היה ברור שזה מה שיקרה לו. והצעד של פייגלין אחרי הדחיקה היה חכם - לא מתבכיין ולא מאמין לשופטים.
שואלים אנשים: איך זה שנותנים למרזל לרוץ, לפייגלין לרוץ. הרי הם [בפרקליטות, בשלטון בתקשורת וכו'] שונאים אותם. והתשובה היא: נכון, הם שונאים אותם. והם כן מערימים עליהם קשיים בריצה שלהם. אבל לפעמים הם כן נותנים להם לרוץ כדי לומר ש:הנה, אנחנו דמוקרטים. נותנים לכל הדעות הדמוקרטיות לרוץ וכו'... וכשיגיע הרגע שמי מהם, מרזל, פייגלה או כל אדם אחר יאיים עליהם: הם יעיפו אותו. יחסלו אותו פוליטית/נפשית/פיזית. יעשו לו מסע של רצח אופי בתקשורת - לא חסרות דרכים. אז בשביל מה לבזבז אנרגיה? במיוחד לאחר שוועדה של הכנסת פסלה את התנ"ך כמצע למפלגה...!!!
הייתי לאורך כל הכנס של פייגלין ברמאדה. הכנס האחרון.שמעתי את הנואמים. לדעתי שגיב מנסה לתפוס טרמפ על פייגלין, ובהמשך יתנער ממנו.
אגב, פייגלין עשה מעשה מלוכלך: לא שם במומלצים שלו את איוב קרא. הייתם צריכים לשהות בכנס ולשמוע את איוב בקרא מדבר על פייגלין ועל פועלו, נגד הגירוש ואנשי הגירוש ואנשים שהיו רק 'נגד, אך לא עשו כלום' [גם נגד עצמו] ובעד היהודים באיו"ש. ומשה פייגלה? נפנף אותו כאילו כלום! בושה וחרפה.
בועז העצני אמר לי בכנס: אפשר לומר שלום לבית השלום. [שמעו את זה מ.מ. שכותב כאן בפורום ועוד אנשים מבוגרים] ויצא נגד המתפרעים שם וכו'... שילך לחפש ת'חברים שלו.
וההיגיון שהצגת כאן: בבחירה בין הליכוד לבין מפלגות אחרות - כנראה שעדיף ליכוד, גורמת לי לחשוב שאני נמצא בתוך סרט קומדיה-אימי [-אימה].
נתניהו אמר שהוא ימשיך בקו של הממשלה הנוכחית, הוא אמר היום שהוא ימשיך בקו של אנאפוליס בשיחות השלום וכו'... ... ... חוץ מזה שלאותם אנשים לא תהיה שום השפעה, גם לא לפייגלין לו היה נשאר במקום 20, אז אדרבא: עדיף שלטון שמאלה מן השמאל כמו ששר פליסר. או אז ברור לאנשים שהשלטון רע, וצריך להחליף אותו, ומצידי גם חמישים פעמים - עד שיבינו שרק נבחרים שהקו המחנה שלהם היא הליכה עקבית בדרך תורת ישראל לא ימין ולא שמאל - היא היא הפתרון, אך יותר מפתרון היא הדרך הראשונה שהיינו צריכים ללכת בה, עד אז, עדיף שלטון שיהיה כמה שיותר רע. אז ברור לאנשים המצב. אם BB יעלה לשלטון אנשים חושבים שהוא עדיף... איזה שטויות! חוסר יושר אינטלקטואלי ברמה 1.
ושכחה את קטי שטרית... כל אחד מהשלושה התקדם בשתי משבצות.