כרגע קפצה לי פרסומת של משכנות הלאום בירושלים (הפרוייקט הזה מול בנייני האומה) - ובאותיות ענק כתוב שם "דירות 2 ו3 חדרים החל מ 1,620,000" (למתקשים - מליון ו620 אלף שקל
) - זה מטורף!!! לדירת 2-3 חדרים???
במחיר כזה בצפון - ואפילו לא הצפון הרחוק אלא ר-ק יוקנעם - אתה יכול לקנות וילה נחמדה ביותר של 4-5 חדרים, לעיתים אפילו פלוס יחידת השכרה צמודה.
וכנ"ל לגבי הדרום, ובחלק מיישובי יהודה ושומרון, שחלקם במרחק 20 דקות נסיעה מתל אביב/ירושלים.
המחירים השתגעו לגמרי היום!!! תסבירו לי מי הגאון שירצה לקנות דירת 2-3 חדרים במחיר כזה??? הרי שום זוג צעיר - שהוא קהל היעד העיקרי לדירות קטנות - לא יוכל בחיים למן לעצמו דירה במחיר כזה, גם לא עם משכנתה - ומשפחה שאפילו כבר מעט מבוססת, לרוב דירה כזאת בחיים לא תספיק לה לצרכים שלה.
אז מה הקטע??? מישהו יכול להחכימני???
ואולי מראש זה דירות שמיועדות למשקיעים שיקנו אותם לצורך השכרה, ואז בהשכרה אולי אולי יהיו זוגות צעירים שיוכלו לעמוד במחיר? (אני מניח שבין 5-6 אלף שקל לפחות, על דירה בשווי כזה לחודש להשכרה...)
וברקע זה אני נזכר באחד מבחירי המערכת הפוליטית לשעבר שמכר את דירתו במחיר אסטרונומי, ולפני זמן מה פורסם שקנה חמש דירות (!!!) בפרוייקט יוקרה מסויים, בסכום כולל של 12 מליון שקל בערך (השמועות אומרות שהוא מתכנן להפוך את חמשת הדירות למגה דירה אחת ענקית).
לא להאמין הפערים החברתיים שקיימים היום, לא להאמין 

) אפשר למצוא עבודה לא בהרבה הרבה מריטת שערות..
ברובע???