אני מציירת להנאתי, אבל כל הזמן כשאני מנסה לצייר שתי עיניים בפרצוף הם יוצאות שונות...
יוצא שלכל הציורים שלי יש עין אחת ופוני או שיער שמכסה על המקום של השניה וזה מעצבן...![]()
אפ למישו רעיון או פיתרון אני ממש אשמח!!!!!!![]()
אני מציירת להנאתי, אבל כל הזמן כשאני מנסה לצייר שתי עיניים בפרצוף הם יוצאות שונות...
יוצא שלכל הציורים שלי יש עין אחת ופוני או שיער שמכסה על המקום של השניה וזה מעצבן...![]()
אפ למישו רעיון או פיתרון אני ממש אשמח!!!!!!![]()
פתחת בזה שאת מציירת להנאתך.
לדעתי צייר שמעוניין לרכוש טכניקה טובה ומדוייקת, כך שהיד שלו תוכל להוות המשך ישיר לדמיון או לעין- חייב לעבוד באופן קצת יבש וקצת משעמם, ולהעתיק מודלים אחד לאחד, לצפות בסרטונים שמדגימים כיצד לצייר..ממש כמו רובוט.
זהו שלב פחות מעניין והרבה פחות יצירתי אבל הוא כמעט מוכרח כדי לזכות ביד טובה.
בהצלחה!
אם לא חסום לך...
![]()
אני לא חושבת שאת צריכה להצטער.ככה גם אני הייתי בהתחלה ויש לי את זה קצת עד היום..לדעתי הפיתרון הוא להתאמן עוד ועוד על העתקת פרצופים של אנשים אמיתיים מתמונות וכך להרגיל את היד,העיניים והמוח לצייר בצורה טובה.. בהצלחה!! ![]()
להעלות למחשב, לעשות העתק-הדבק והופ! יש לך שתי עיניים זהות.
אבל לא יודעת למה, תמיד זה נתפס אצלי כסוג של רמאות או משהו...
בכל אופן, זו אופציה.
1) לצייר בדיוק את מה שאת רואה לא את מה שנדמה לך או שאת יודעת שכך צריך להיראות.
2) לצייר קודם באופן כללי סקיצה בעיפרון חלש של צורת הראש (ריבוע/עיגול/אגס וכדו')
למתוח קווי סקיצה מצד אחד לצד השני של הפנים שמסמנים את מיקום הפה, האף, העיניים והאוזניים ועליהם לתלות את אברי הפנים.
3) לנסות להעתיק בעזרת רשת ריבועים- לקחת תמונה ולשרטט עליה ריבועים בגודל של ס"מ על ס"מ.
לאחר מכן לצייר על המצע שעליו את מציירת יבועים בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ ולהעתיק בצורה מדויקת מהריבועים שבתמונה לריבועים שעל המצע.
![]()
![]()
![]()
אין לי מה לומר מלבד: אימון אימון אימון.
ציירי בדייקנות עין אחת. התבונני היטב ופשוט נסי להיצמד כמה שיותר למראה שלה, רק הפוך. קשה, אבל אפשרי אחרי מאמץ 
בהצלחה!
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173