתם אגב, בהתנהגותכם הבזוייה מבזים את זכרו של רחבעם זאבי, שגם בחלוק עימו על דעתו ידע להמנע באופי דבור נגוע ועלוב שכמותכם.

אני לא נציג של הקיבוצים, ולא הייתי מעולם חבר קיבוץ, אבל בימינו אנו כמעט שאין גדילה ופריחה של קיבוצים אלא עזיבה, ובכל מקרה, יש צורך שערבי ייבקש לגור בקיבוץ על מנת שזה יקרה. כשקעדן רצה לגור ביישוב יהודי, לבסוף הוא זכה בסעד ובצדק. לגישתכם כנראה שהיה צריך לסקול אותו באבנים על עצם המחשבה.

זה שתקרא למשהו 'גזענות שפלה ונאציסטית במיוחד' במן לזות שפתיים לא ברורה לא יטהר את שרץ ההתנהגות של רבים בפורום הזה. אין ספק שהנהגת ישראל נקטה ועודנה נוקטת בפעולות לא מתאימות ולא שוויוניות בערביי ישראל, כשם שאין היא הייתה הוגנת וראוייה באופי הפיצוי שניתן למתיישבי עזה לאחר פינויים, ובייחוד את אלה שעזבו ללא אלימות ובשיתוף פעולה.

לגבי רמת אביב ג', הרצליה ושאר מקומות היוקרה, עושה רושם שלא הסתובבת שם לאחרונה, ושאין לך מושג מה הולך שם. ערבים רבים גרים באזורים הללו, שוכרים דירות ולומדים באוניברסיטה. מעבר לזה, שאף אחד - גם לא בשמאל, לא משלה עצמו ב'אחוות העמים' או באהבה גדולה ביננו לבינם, אלא פשוט בדו קיום ללא אלימות, כחלק מתהליך של הבראת היחסים, יחסים שאתם ודומיכם מנסים להחריב ולהרוס ע"י התנהגויותכם חסרות ההגיון והלגיטימציה.

אני לא 'אוהב' ערבים או 'שונא' ערבים, אני בוחן בני אדם עפ"י מעשיהם, ואופי התנהגותם ולא לפי השיוך הדתי או האתני שלהם. בגלל זה אני לא גזען, בניגוד לחלק מהאנשים כאן. ערבי שלא תקף אותי אין לי דבר נגדו, כך גם מן הסתם ביחס ליהודי. אבל יהודי/ערבי או כל אחד אחר שיתקוף אותי ואת מדינתי, התגובה המתאימה ביותר להשגת מטרותיה של המדינה בוא תבוא.

למי בדיוק אני מריע? במי בדיוק שמעת אותי תומך? אינך יודע עלי דבר וחצי דבר. כל מילותיך הן פרשנות הזויה המבוססת על הזיותך הקשות וחוסר הכרותך עם העולם ומדינה שבה אתה מתיימר להתגורר.

י.
כן אתה רק שוכח שמי שברא את העולםotk100

הגדיר תנאים מיוחדים שרק ע"י ניתן בדיעבד לאפשר לגוים לגור בארץ הקודש...

וגם לגבי 'ערבי שיתקוף אותך'  תגובת המדינה לעולם לא תבוא וגם אם כן לא לפי גדרי התורה שכתוב בפירוש שגוי שמכה יהודי חייב מיתה וחובה על היחיד לאכוף זאת...

(אם אתה רוצה מקורות תגיד)

על צרור המפתחות הערבי..אנונימי (פותח)
שאלת השיבה או הישיבה של מקום מגורי על כפר ערבי היא פתוחה היות ואינך יודע מי אני והיכן אני מתגורר. אבל למען הדיון, אין ספק שלערבים יש טענה ביחס לרכושם שאבד במהלך המלחמות השונות. לי אישית אין בעיה עקרונית להקריב את ביתי ואפילו את חיי למען השלום והדו קיום אם זה מה שיידרש, כשם שאין לי התנגדות לעשות כן למען עמי ומולדתי. המפתחות הערביים לבתינו אינם רלוונטים מכיוון שהבתים שלהם אינם קיימים שנים רבות (ברובם). את הערבים הללו יש לפצות, ולאפשר להם לחיות חיים נורמאלים, מחוץ למחנות הפליטים, במדינתם הפלסטינית הערבית וע"י כך להגשים את מאווייהם הפוליטים. זאת לא רק בגלל הכרתי בעובדה שהם משלמים את מחיר העוול ההסטורי של הלחימה בין ההנהגות הפוליטיות שלנו ושלהם (שלרוב להם כפרטים לא הייתה יד ורגל בקבלת ההחלטות, אך 100% של נשיאה במחיר ההפסד), אלא בעיקר מתוך רצוני לחיות במדינה בעלת רוב יהודי, בא"י, במדינת ישראל ועל פי חוקים שייקבע הרוב היהודי במדינה היהודית היחידה בעולם. כל זאת בהתנייה שיהיה שוויון זכויות מלא לאזרחיה הלא יהודים של המדינה, ללא קשר לדעתם או דתם. כך מצווה ההסטוריה שלנו וכך מצווים עריכנו. עדיפה לנו מדינה קטנה יותר, מגובשת יותר וחזקה יותר - הנתמכת ע"י העולם כולו והמוכרת על ידו, כמו גם ע"י שכננו מאשר המשך מאבק במצב פוליטי לא ברור, כשכפי הנראה הולך נגדנו - בייחוד לאור העובדה שפטרוניתנו הגדולה ביותר - ארה"ב, הולכת ומאבדת את כוחה הבינ"ל, ושהאינטרסים שלה (ושלא ישלו אתכם, ארה"ב פועלת אך ורק עפ"י האינטרסים שלה) ייצוו לה להפקיר אותנו - לא ברור היכן נהיה.

"שנית מצדה לא תחזור" הוא ציווי שבסיסו להמנע מכך. איזו תועלת תהיה לנו אם תמות נפשנו עם פלישתים? איזו תקומה תהיה בזאת? אם חפצים אנחנו בארצנו ומולדתנו, עלינו להכיר בצורך בפשרה טריטוריאלית הסטורית, ולהמשיך לייחל ולהתפלל מאידך לארצנו ולשיבת ציון.

י.
מה אתה מנסה להוכיח?אנונימי (פותח)
אני האחרון שיטען שאין גזענות בישראל, או שמקורה רק בשמאל.. גזענות יש גם יש, ביננו היהודים לבין עצמנו ובוודאי שביננו לבין הגרים. גזענות זו היא אם כל חטאת. היחס בין חילונים לחרדים, היחס בין דתיים לאלה שאינם דתיים, היעדר השוויון, היחס בין אשכנזים לספרדים, בין עולים לוותיקים - כל אלה נגועים בדעות קדומות ומקורותיהם אינם רק בימין, ויש צורך לעקור את שורשי ההתנהגות הזו.

ספציפית לגבי הקיבוץ הזה - מה שהוחלט, לפי מה שאתה פרסמת זה שעתירתם נדחתה. ועל כן יאמר - יש שופטים בירושלים. החלטה שהתבססה על הלכת קעדאן. למרות זאת יש לציין שבמקרים מסויימים של קהילה סגורהוקטנה בעלת סממנים מיוחדים ואופי חיים נפרד ומיוחד המשותף לכל חבריה יש זכות לבדל עצמם מהכלל, אך לכלל אסור לבדל עצמו מהם. אם אדם חילוני רוצה לגור בתוך יישוב חרדי או בניין חרדי ולעשות מנגל ביום כיפור, אין לאפשר לו, כשם שאין לאפשר לאדם חרדי לכפות את פרשנותו הדתית ולבוא בדרישות בבואו לגור ביישוב חילוני במהותו (כל עוד הוא מוגדר ככזה). הרעיון הוא שה'דת' או ה'גזע' לא אמורים להיות הסיבה להבדלה אלא מהותה של האבחנה בין חבר זה או אחר ביישוב, מה מטרתה ובאיזו מידה היא פוגעת בזכויות החוקתיות המוקנות לצד הפוגע והנפגע כאחד. במקרה כזה אין סיבה נראית לעין למנוע מערבי, בשל היותו ערבי להתגורר בקיבוץ, כל עוד הוא לוקח על עצמו את אורח החיים הנהוג בקיבוץ ואת הכללים הנהוגים בו. כך ראוי שיהיה בחברה מתוקנת שאינה גזענית.
גזענותאנונימי (פותח)
"שלום ואחוות העמים", היא ססמה קומוניסטית. היא לא חלק מהאג'נדה הפוליטית שלי ולא של רוב הציבור בארץ או בעולם.
השמאל בישראל התפכח כבר מזמן, והכיר בעובדה שחיי אהבה, פרחים ופרפרים עם הפלסטינים לא יהיו לנו. לפחות לא בקרוב. יש הבדל בין לוחמה תמידית לשלום ואחווה. אני מוכן להסתפק באי לוחמה. אני לא צריך שיאהבו אותי, אני לא צריך שיכירו על זכותי בארץ - בשביל זה אני מאמין בעצמי ומשפחתי ועמי אוהבים אותי (לפחות בתיאוריה.. ). מה שדרוש לי הוא שיהיה גבול ברור ומוכר ביננו ובינם - כמו שאמר גנדי "אנחנו כאן, והם שם" (אם אתה לא מאמין, תבדוק במצע הבחירות של 1996). השאלה היא איפה זה שם. לעניות דעתי, כל מה שלא עשינו ב 60 שנות קימנו לא נוכל לעשות גם עכשיו, ולכן שאלת גירושם או הגלייתם של הערבים, ובייחוד מהשומרון וחבל עזה אינה רלוונטית. הם מונים מספר גבוהה של מיליונים (בין 5-9, תלוי איך ואת מי סופרים), ולנו אין יכולת להפטר מהם. עלינו להכיר בכך שהם מגדירים עצמם פלסטינאים (בין אם זה מוצדק או לא, זה לא רלוונטי), ושהעולם כולו הכיר בזכותם במדינה משל עצמם והדין הוא שהיא תהא בגדה ובעזה.

ה"שלום", ה"אחווה" וה"אהבה" ביננו לא יצמחו במהרה, וספק אם זה יקרה בכלל, אבל אי לוחמה, בטחון הדדי וקבלה של השונה וזכותו להתקיים (להבדיל מזכותו ההסטורית על חלק אדמה מסויים) היא מה אינטרס משותף, לכל אדם באשר הוא, וגם ביננו לבין הערבים. יש לנו נטייה לראות את ההסטוריה שלנו כאילו היא היחידה בעולם, אבל רבות המלחמות של הגויים בינם לבין עצמם. הצרפתים והבריטים שנאו זה את זה מאות בשנים, נלחמו עד זוב דם, כך גם הגרמנים וכל אירופה פחות או יותר - היום, אמנם יש חילוקי דעות וחוסר אהבה, אבל יש שיתופי פעולה שמאפשרים להם לקדם עצמם ע"ב האינטרס המשותף. זה לא תהליך שלקח מאות שנים. לפני 60 שנה היבשת כולה הייתה חרבה, לאחר ששחטו בה אחד את השני ורצחו אלה באלה יותר מ 50 מיליונים (ובינהם כמובן ששת מליוני היהודים) ו45 שנים קודם לכן עוד כמה עשרות מיליונים - אבל ההגיון ניצח, וגם אם יש היום קיצונות בדלנית באירופה, הרוב המוחלט מסכים שבוודאי שאין סיבה לאירופאים ללחום אלה באלה.

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא שואף לאיחוד עם הערבים, אבל אני שואף לאי לחימה ובהמשך לשיתופי פעולה, ע"ב אינטסים משותפים ביננו לבינם. בין אם מדובר בעבודה, מסחר, תעשייה או כל דבר שיקדם, מבחינתנו, את האינטרס שלנו באופן הטוב ביותר.

י.
אבל תהיה בטוח שמי שברא תעולם מבין קצת יותר ממךotk100

והוא קבע בפירוש שאי אפשר לגור איתם ביחד בארץ נקודה.

ואין על זה שום מחלוקת.

אני לא רוצה לגור איתם ביחד..אנונימי (פותח)
לפחות לא עם רובם. חוץ מזה שיש כל מיני פרשנויות לאופי ההתייחסות לגרים בארץ. אפשר לבחור בפרשנות הקיצונית והאלימה, ואפשר לבחור בדו קיום. אני לא צריך שהם ייתגיירו ולא רוצה לשלוט ולמממן אותם. אני רוצה לעלות על אוטובוס ולדעת שאני יורד ממנו, לדעת שיש לי גבול שאפשר להגן עליו, לדעת שלא יורים על מדינתי טילים ושיש לי אפשרות להגן על עצמי במידה וכן. כל אלה תלויים בהרבה גורמים ובין השאר ביכולתם וזכותם של הערבים הפלסטינים למממש את עצמם במדינה משלהם, בין אם הסטורית היא מוצדקת או לא.

מעבר לכך, מה ההבדל בין יו"ש לירדן? כל מי שקורא לגירוש הערבים לירדן - האם היא לא חלק מא"י השלמה? ואם כבר מובן שיש להתפשר, אז ע"ב אילו גבולות? הרי גבולות 48 הם שרירותיים, כך גם 67. כל הגבולות הללו הן תוצר של מאבקים פוליטים וצבאיים ושל חבורה של שיכורים אירופאים חצי מסוממים שישבו בבקתה בשוויץ ושרטטו עם סרגלים מפות. ממתי זה הפך לקדוש? האם הבטחת הקיום היהודי במדינתו אינה קדושה? האם שמירה על צלם אנוש אינה קדושה? האם לא יותר חשוב שנבטיח גישה למקומות הקדושים, מאשר שנאבק עליהם אבל לא נוכל להגיע אליהם, או שנקריב חיים רבים על מנת להגיע אליהם? מה עדיף - התגנבות יחידים וסיכונם על בסיס יומי באמצע הלילה לקבר יוסף, או הגעה מסודרת של "תיירים" בנסיעה קצרצרה ובטוחה לאזור?

י.
צודקאנונימי (פותח)
ל יוסף איotk100

בשיבל להגשים את כל מה שאתה רוצה יש רק דרך אחת והיא

גירוש ערביי ארץ ישראל לחו"ל

זה אפשרי זה מעשי וזה תלוי רק בנו.

וכל הפיגועים???רחלקה

אין לכם גבול לגזענות. אתם מתנהגים בדיוק כמו הגרועים שבאויבי ישראל. זה פשוט לא להאמין כמה חסרה לכם מראה בבית.

ערבי בן עוולה, ימ"ש, הולך ותוקף בן אדם על רקע גזעני ברחובות הבירה וכל מה שיש לכם להגיד זה שמדובר באוכלוסיה מסכנה, ושלא צריך להרוס את ביתו.. אתם חבורה של פסיכים, ההסטוריה תדון את תומכי הצעיר החולה, שבמדינה מתוקנת הוא וכל חבריו היו מקבלים 20 שנים בכלא על רצח. עד שלא יטפלו בבחור ותומכיו כמו שמטפלים בסרטן המכנן בגוף ועוקרים אותו מן השורש, לא תרווה הארץ נחת.

ימ"ש של התוקף וכל תומכיו.

אפרופו מראות

אגב יש פה מתחזה שאין לו שימו לך שלי יש - ולא אין !אנונימי (פותח)
*טעות כתיבאנונימי (פותח)

התכבנתי

שאני זה יוסף-אי

והמתחזה זה יוסף אי

מעולם לא תמכתי בפעולות אלה..אנונימי (פותח)
זה שתעשי קופי פייסט למה שכתבתי, ותשני כמה דברים, לא ישנו את המציאות.

שלא יהיה ספק ולו הקל שבקלים - אני מגנה את את בן העוולה מטבח מרכז הרב או אירועי הטרקטור, כמו גם את הנבלות האחרות שפוצצו אוטובוסים ברחבי ערינו ויורים טילים על מדינתנו. אבל באותה נשימה אני חושב שזה עניין אנושי לחלוטין לבוא ולגנות פעולות של אנשים ש'בשם היהדות' או 'בשם א"י' הולכים ומנסים לרצוח אדם שכל חטאו הוא שהוא התהלך ברחוב.

מה בדיוק באת להוכיח? שאת האלימות בחברה ואת הטרור יש להוקיע ולעקור כמו סרטן? אם זו הייתה מטרתך אז אני תומך בה וגאה על כך.. אם לא, אז באמת שלא ברור מה ניסית לעשות כאן.

י.
כי אם החרש תחרישי ... רווח והצלה.נוער-חומש כבודאחרונה

כפי שכבר כתבתי לך אתה מאוד מגמתי, כמעט בכל הודעה שלך נכנסות המילים "קיצונים-הזוים" בהקשר כזה או אחר.

וכל עוד תמשיך לטעון שבאת להתווכח ויכוח עניני ותמשיך לטעון שכולנו הזוים - אז אתה הזוי! כי איזה אדם שפוי ילך להתווכח ויכוח עניני עם אנשים הזוים שחושבים שהוא "טרול" (ושכויח לאדם-טוב על ההברקה {גרטל לבן זה חשוב..}) אלא אם כן יש לו מטרה בזה.

ולכן, כמו שלמדנו שבחקירת שב"כ שותקים, כך גם פה הכי חכם לשתוק! למרות שיצא כאילו נוצחנו.

ומי יודע מה מטרותיו האמיתיות.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה