סיבוב השערים בחנוכהיוסי פ.

תזכורת לכולם: ביום חמישי בע"ה סיבוב שערים! במהלכו נדליק נר חמישי של חנוכה.

ובאותו עניין: בפעם הקודמת היו חבר'ה ש'כיסחו' כמה גויים שעברו באזור. אנחנו (המארגנים) מסתבכים כתוצאה מדברים כאלו - כלומר, זה יכול לפגוע בסיבובי השערים! אז אנחנו חוזרים ומבקשים מאוד: מי שרוצה לעשות דברים כאלה שיעשה בזמן אחר ועל אחריותו.

ואל תחשדו בי: ברור שבמצב מתוקן הגויים האלו לא צריכים להיות בירושלים עיר הקודש. אבל בסיבוב השערים החלטנו שהמטרה הנוכחית היא לא ניקוי המקום.

חנוכה שמח! 

נ.ב. כמו תמיד: נשמח מאוד לקבל שירים נוספים שמתאימים לסיבוב לדעתכם. נא לשלוח לי בהקדם.

ואיפה בדיוק היה 'כיסוח'?ואלאד
התקרית היחידה שזכיתי לראות, היתה כמה יריקות על הרצפה לפני גלאחים.

יתרה מזאת, בשנים הראשונות של הסיבוב היו 'כיסוחים' אמיתיים וקידוש שם שמים רציני - והסיבוב לא התבטל אלא גדל בסיעתא דשמיא ובהשתדלותכם.
לענ"ד,קומי אורי

קידוש ה' הוא לא בזה שיהודי "מכסח" גוי כשיש איתו עוד אלפי אנשים. זה נראה כמו פחדנות, וזו באמת פחדנות. במיוחד כשאת אותו הדבר הם לא יעלו על דעתם לעשות לבד. ולהראות פחד זה לא קידוש ה'..

ובמקרה הרע זה יכול להראות כמו סוג של צעדת כיסוחים.. יהודי זה לא.

ואלאד היקריוסי פ.

א. אני עצמי לא ראיתי מה היה בדיוק עם הגלחים וייתכן מאוד שאתה צודק.

ב. לגבי הכיסוחים שהיו בשנים הראשונות - הצלחנו בע"ה לגדול למרות שהכיסוחים האלה עשו לנו די הרבה צרות. [למי שזוכר, פעם אחת הסיבוב כמעט נפסק באמצע.]

ג. מלבד המושגים של קידוש השם וחילול השם, מותר גם לפעול בחכמה ובשכל, ולכן אנחנו מדגישים שלסיבוב השערים יש מטרות מוגדרות ובאירוע הזה אנחנו פועלים בעיקר לקידום המטרות הללו.

למשל: ברור שעקרונית יש מצוה לעקור עבודה זרה מארצנו, וכאשר תהיה ידינו תקיפה בודאי נעשה זאת בע"ה, וודאי שזה חילול השם שיש כנסיות בעיר הקודש - וחשוב להזכיר את זה! - אבל נראה לי שכולם מסכימים שבמציאות הנוכחית מותר לעבור ברחובות הללו ולא לזרוק אבן על כנסיה. לכן אם כרגע רוצים לקיים אירוע ציבורי שמחבר הרבה אנשים למקום המקדש, אנחנו מחליטים לא לעסוק בהזדמנות זו בלהציק לעובדי עבודה זרה שמסתובבים שם. [מי שחושב שאני שמאלני - שיאמר...]

למי שלא מבין: גלח הוא כינוי לכומר וכדו'.

שבוע טוב

שבוע טוב - תגובה לרב יוסיואלאד
א. המרחק בין "כיסוחים" כמתואר בהודעה שפתחה את האשכול, וכן בין זריקת אבנים על כנסיות כמתואר בתגובה הנוכחית לבין היריקות אותן ראיתי (כשהכל נעשה בנוכחות שוטרים שלא עצרו\עכבו אף אחד) הוא עצום ורב.

ב. עלינו להתבונן ממה נובעת הסיעתא דשמיא ממנה נהנה מפעל סיבוב השערים מאז הקמתו. יכול בהחלט להיות שהסיבה היא שהשי"ת מעוניין שהסיבוב יהפוך לעוד ארוע ממסדי, אחד מיני רבים. אבל יכול להיות שלא. תודעת המקדש ותודעת העצמאות היהודית לא נכנסת ללבבות דרך דיבורים, אלא כמו כל מצוה אחרת - דרך חינוך. וביהדות, אין חינוך אלא במעשים. לכן, כאשר מורי הדרך והמנהיגים רואים לנכון להטיל מגבלות והגבלות בגוזמא יתרה בזמן סיבוב השערים עצמו, המסר החינוכי המעשי שמועבר למשתתפים, פועל, לכאורה, לכיוון ההפוך ב-180 מעלות מהמטרה המוגדרת. מינקותי לגלגתי על הרפורמים בארה"ב, שמגיעים עם רכב לבית תיפלתם בשבת, וקוראים בחדוה רבה בתורה "מחלליה מות יומת". וכהיום הזה אני תמהּ, האם לא קורה שגם אנחנו עושים תרתי דסתרי אהדדי, ואפילו לא שמים על לב?

איני מנסה, חלילה, להעביר מסר פרקטי או לתת עצות הדיוט, שהרי ברור שדברים שרואים מכאן לא רואים משם ולא לכל מחמם כורסת מחשב עומדת הזכות להעביר ביקורת על גדולים ממנו. סתם נקודה למחשבה.
אב-טיפוס של מחשבה גלותיתואלאד
לפי דבריך אני מבין שהיהודי לעולם אמור להיות קורבן או קדוש מעונה.
ליהודי אסור להיות, חלילה, ביתרון מספרי. יהודי המשתמש ביתרון על אויבו - לפחדן יחשב.

קל להוציא את היהודי מהגלות, אך אוי כמה קשה להוציא את הגלות מהמזרחניק...
קל יותר לצחוק על אחרים, מאשר לתת תירוצים טוביםאוסנת

יותר מ - "גלותי".

העיקרון הוא - צריך להשתמש בשכל. לא הכל עובד לפי "קידוש השם" או "חילול השם". יש אמצע, ויש רבנים שאומרים לך מה הדרך. וכמו שאמרו כבר - יש היתר לעבור ליד ע"ז ולא למחות (ואני יודעת שיש גם איסור למחות על דעת עצמך).

אם אפשר את חשבונות שמים להשאיר לה', בשביל זה הוא שם ואנחנו פה.

זה לא מה שאמרתי.קומי אורי

יהודי צריך להיות הוגן! ואם זה היה הוגן, אז תפאדל.. אין לי שום דבר בעד ערבים, להפך.

והמחשבה שלי לא מתקרבת להיות גלותית.

ברוכה הבאה למועדון...אחד מאלף

בס"ד.

מאיתנו- אנשי השכל המושפלים...

וסתם עצה בחינם, אל תחשבי בשכל, תשארי את המחשבות לאלו הנמצאים מחוץ לפורום ארץ מולדת. פו השכל לא משחק. העיקר להיות פאנט. חבר'ה חמודים, אתם מבזים אותנו כשאתם מציגים את הנוער הפאנט כנוער נטול שכל ובעל כשרון ירידה מזהיר, שאינו יכול לתת סיבה אחת הגיונית לדעותיו.

שכחת להוסיף <צ>???רחלקה
למשפט: "וסתם עצה בחינם... וגו'"
היו קוטלים אותי על השימוש בצה"ל.... <צ>אחד מאלף
<צ> זה קיצור של : צהל"י...אחד מאלף
וואלה! נכון!רחלקה
ככה זה... חכו שאח שלי יתגייס אני אבין את ה---כל!!
הסיבוב בשבע או בשבע וחצי?אנונימי (פותח)
נראלי וחצייצביה:]
תמיד זה היה ב7, לא יודע מתי החודש.otk100

אתם יכולים לאמר שאין זה קידוש ד' שאתה מכסח גלח ליד מאות בחורים,

אבל לבוא ולהגיד שזה לא חילול ד' שגלח עובר לי מאות בחורים ואף אחד לא נוגע בו ???

קומי אורי וכו'- (כנ"ל הרב..)מתנחל גאה.

בע"ה ית'.. וכשרואים ערבי ובמקום לכסח אותו יורקים או זורקים קללה זה יותר חילול ה'..

ואם אני אישית הייתי בא לסיבו"ש כן הייתי מכסח.  והייתי מעודד  את כולם לקדש שם שמים בזה! לסיבוב לא יקרה כלום!

אבל אני נוסע לרב גולן לכן..

ובהרבה סיבובי שערים רוב הבלאגנים וגם אם זה ניפסק באמצע.. זה שווה. אתה צודק בזה שלכול דבזר זמן ועת אבל.. א. לא תחסום שור בדישו. ב. מצוה הבאה לידך על תחמיצנה ג. כשאני מעלה אותו מולי אין ברירה אחרת..

ואני מת לראות מה המשטרע תעשה ביום שנריה ובועז יחריזו סוף פסוק לסיבו"ש מאורגן.. יבואו הרבה הרבה. אולי לא כמו סיבו"ש רגיל, יהיו בלאגנים, פיצוצים, בסוף זה יסתדר בע"ה!..

לעניות דעתי..

עבר זמן ובכ"ז אני רוצה לומר משהוקשקשן

סיבוב השערים לא נועד לעוד כינוס של נוער מהגבועות, מטרתו לחבר כמה שיותר אנשים למקדש!

אם אתה רוצה לארגן אירוע של ניקוי הרובע מגויים, בכבוד תאסוף חבר'ה ובהצלחה, אך אל תבוא ותהרוס ארוע כ"כ חשוב שחיבר אלפי אנשים למקום הכי קדוש של עמ"י, שזה ודאי יותר חשוב מכמה פיצוצים...

נכון. אבל אם יש קידוש ה' אז ממשיכים אותו.. -מתנחל גאה.אחרונה

בע"ה ית'

אני דוגל ב "אין מערבים שמחה בשמחה"..

ד"א אל תישכח איזה נוער התחילו את זה והגיעו לזה בשלוש שנים הראשונות עד שעוד אנשים היתעוררו.. (ועדיין אותם חבר'ה הם הגרעין.. כרגיל מעמיסים ביצהר פורקים סוחבים כול הסיבוב ואח"כ מעמיסים מחדש.. לא עבודה קלה.. מנסיון..)

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה