דינה,לא רק בחורות!!!מלי
עעהה... |פעור פה| זה מושלם
See the pain
תודה!
מלי
מקסים ממש!אלמונית 0
כל כך חמוד ויפה!
אהבתי מאד את השיער והסרט, יש בהם מראה רך ומתוק.
נראה לי שאני מבינה את ההערה של אלעד, שהציורים מהמאה הקודמת.. זה מזכיר יותר תמונות וסרטים מהתקופה שלפני השואה- מראה רך, תלתלים, סרטים מתוקים ורצינות.. (אבל אם כך זו מחמאה
אני ממש אוהבת להסתכל על תמונות מאז)
גם העינים והאף- כל כך מתוקים ואמיתיים!
הפה קצת בהיר מדי לטעמי, ולא הכי ברור, וגם ההצללות על הפנים- קצת נוקשות. הבנתי שאת עושה אותם עם עיפרון חודים? כי זה מקסים לעיפרון כזה, אבל נראה לי שהיה מוצלח יותר עם עיפרון רך יותר. הם לא מספיק מתמזגות עם החלקים הבהירים יותר.
ושלא ישמע ביקורת חלילה (אני עושה הצללות גרוע יותר..) הציור הזה מקסים, וכך גם כל הציורים שלך!
אני סתם מתעצלת להגיב לכל ציור, כך שהתגובה הזו בעיקרון מיועדת לכל הציורים שלך..
הם פשוט מדהימים ומיוחדים!
האמתמליאחרונה
שזה היה לפני שקניתי עיפרון רך יותר..אך איתו אני משתמשת רק להשחרה ממש ומעט מאד להצללות..
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך