לחלק בין "יופי" לבין "מציאת חן".
כלומר, אסביר: יש אנשים רוצים אישה "פצצה", אם נדבר בלשון הרחוב, ומחפשים את האחת הזאת ש"תביא את ההופעה", רזה, בלונדינית עם עיניים כחולות וכו' - נכון, יש כאלו - וזה באמת די רדוד וטיפשי.
מצד שני, יש כאלו שמחפשים בעיקר "מציאת חן".
ויש הבדל גדול בין "יופי" ל"מציאת חן"! כי, לדוגמא, יש בת שלאו דווקא יכנו אותה "יפה", אבל בעיניי אותו בחור היא תמצא חן, בגלל נתונים שונים גם בחיצוניות שלה, לא רק בפנימיות - ואז זה יתאים לו, ומצד שני, תתפלאו לשמוע - יש פעמים שבחורה שביום יום באמת מוגדרת "פצצה" - לא תמצא חן בעיניי כל בן על ההתחלה, ואפילו יהיה בן שירגיש שאין "קליק" ראשוני בקטע של מציאת החן הראשונית בפגישה הראשונה, ויפסול אותה על ההתחלה, אפילו שהיא "יפה"...
.
עכשיו - לדעתי בקטע של מציאת חן, זה בסדר כל עוד הבחור לא בררן בצורה מוגזמת ביחס לדרישות "מציאת החן" שלו, אבל צריך גם לזכור שבכל מקרה אדם צריך להתחתן עם מישהי שהוא מתחבר למראה שלה, ואם נניח שכבר בפגישה הראשונה איכשהו ברור לו מההתחלה שהוא לא יתחבר למראה שלה (אני לא מאמין בזה, אלא מאמין בהיכרות הדרגתית ג-ם בקטע של המראה...) - אזי בעצם טוב מאוד שהוא לא ייצא איתך או יפסול אותך עוד בפגישה הראשונה לפני שאת נקשרת רגשית...
בקיצור - תשמחי על כך שאדם כזה לא מושך אותך סתם יותר מידי זמן, ומסנן כבר על ההתחלה - אחרת כאב הלב היה יכול להיות יותר גדול. ובעזרת ה' במהרה תמצאי את הבחור שיאהב ג-ם את המראה שלך (ואל תדאגי - יש כאלו, א-פ-י-ל-ו יותר מאחד שיהיה בעלך - כי הקטע של מראה הוא מאוד רחב, גם בקטע של "טעמים" - וזה אומר שיש לפחות כמה שם בעולם שיתחברו למראה שלך
).
ודבר אחרון - שחלילה לעולם לא תחשבי שיש קשר בין הצבע לבין האופי - כל צבע הוא בסדר, כל שיער הוא בסדר, כל עיניים הם בסדר - ולעומת זאת, לא כל לב הוא בסדר
לכן תשמחי שיש לך לב נקי וישר של בת ישראל כשרה -!
בשולי הדברים אגיד - באמת, אם זה התחיל בצורה של שדכן וכו', אני סבור שממש לא חובה להביא תמונה לפני הפגישה הראשונה, ואולי אפילו - מ-מ-ש כדאי ל-א להביא תמונה על ההתחלה, כי, איך אמרו לי פעם " תמונה לא מצליחה לשקף אפילו את החיצוניות האמיתית של הבחור/ה" - שלא לדבר על זה שברור שהיא לא משקפת פנימיות שלעיתים מאפילה ג-ם על חיצוניות לא הכי "מושכת" נקרא לזה...
ב"הצלחה!!!