רציתי לספר בנושא סיפור קטן.
למשפחה שאני מכירה נולדו שתי בנות וכמובן שבלידה השלישית הם מאוד רצו בן וכשגילו שזו בת הם קצת התבאסו...
אחרי תק' קצרה (נראה לי באמצע ההריון) הם גילו שלבת יש מום כלשהו (אולי בלב. לא זוכרת)
אמרו להם שלבת שלהם תהיה בעיה בהתפתחות. הילדה נולדה והתפתחה בסדר כשהיא במעקב ואשפוזים וכו'. היו לה קצת פרכוסים בהתחלה ואיבודי הכרה ועוד תופעות. אבל כל התופעות עברו.
בסופו של דבר - הילדה מתפתחת כרגיל והיא מאוד חכמה, אולי אפילו מעל הממוצע!
היא מוגדרת נס רפואי! הרופאים לא מסוגלים להסביר את זה והם אומרים שלפי המדע היא היתה אמורה להיות במצב אחר לגמרי...
ב"זבד הבת"/סעודת הודיה שהם עשו כשהיא נולדה, כשהם כבר ידעו שהבת שלהם לא ממש בריאה, אבא שלה ביקש מכל האנשים שלא להצטער ואפילו בצחוק על הולדת ילד, אפילו אם הוא לא מהמין שרצינו ולשמוח בזה שהוא בריא ושלם. זה היה מאוד מרגש!
בתור אחת שיש לה 3 בנים ועוד ???? בדרך (לא מגלה...) אני יכולה להבין את מי שרוצה גם מהמין שני, אפשר לרצות, אבל לשמוח בסופו של דבר עם מה שיש ולהודות לה' שהוא בריא / שהיא בריאה.
