אני אעלה אחרונים,טוב?מלי

אימי בצעירותה...ליקוק השחור בצד שמאל זה צל..

במחשבה רביעיתמלי

זה קצת נראה מפחיד..אולי,אם היתה לי האפשרות,הייתי מראה את הצילום האמיתי,זה היה עוזר..

העיניים נותנות תחושה של תלת מימד,פייגליניזית

בעין השמאלית  (כמו כן גם באוזן) יש קצת בעיה, ככלל הציור נראה אמיתי ומוחשי.

והצל בצד שמאל, מצד אחד מוסיף, (מוחשיות) אך משהו שם לא מדויק ככ.

מציירת נפלא

לא ניראלי שהעיניים הן שיוצרות את תחושת התלת מימד..מירי ט.

דווקא אני חושבת שזה הצל הזה בצד, זה ממש נראה שהראש יוצא מהדף..

העין השמאלית לא כ"כ מציאותית כמו השנייה, יש איזה עיוות קטן בזווית הפנימית של העיין.

שיער מטריף כרגיל.

וגם הגבות ממש אמינות.

תותחית את.כן

ממ..מלי

בעניין התלת מימד עם השיער..לא ברור לי אם זו הארה או הערה..

על כל פנים,תודה על ההערות וההארות.זה ממש מקדם אותי.

דבר נוסף,יש עיוות בפה ובאף,אם שמתן לב..זה כמו בתמונה באמת.

זוהי תוצאה של פרצוף נבוך..

כך אמ'שלי הסבירה לי..קורץ

שימי לב לעין הימניתפייגליניזית

היא ממש בולטת החוצה.

הצל יוצר תחושה של תלת מימד לכלל הפנים, נתקלתי בציורים שהאיברים (עיניים, אף) היו שטוחים, והפנים- (המסגרת) כן היו בולטים. (כמו כן שימי לב שבעין שמאל  (וקצת פחות בימין) יש לה צל שממש נותן את התחושה הזו, עם זאת שהיא לא ככ אמיתית.

מלי- ההצללות שלך בפנים- בלחיים ובסנטר מוסיפות לזה, הייתי אולי מורידה את הכהות שיצרת מעל עצמות הלחיים הגבוהות- קצת מתחת לשקים של העיניים, איפה שהאף "נפתח", נדמה לי שבלעדיהן הציור יהא יותר אמיתי, הן יוצרות תחושה של צלקת.

(יש לה באמת משהו נבוך, רואים את זה בפה, אם כי השיניים ולהחניכיים קצת מידי בולטות, הגיוני שזה כך במציאות, אך לא ב'עוצמה' שכזו)

אהה.קיבלתי.מלי
שום אחרונים!דינה ל.

אין מיכסת תמונות להעלאה כאן, וזו הבמה הנכונה!

חוץ מזה שרק כעת התקרקעתי מטיולי ועוד לא הספקתי להנות מפירותייך, אז נעים להכיר מנפנף את חתיכת ציירת מוכשרת. אנא שבי עימנו כאן. בשבועיים-שלושה האחרונים התבוננתי בך מרחוק בציורייך , ואת דבר נדיר

אז כמו שאמרו קודמיי כאן, הצלחת לתת נפח לציור, בצורה מוצלחת למדי. לדעתי זה משחקי האור והצל הדי דרמטיים שעשית, ביחד עם המבט החי והמתלהט בעיניים.

אהבתי את הגבות, לא השארת אותן משעממות ומתות, וגם בהן הכנסת את האור והברק. יפה.

דבר אחד הפריע לי בפה- וזה שרואים את קווי הצביעה האופקיים בשפה העליונה, בעוד שבאופן טבעי המרקם בשתי השפתיים הוא קוים וחריצי אנכיים.

האוזן צבועה בצורה קלה יותר משאר הציור; אני חושבת שאפשר להכהות שם קצת עוד קצת ולהדגיש יותר את התעלות שבאוזן.

שאפו!

למה אחרונים? תעלי עוד מלאאאאא הציורים שלך מדהימים,חפרנית בנשמה

כל ציור מחדש!!!!

תודה!מליאחרונה
עבר עריכה על ידי מלי בתאריך כ"א באדר תשע"ד 11:39

כתבתי אחרונים,כי באותו יום חשתי כבר אובר בהעלאת ציורים לפה..מטורלל

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך