מזהים?מלי

גד אלבז?צופצוף

ציור מטריף!

עלית עלזה!מלי
פשי-יה!דינה ל.

את פשוט טובה, ילדה! כן

אהבתי את הברק שבשיער שברקות, והעיניים... |מעפעף|

יפה מאוד!

דבר אחד מעט מפריע לי, וזה הטישטוש הרב בציור. אני מבינה, ומצדיקה, את הנסיון לצייר ללא קוים תוחמים, אבל צריך ליצור איזשהו איזון בין לבין. למשל מסביב לאוזן, והגבול בין הפנים לבין הדף החלק...

אם את רוצה לא לצייר קו תוחם (ואני בעד) אז אני חושבת שכדאי שמלכתחילה תציירי את הפנים מעט יותר כהות, כדי שהפנים לא ייגוזו להן אל האינסוף... עוד אפשרות היא להצליל מעט יותר את גבול הפנים, ולטשטש את ההצללה ככל שאת מתקדמת פנימה. זה גם מעניק יותר נפח לפנים.

גם האוזן "נגוזה", מטושטשת. אם תעשירי קצת את קשת הצבעים שלך בציור, זה יעזור לדעתי. תוכלי לתת קצת טונים של צבע שחור שחור, או יותר כהה ודומיננטי, וזה יעניק איזון טוב בין הערפיליות הזאת, לבין קוים קצת יותר יציבים.

אך לשם כך תזדקקי לעפרונות ראויים לשמם שטן ולא סתם עיפרון שפיצים.

כנ"ל עם הכיפה. בצד שמאל שלה היה כדאי להכהות קצת יותר.

מלי יקרה,

קחי את הביקורת שלי בקטע בונה וחיובי, כן? את ציירת מדהימה בעיני!

עלי והצליחי פרח

בכיף מותק!!מלי

הביקורת בונה ביותר!!!כן

לגבי העיפרון..ממ..ובכן.

אני עובדת גם עם B8 אך בהססנות מה...אצטרך להתעלות על עצמי ולאזר בגבורה..

שוב תודה לך על הביקורת,ההערות וההארות הבונות והמחכימות!!!נשיקה

בעיה מוכרתדינה ל.

המורה שלי העיר לי על זה פעם. הוא אמר שאני מציירת חלש ועדין, ומהוסס נורא. וזה נכון. ואני צריכה "לקרקע" את הציורים שלי, ולתת להם צבע עז יותר.

מאז לקחתי את זה לתשומת לבי, וזה עוזר לי מאוד כיום. אני משתדלת ללחוץ יותר על העיפרון כשצריך, והציורים מקבלים גוונים עזים יותר.

בהצלחה! כן

מדהים ממש!אלמונית 0

אהבתי את הצורה של הפנים, האף, העינים, הגבות, השפם- זקן וההצללות בפנים. פשוט מדהים (ופה הם אכן מאד טבעיות, זה ממש שיפור). לא קל לצייר אף מציאותי, ועוד יותר קשה לצייר חצי פרופיל בצורה נכונה, והצלחת בגדול!

החלק השמאלי צריך קצת יותר הדגשה- הוא לא מספיק ברור.

והציורים שלך מהממים! (קחי את זה שאני מגיבה כמחמאה, אני מגיבה רק לכאלה ששולחים פעם אחרי פעם ציורים מדהימים.. אחרת אני מתעצלת להגיב..חיוך)

אהה!!אז תודה כפולה לך חמדה!מלי
אחד היפים!בקצרה
רק חבל שהשקעת כ"כ הרבה בפנים, אבל החולצה קיבלה יחס של 'יאללה, מסיימים!'

ולא, אין לי מושג מי הוא, אבל זה לא גורע לרגע מהציור
כן לגמרי...מלי

עצלנית שכמותי..חושב

קורה לכולנו בקצרה

עשית אותו יותר יפה ממה שהוא.מירי ט.אחרונה

יש לו פנים הרבה יותר שמנות לפי מה שזכור לי.

אבל נשים שנייה את גד אלבז בצד ונתייחס לדמות המצוירת -אחלה ציור!

ניראלי שיש קצת מידי זיפים.

עוד קצת הצללות לא יזיקו.

האף יפה, גם השיער, ואני אוהבת את איך שאת עושה גבות אמינות כאלו..

והאוזן..מה קרה לה?

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך