הפגנות ימין מול בתי בכירים!!!בנדא מצוי!!

הפגנות ימין מול בתי בכירים

עשרות פעילי ימין הפגינו הבוקר מול בתיהם של האלוף גדי שמני, שי ניצן, תא"ל נועם תיבון, וראש המחלקת היהודית בשב"כ. חלק מהמפגינים נעצרו.
יערה מייטליס

איציק פס סיפר לערוץ 7 כי הם החלו בהפגנה מול ביתו של ראש המחלקה היהודית בשב"כ בשעה שמונה בבוקר, והיא התפזרה לקראת השעה תשע ורבע. "היינו בערך 10 מפגינים, בניהם מתי שבו שהורחק מביתו וששת ילדיו".

"המשטרה הגיעה ואמרה שקיבלה תלונות מהשכנים על כך שאנחנו מפריעים ואין לנו אישור להפגנה, ואמרנו להם שזו הפגנה שקטה ואנחנו לא מפריעים לסדר הציבורי. הם לקחו מאיתנו תעודות זהות, כדי לדעת מי השתתף בהפגנה ולקראת השעה תשע ורבע התפזרנו". פס הדגיש שלא היו עימותים במהלך ההפגנה.

איילה בן גביר, אשתו של פעיל הימין איתמר בן גביר, סיפרה לערוץ 7 כי בהפגנה מול ביתו של אלוף פיקוד המרכז, גדי שמני, במודיעין-רעות, בו היא השתתפה, היו היא ושני ילדיה ועוד ארבע בנות. כעת הן עצורות במשטרת מודיעין. "הפגנו ואז הגיעה המשטרה ועיכבה אותנו לחקירה. גם המאבטח ששמני שכר יצא מהבית והתחיל לדחוף אותנו".

בתל אביב נערכה הפגנה מול ביתו של מפקד אוגדת יהודה ושומרון, תת-אלוף נועם תיבון. נועם פדרמן ומשפחתו בת ה-11 נפשות עמדו מול ביתו של תיבון וחילקו פליירים לעוברים ולשבים תחת הכותרת: "מפלצת גרה ברחוב", בהם מפורטים מאורעות הריסת ביתם. "תיבון הזמין נהג וברח מביתו והשאיר את אשתו להתמודד לבד עם ההפגנה, והיא הזמינה משטרה", מספר פדרמן.

"חלק תמכו בנו, חלק לא, חלק התעניינו ושאלו מה היה ואמרו שקשה להם להאמין שכך אכן התרחש. אנחנו פה משעה שבע בבוקר ואנחנו מתכוונים לבוא לכאן שוב פעם בכמה זמן", הוסיף פדרמן שציין כי "אנחנו מציקים להם כמו שהם מציקים לנו. יש דרך לבצע צו ושתיבון לא יצפה אחרי זה לרחמים".

נציין כי אשתו של נועם פדרמן, אלישבע, עוכבה לחקירה במהלך ההפגנה.

יש!!!נוער-חומש כבוד

סו"ס מתעוררים.

אגב אצל עלוב פיקוד מרכז המשטרה בכוננות כל מוצ"ש ולכן כדאי לבא בבין הסדרים, או לפנות בוקר (שיתחיל ת'יום גרוע) ונראה לי שזה גם לענין ללכת לבד או עם עוד חבר.

המשטרה עצרה את אשתו של אתימר בן גביר עם ביתם בת ה-בנדא מצוי!!
8 חודשים ללילה!!!
תינוקת בת 8 חודשים.תפוזה 1

בס"ד

אכן, פושעת מסוכנת מאד.

למען ד'!!!חסה :)
בעזרתו!^^

מזלם שהן שוחררו Forum/Forum.aspx/t60864#764505

אוך אוך!
כאב עמוק דוקר..
זו תגובה שלי-סליחה ממכם. ומאחותי במיוחד;)ענת=)
הכתבה:רחלקה
מותר לעצור קטינה?mavetlaaravym
ולע מה עצרו?
טוב מאוד שעצרו..אנונימי (פותח)
לא יכול להיות שבמדינה דמוקרטית ומתוקנת, תינוקות של מתנחלים מסתובבות חופשי. קיומה של תינוקת זו בת השמונה חודשים הוא בגדר פגיעה אנושה בשלטון החוק, ויש למצות עמה את הדין כאילו היתה בוגרת בת שנתיים.
??!אנונימי (פותח)
משעמם לך מאד אני רואה..

אין סיבה לעצור ילדה בת שמונה חודשים ואף אחד לא עצר את הילדה. זו שטות גמורה. אי אפשר בשום צורה 'לעצור' ילד מתחת לגיל 12, אלא לכל היותר לעכב עד בוא ההורים לקחת אחריות. הילד הוא קטין ללא אחריות פלילית עד גיל 12. אם הילדה נשארה במעצר עם אמה, זה היה רק בגלל שהאם בקשה זאת או לא דאגה לאחר שיבוא לקחת אותה.

לדעתי, והיא דעתי האמיתית ולא של המתחזה המתוסכל, זו בושה וחרפה שעושים ניצול ציני של ילדים קטנים בעת הפגנה. זה דבר אחד כשזה בבית שלך כשמפנים אותו, זה דבר אחר כשזה נעשה מבחירה ומול ביתו של אדם אחר בהפגנה. עושה רושם שהבחירות של גב' בן גביר בין טובת ילדיה ובריאותם הנפשית לבין תאבות הפרסום והסנסציה לוקות בחוסר מוסריות ובאמהות גרועה. אני אישית חושב שזה עניין לבירורה של המועצה לשלום הילד.

י.
לאחר שהבנתיאנונימי (פותח)
שגם מגרשים את הילדים הקטנים שלא פשעו אני חוזר בי מהודעתי הקודמת.
סוף כל סוף מישהו מתיחס אלי.אנונימי (פותח)אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה