היי, אני משתמש חדש בפורום כאן, מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אני יוצא כבר חודש וחצי עם בחורה בגילי. הבסיס טוב כמו שנאמר כאן בפורום, אנחנו באים מרקע דומה ודי עברנו אותה הדרך עד שמצאנו אחד את השניה.
הבעיה בקשר התחילה לצוץ מצידי. אני , בחור מסורתי שהקשר לדת הוא רק תפילין בבוקר , שבת(לא נוסע , מדליק אור לפעמים ובית כנסת בערב שבת..) וללא כיפה.והיא בחורה מאוד שומרת ,הולכת לשיעורי תורה ,שבת כהילכתה וכו. אציין , היא שומרת נגיעה על מלא(אפילו לא לחיצת ידיים) ואני ממש לא שומר.
בתחילה עוד לפני שהתחלנו לצאת הודעתי לה שאני בחור מאמין שלא מתכוון לשים כיפה בזמן הקרוב אך הבית שאקים כן יהיה מאמין ומסורתי. כיוון שגם היא באה מבית מסורתי כמוני לא הייתה לה בעיה לקבל את זה ואמרה שזה לא מפריע לה כל עוד זה גם לא מפריע לי. הסכמתי ויצאנו.
כשיצאנו לא חשבתי שזה עד כדי כך יהיה גורם משמעותי בקשר , הנגיעה , אך ככך שהקשר מתקדם אני מרגיש שאני זקוק לזה ובלעדי זה הקשר לא מצליח להמריא. השיחות נפלאות , היא מאוד מעוניינת בי ומבחינתה זה עד הסוף ואומרת שכרגע הכדור בידיים שלי.
אני מכבד אותה ואת הרצון שלה לשמור על עצמה ובעצמי יודע את הטרררמ וכל מה שאומרים לגבי נגיעה(הגוף של האישה, בניית קשר מעמיק יותר , שיתבסס לא רק על מגע וכדומה) אך מה לעשות שאני מרגיש שהקשר לא זז .
אני מתפלל כל בוקר לאלוקים שיבין אותי ויתן לי את העין לראות שמה שהיא עושה זה טוב לי ולעתיד שלנו. אך איך להגיד את זה בשפה דתית יותר , היצר גובר כרגע- לחיבוק, לנשיקה ,לאיזשהו חום מסוים, לחיבור שיגרום לי להרגיש.
מה דעתכם , לנתק? להמשיך בקשר?(אציין , שאנחנו מקבלים אחד את השני ומוכנים ללכת לפשרות אחד לקראתהשני בכל תחום).
דיברנו על זה והיא אמרה שגם לה זה קשה....
אשמח לתגובות וסליחה על המכתב הארוך.