אולפנת כפר פינסיהלומית14

אז ככה... נרשמתי לאולפנת כפר פינס, ושמעתי שזאת אולפנה מעולה והכלללל.... אבל אני צריכה שיגידו לי את זה בנות שנמצאות שם יותר מקרוב, אזז איך הרמה הלימודית, הבנות, הרמה הדתית אם תוכלו תספרו לי קצת על האולפנה. 

כי אם אני נרשמת לשם אני גם נוסעת הרבה בכדי להגיע לאולפנה, גם עוזבת את הבית ספר שלי עכשיו וגם לא מגיעה שבועיים הביתה...

ועוד משהוו )) יש מישהי שבאה לשבת התרשמות? 

הדבר הכי טוב שאני יכולה להמצליץ זה שתבואי לשבתנוגוש**

ותתרשמי בעצמך

אני באה!! אבל רק לשבת השניהקשקושה קטנה

סתם, שביעיסטית באולפנת כפר פינס אינלי כ"כ זמן עכשיון אז העז"ה יענה יותר מאוחר נורמלי.. אבל באמת, תבואי לשבת, תרשמי ותדברי עם בנות- יעזור לך הכי הרבה!

אחד המקומות !אנונימי (פותח)

ברמה האידאלית- לא מסתכלים כ"כ על הרמה הדתית של הבנות שמקבלים רק על השאיפה שלהם להתקדם..אם את רוצה יותר- תתקבלי. מה שיוצא שיש שכבה דוסית יותר ודוסית פחות, האולפנא מאוד מאמינה בתהליכים של התקדמות, אז לא לוחצים עליך בכלל אלא אם הגזמת ואת לא מכבדת את המקום במה שעשית. לא משנה מי את ואיך את , תוכלי למצוא שם את החברות שאת רוצה למצוא, יש שם מגוון מטורף! זה מדהים

הרמה הלימודית- אחלה. אני מניחה שלא גבוהה ולא נמוכה, האולפנא מעודדת מאוד ללמוד, אבל לא מוכנה שזה יהיה על חשבון החברות, שוב- זה תלוי בסדר העדיפויות שלך למה את מקדישה יותר זמן. בסה"כ לרוב שם יש ציונים טובים!
יש מלא פעילויות אחר הצהריים, מאוד מושקע הקטע החברתי!

זה שווה את זה בטוח, אבל הכי טוב זה לבדוק בעצמך אם את מתאימה למקום, יש המון פנימיות טובות

בהצלחה!

סליחה קצת על להוריד מהאולפנא, אבל, אנונימית-קשקושה קטנהאחרונה
עבר עריכה על ידי קשקושה קטנה בתאריך י"ג באדר תשע"ד 22:09
עבר עריכה על ידי קשקושה קטנה בתאריך י"ג באדר תשע"ד 22:07
עבר עריכה על ידי קשקושה קטנה בתאריך י"ג באדר תשע"ד 17:19
עבר עריכה על ידי קשקושה קטנה בתאריך י"ג באדר תשע"ד 17:19

את לומדת/למדת באולפנא? 

כי היא לא כ"כ ככה.. סורי 

עדיין האולפנא אולפנא טובה.

אבל,

בקטע הלימודי-הם לא מעודדים כ"כ ללמוד, הרמה הלימודית אחלה לגמרי (חוץ מבאנגלית) אבל יש הרבה דפקים קטנים ומעצבנים.

לא כ"כ מסכימה עם שכבה דוסית שכבה פחות. זה ממש ממש לפי בנות. בכיתה שלי יש בנות דוסיות ובנות ממש לא. וכה בכל השכבה. השכבות לא מוגדרות "דוסיות" בכולם יש מעורבב וזה מה שאני מאוד אוהבת. אבל כן, בעיקרון מקבלים לבנות שרוצות להקדם, זה לא יותר מידי קורה בפועל (בנות משתנות והרצונות שלהם משתנים) עדיין כן רוב הבנות בעניין של התקדמות ורצון להשתפר ממה ששהם וזה מה שהופך את האולפנא למה שהיא-להתקדם, ולהשתפר ולצאת ממנה אחרת, טובה יותר. 

שנ"ש התחילו להעיר על צניעות גם, ואז זה תלוי על איזה מורה נפלת, כי יש מורות שיעירו ויגידו ללכת להחליף חצאית (שרוול זה רק אם התלהבת מידי ובאת עם סוג של גופיה..) ויש את המורות שלא יגידו כלום, ויש את המורות שיבקשו בעדינות שתכבדי.

חברות- בטוח תמצאי! יש ממש מגוון! ויש גם קשר בין שכבות ככה שיש חברויות טובות מאוד עם בנות לא מהשכבה שלך דוקא. אבל (!) אל תיסחפי ותחשבי שאת לא נורמלית אם אין לך "חברות הכי אמיתיות" כי זה קורה והרבה גם לבנות בסדר לגמרי

יש כל יום פעילות אחה"צ, לא להיסחף, היומיומיות לא מטורפות, אבל כשיש משו מיוחד-אז הוא מטורף (עם מיכל הכלה!!! והמבין יבייןן!! ארץ, ארץ, ארץץ!! אין על מגמת ארץץ!!!! נעמההה תזרמיי)  ומיכל שהיא הרכזת חברתית הופכת אותו למדהים! (וזה מהרגעים שאת גאה להיות באולפנא!) ביום יום יש כל יום משו אחר, שיחה עם מישו מבחוץ, שיחה עם הרב, ערב כיתה, פעילות עם המחנכת/מדריכה, ריקודי עם (!!!! הדבר הכי שוה בארץץ!)

טכני? מדריכה ומחנכת לכל כיתה (בדר"כ.. לפעמים יש מחנכת ל2 כיתות-אחד מהדפקים של האולפנא..) ר"מ -רב מחנך, לכל שכבה (שזה משהו מיוחד באולפנא ווזה מעולה בעיני! יש לך רב כאן, צמוד, שאת יכולה לדבר איתו, לשאול, לקבל, והכל בגובה קצת מעלייך ולא גדול ורחוק)

פנימיות- סביר החמישית- מדהים, השמינית באמצע שיפוצים הולכת להיות גם מדהימה (מתרגש) השביעית- סביר, ושישית- כשאת שם, את חולה על המקום הזה, לפני ואחרי-לא מבינה איך אפשר לחיות שם!

4-5 בנות בחדר.

אוכל- אחלה לגמרי! בא. צהריים.. ערב ובוקר- תלוי מה המצברוח והתקציב של המנהל מטבח.. 

זהו! מקוה שעזרתי!

אם צריכה עוד משו, מוזמנת לשאול, אני אשמח לענות!

אגב, אם את שם שבת הבאה- אני בעז"ה אהיה 

אם יש לך שאלות ספיציפיות- מוזמנת לאישי..יורבית

באופן כללי - אנונימית תיארה טוב.

שבת ויקהל!! יהיה מטורףףףדורשת קרבתך
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך