ציור חדשטופי תות
יפהפה. רעיון מעולהאלעד
מה זה הפס השחור באמצע?
..טופי תות
החיתוך של הקאפה.
באסה, אבל רואים את זה גם במציאות...
בטח שרואים.אלעד
להבא-
תחתכי את הקאפה אבל תשאירי שוליים של הציפוי העליון, אותו תוכלי לחפות מעל הקאפה אותה את מחברת.
אמיתי!בין
בס"ד
הרצפות חלק מהציור?
כאילו ברור שזה מענין אותנודינה ל.
יא'מצחוקה ![]()
וואו, איזה גודל של יצירה
בטח היה ממש כיף ליצור את זה.
שמעי, סרט מלכותי ויפהפה! לאיזה קישוט קיר הכנת את זה? אני מחכה בקוצר רוח לראות תמונה של היצירה!
אל תבהלי מאורך הביקורת שלי. הכל ניתן באהבה ובהערכה גדולה לך!
קדימה:
בסרט הזה אני חושבת שהקו השחור הדקיק דווקא מוסיף, כמו שרואים בטבעת הגדולה משמאל למעלה (1) .
זה נותן איזון יציב בכל גווני הבז' האלה. עושה יותר נעים בעין.
ישנן טבעות שבהן הקפדת יפה לצייר את הברק עם התעקלות הטבעת כמו בטבעת הקידמית משמאל (2), הקטנה יחסית. היא ממש מוצלחת והברק שם יפה מאוד. היה טוב אם בכל הטבעות היית צובעת את הברק באותה הזוית (למשל הטבעת שמזדקרת מעלה קצת מימין קצת פחות טובה מהבחינה הזאת (3))
החללים הפנימיים של הטבעות ניראים כמו משטח אטום אחיד (4). היה כדאי להצליל יותר, בכהה ממש, את הצד הפנימי שלהם (5), ולהשאיר בהיר את החלק החיצוני (6) . כך החלק התחתון של טבעת הסרט מקבל מראה של עומק ומימדיות.
אני חושבת שהיה כדאי להשאיר את הסרט המשתפל מטה (7) קצת יותר נקי מגוונים, הוא קצת עמוס מדי בהתרחשויות צבע וגוונים. היה יפה לו שם ברק עדין, אולי סימן לתזוזה קלה בו, וזהו. למרות שאני יודעת שממש כיף להשתולל עם זה 
(8) מה עם צל מתחת לפקעת הסילסולים? ואת הצל מתחת לשובל הקצר (9) היה כדאי להמשיך עד לקצה. זה נותן חציצה בינו לבין הסרט הארוך, זה מסדר משהו לעין.
טוב, זהו. מספיק לא? 
טופית, אין עליך 
עלי והצליחי!
דינה המקסימה!!!!טופי תות
כתבתי תגובה ארוכה ומושקעת כיאה לתגובה שלך והכל נמחק לי 
בקצרה: ריגשת אותי בתגובה המפורטת,
ממש גרמת לי לרצות לרוץ לבית ספר ולתקן את זה מהר מהר אפילו שמלכתחילה לא ממש התכוונתי להשקיע בזה יותר מידיי
וזה כיף שמישו מבין בזה,
ומכוון בצורה כל כך מדויקת
מדהימה את!!!

והנה התוצר המוגמר:טופי תות
וואו, מהמם!אלמונית 0
אני אכולת קנאה!
מלי
איזה פאר והדר
דינה ל.
ווא-או!
מרשים ביותר. דרמטי משהו..
אהבתי כל כך (!) את השימוש במפיות, כאשלייה לעננים. טופית, את כזאת יצירתית
אין עליך!
ונגיעות הצבע, שנראות כמו כוכבים בשמים... איזו יצירה!
רק לא הבנתי למה עשית רקע שונה לסרט שמשתלשל לו מטה.
בא לי לראות עוד יצירות שלך 
העליתי בבנות בוגרותטופי תות
הפסד שלך שאת לא שם

ותודה תודה תודה!!
מחמם את הלב התגובותשלך

באמת רציתי לומר לך, תעלי את הפמוטות!! הם מקסימיםמשיח נאו בפומ!
ממש!![]()
סתם שאלה---מתואמת
מה זה "בנות בוגרות"?
פורום סגורמשיח נאו בפומ!
של הבנות הבוגרות![]()
![]()
יעני גדולות בגיל?! או בוגרות במוח? 
שולמית=]
בגיל
טופי תותאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך