אפשר להצטרף? תמונה בשחור לבן ובצבעים חמים..חול בגרביים
צויר בצבעי מיםחול בגרביים
יפה ביותר!!מלי
אנו ממש שמחים עם כל מצטרפים\ות חדשים!!![]()
בשם כולם!!
והציור משובב נפש.מושלם!![]()
ברוכה הבאהדינה ל.
יפה לך! איזה ציורים יפים!
הגוונים בעלי הכותרת מוצלחים מאוד.
לא רצית לצייר רקע? התרחשות כלשהי של צבע מסביב?
אהבתי מאוד את הציור בשחור לבן. דרמטי מאוד.
בשני הציורים לא ברור לי היכן מקור האור.
בציור השחור אני מניחה שהוא משמאל למעלה, משום הסינוור החזק.
אך אם כן, לא מובן לי עלה הכותרת הבהיר כל כך,בפרח התחתון, שלפני האגרטל. הוא כאילו מואר מואר באור חזק,
כנ"ל לגבי הציור בצבע.
האגרטל עצמו בהיר יותר בצד שמאל, ז"א שמקור האור אמור להיות מהכיוון ההוא, אך זה לא ניכר על הפרחים. אלא הפוך- הפרח התחתון שבחזית האגרטל נראה כאילו ניצב מאחוריו מקור אור חזק (התכוונת לכך או שהצביעה מיקרית?). אבל איך זה יתכן אם שם נמצא אגרטל?
דבר נוסף לגבי הצללה:
החלק התחתון של האגרטל חייב להיות יותר כהה מהצד העליון, החל מהזוית בהתעגלות שבבטן העגולה שלו ומטה. ככל שמתקרב לשולחן שלמטה- יותר כהה.
לסיכום: חשוב להחליט איפה מקור האור ולהצליל לפיו 
בהצלחה רבה בהמשך!
מוזמנת להעלות עוד ציורים ![]()
תודה על הפירוט..חול בגרבייםאחרונה
בציור של השחור לבן באמת החלטתי על מקור האור. -משמאל באלכסון. תודה על ההארות, אנסה לתקן..
בציור הצבעוני עשיתי במיקריות..
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך