שהולכים לחייב גיוס בנות, או על כל פנים שירות לאומי
הרי עוד כמה חודשים תיגמר חקיקת חוק הגיוס, ואז לא ישאר ללפיד שום דגל לנופף בו, הרי כבר גייסנו את החרדים (שימשיך לחלום...)
אז הוא מעכשיו מכין את הקרקע למערכה הבאה - גיוס בנות
זה מתחיל בפניה לכמה רבנים לייטים, שיאמרו שזה לא ממש אסור, ואז רבנים אחרים יחזקו את האיסור שזה אסור לגמרי, ויהיה פולמוס, ויתברר שיש כאן 70 פנים לתורה, ואז יאמר לנו לפיד בוא נלך לפי בית הלל, למה חייבים להחמיר?
והוא יתחיל בנסיונות חקיקה לגייס בנות, והבית היהודי יעמוד בפרץ ויתנגד, ו"יציל" את העם מגזירותיו של לפיד, ויגיעו לפשרה שמחייבים "רק" שירות לאומי, שהרי ממילא רוב הבנות הדת"ליות עושות שירות לאומי בהתנדבות, אז בוא נעשה את זה במסגרת החוק.
ואם הרב מרדכ אליהו אמר ששירות לאומי במסגרת חוק הוא אסור לגמרי - אז אמר, יש רבנים לייטים שיתירו את זה, אז נסמוך עליהם, ועדיף את זה משירות צבאי, לא?
ותגידו תודה לבנט, הוא ממש מציל את הבנות. אתם יודעים מה היה בלעדיו? היו ממש מגייסים אותן לצבא!!!
נחיה ונראה!