אנחנו נשואים עם 5 ילדים, כשאני באה לחמותי היא מבקשת ממני המון דברים: קודם כל להביא ארוחה של מנה עיקרי כמו עוף לכולם או בשר, היא רוצה כמובן שנפנה את השולחן, בשבת הזאת היא הכריזה שאנחנו אחראיים על עריכת השולחן, וחוץ מזה כשאנחנו מגיעים המיטות בחיים לא מסודרות ואין אפילו סדינים ליד המיטות אז ב10 בלילה אחרי הסעודה אני מבקשת ממנה שמיכות והיא ממיד אומרת לי: תחפשי, בקול כזה עייף שאומר : תסתדרו לבד כבר עבדתי מספיק...
תמיד אין מספיק שמיכות ואז אני צריכה לומר לה שוב שאני לא מוצאת שמיכות אז היא מועילה בטובה לקום ולהביא לי
ושכחתי לומר שהיא גם מבקשת(כלומר דורשת ) שנשטוף כילים
חוץ מזה היא כל הזמן קוראת לי: מעיין בואי להכיו סלט, מעיין תביאי לי כוס,תביאי לי צלחת ,מפה וכו" איו לה בעיה גם לקרא לי מרחוק אפילו אם אני בחדר או בשרותים היא צועקת לי לבא
מה שהכי מרגיז זה שגיסתי שבאה עם 2 ילדים לא צריכה להביא איתה אוכל ומי ששוטף כילים ומפנה זה בעלה כי היא ניגעלת ורק אני הפריירית שצריכה לעשות הכל, היתה לי שיחה עם גיסתי וגיסתי אמרה לי שהם אף פעם לא מבקשים לבא מעצמם, רק חמותי תמיד מתקשרת להזמין אותם, אנחנו תמיד מתקשרים לבקש לבא אז היא מרגישה שהיא עושה לנו טובה שהיא מזמינה אותנו ואז היא מרשה לעצמה לבקש דברים מוגזמים
מה דעתכם? אני ממש רוצה לבא לשבת אליהם כי אני אוהבת לצאת להחליף אוירה ואני גם אוהבת אותם הם מאד נחמדים , אני לא מעיזה לדבר על זה דוגרי עם חמותי

תגובה נפלאה