אני רואה שיש כאן חברה' ממש מקצועיים ב"ה, ואשמח לקבל קצת ייעוץ בקשר למשהו.
אני מציירת מדי פעם, ברמה שאני יודעת די טוב להעתיק תמונות ולצבוע (שם בעיקר אני מתבטאת), ואני מאוד רוצה להגיע לרמה שאני מציירת מהראש.
עצות לציור מהדמיון?
אני רואה שיש כאן חברה' ממש מקצועיים ב"ה, ואשמח לקבל קצת ייעוץ בקשר למשהו.
אני מציירת מדי פעם, ברמה שאני יודעת די טוב להעתיק תמונות ולצבוע (שם בעיקר אני מתבטאת), ואני מאוד רוצה להגיע לרמה שאני מציירת מהראש.
עצות לציור מהדמיון?
שולמית=]זה אומר שסביר שתצליחי.
אבל יש שלב קודם- קודם את צריכה לנסות לצייר לא מתמונה- מהמציאות. (אם את רוצה לצייר ברמה, ולא סתם סרטוט)
ניסית לעשות את זה?
תתחילי עם דומם. דומם לא זז ולכן קל יותר לצייר אותו. תניחי כלים יפים על בד, עם אור מזווית אחת.
עדיף אור מלאכותי, לפחות בהתחלה (אור השמש זז במהלך היום ואז תצטרכי לזכור איך החפץ נראה בהתחלה כי השמש משנה את המראה)
אח"כ תעברי לטבע דומם (נוף, עצים, צמחיה)
אח"כ תוכלי לנסות אדם אמיתי (ברגע שז השאר יהיו לך קלי, ותציירי במהירות, כדי שלא "תשגעי" את מי שיושב מולך)
אם לא הצלחת לצייר מישהו מסויים את יכולה לנסות לצייר את עצמך מול המראה.
בכל אופן, זה לא קל ויש תכניקות מסויימות לעשות את זה (מסובך לי להסביר על המחשב) אם לא תצליחי להגיע לחפץ שאותו את רוצה לצייר, את יכולה לנסות לשאול פה על קשיים ספציפיים וננסה לעזור לך.
רק אחרי שתלמדי טוב טוב לצייר מהמציאות, וככה תלמדי איך מציירים דברים שאת רואה (ולא שטוחים מתמונה, שזה עושה לך חצי עבודה) תוכלי לצייר דברים אמיתיים שראית או דמיינת ועכשיו את מעוניינת להעביר אותם לדף.
זה הרבה מאד עבודה, ויקח לך הרבה זמן להגיע לזה, אבל אם את באמת נהנית מציור זה יהיה לך כיף..(אתגר חדש)
שונמיתוסליחה על השגיאות כתיב..![]()
כתבתי מהר ולא שמתי לב..
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173