אנחנו במצב ממש לא טוב בבית!
אני בתחילתו של הריון (תקופה ממש לא סימפטית אצלי-בחילות, הורמונים משתוללים, עייפות מטורפת וכו')
יש לי כבר ילדה מתוקה בת שנה ובעל סטודנט במשרה מלאה ולומד תורה בכולל כמעט יום שלם ואיך לא? גם אני סטודנטית מוצפת עבודות, מבחנים, אנסינים ומה לא!
בגלל המצב הזה ובעיקר בגלל ההריון הבית לא מתפקד, מבולגן, אין ארוחות צהריים, בשעה 8 אני כבר קורסת תחת העיפות ונרדמת עם הבגדים על הספה בסלון. אני מספיקה רק לשרוד! לא ללמוד, לא לאכול נורמלי ולא לדבר עם בעלי.
יותר משאני סובלת בעלי הוא הסובל הגדול והוא לוקח את זה מאוד מאוד קשה ונראלי שבצדק! כל עול הבית נופל עליו כשהוא מגיע שפוך בערב מהלימודים הוא מגיע להכין את העבודות שלו ברגע האחרון ומעל הכל-הוא מתוסכל ממני! הוא ממש מדוכא, לא לומד טוב בכולל... פרצוף תשעה באב כל היום ותוסיפו לזה את כל הריבים שקורים בגלל המצב הזה
ניסיתי להסביר לו שזה מעבר לשליטתי באמת שאני לא מסוגלת להחזיק את עצמי ערה, אני פשוט קורסת... הוא טוען שאני לא מבינה אותו! ושקשה לו! הוא כבר הלך והתבכיין לרב שלו ולחברים שלו וזה מאוד לא נעים לי שהם שותפים לעניינים האישיים האלו
אוף מתי כבר תעבור התקופה הקשה הזו? אני יודעת שזה חולף! כבר עברנו את זה פעם אחת...
אבל בכל זאת... תנו לי רעיונות, טיפים מה לעשות??? ממש ממש קשה לנו. עכשיו הוא רוצה שנלך לייעוץ מה זה יעזור?
בבקשה בבקשה תחכימו אותי בתובנות שלכם, ותעודדו אותי אחרת אני נשברת סופית...