(קישור לסירטון לא צנוע- עריכה)
אני מתנצל אבל ראיתי פה איזה שרשור שחבר'ה אמרו שמותר לקרוא לחיילים או שוטרים נאצים.
(אפשר לדלג על הדקה הראשונה של הסרטון)
(קישור לסירטון לא צנוע- עריכה)
אני מתנצל אבל ראיתי פה איזה שרשור שחבר'ה אמרו שמותר לקרוא לחיילים או שוטרים נאצים.
(אפשר לדלג על הדקה הראשונה של הסרטון)
לא חייבתי אף אחד להיכנס. ואם כבר נכנסת אני רוצה לשאול שוב פעם, למי אמרתם נאצים?!
בס"ד
בזה שהם מגרשים יהודים ומכים יהודים באכזריות!!!1
בס"ד
ולא לעמוד שבו הוא נמצא..
בתודה מראש, בעלי אנטרנט רימון.
לא ראיתי את כולו. הסירטון מחריד!!
בעיקרון הראו שם יהודים בזמן השואה. לא בני אדם- שלדים!!
יופי! כמו שיצור לא צנוע שמסתובב לו ברחוב "לא מחייב אף אחד להסתכל עליו"!
אתה חי בסרט!
תעיף את זה!! חבל שחילול קדושת העיניים של הבחורים פה יהיה על הראש שלך!!
ולמי קראנו נאצים?! לשוטרים! ליס"מ! למג"ב! ולכל הארורים שהשתתפו בגירוש הזה!
שבועטים לבנות בחזקה בבטן כדי שהם לא יוכלו להביא ילדים.. זה בדיוק מה שהנאצים עשו! ניסו למנוע את ההמשכיות שלנו!
ניראה אותך חוטף מהם קצת מכות,אלות,יריקות,הטרדות גופניות,רימוני הלם ליד הרגליים..גז פלפל אינסופי.. לראות מה הם עושים לבנות! ואז אולי תתעורר מהסרט שלך!
קל מאד לשבת בניחותא ולהעביר ביקורת!
בברכת ה' פוקח עוורים!
הייתי בבית השלום, וגם הייתי על הגג בעמונה וחטפתי מכות מיסמניקים, ונעצרתי בחסימות כבישים. אבל עד לקרוא להם נאצים לזה לא הגעתי. כשהמשטרה תשלח אותך למחנות השמדה ותכניס אותך לתאי גזים ותהרוג לא שש מיליון אלא יהודי אחד אז תקרא להם נאצים, כל עוד הם לא עשו את זה אל תקרא להם נאצים.
שיהיה חג שמיח!מלא באורות וקדושה!
תדע לך שכל מי שמכה יהודי בכזאת אלימות ואכזריות אינו רוצה בקיומך!
מי שככה מנסה להרוג יהודי אינו רוצה בקיומו!
החיילים, יס"מ, מג"ב, שוטרים וכו' הם כמו הנאצים, הם אכזריים באותה רמה, ואפילו יותר נורא, הם אחים שלנו וככה הם לא רוצים בקיומינו????
אני חושבת שצריך לקרוא להם ככה ואפילו סוג של מחוייבות!!
מכל השירשור... ובכלל תראו לאיזה מצב הגענו
אתה מאחל לו למות?? ['סבא ג'פטו' כתוב]
ואחרי זה שנים מתפללים שתבוא הגאולה ויבנה בית המקדש...
כאילו אנשים??? קצת להתבגר ק צ ת ! לא לראות הכל שחור לבן!
[זאת לא תגובה על 'לקרוא לשוטרים נאצים [ח"ו] או לא' ]
בע"ה ית'!
הסברתי לך תעניין, דיברתי בפלאפון כי זה דברים שאנשים לא צריכים לדעת..
בכול מקרה תבוא בהיזדמנות אלי (לישיבה)!!!! אין לי קליטה שם.. גם לי אבל בעיקר לפלאפון.. אז..
שאלתי חבר שלי איזה תלמיד חכם אומר שמותר לקרוא לשוטרים "נאצים" והוא אמר לי ש"קודשא בריך הוא" אמר שמותר.מעניין..
תכל'ס זה עניין של גיל. כמו שיש חברה שמעשנים סמים והם מטומטמים אבל הרוב בסופו של דבר מפסיקים עם זה. אז יש גם חברה שקוראים לשוטרים "נאצים", והם טיפשים אבל בסופו של דבר כנראה שהם יתפכחו ויבינו שהם היו צעירים וטיפשים.
וזה כל העניין. הכל עניין של גיל..
בע"ה ית'
עברו 4 שנים מהפעם הראשונה שקראתי נאצי לשוטר. (לפי התאריך של התיק שניסגר מחוסר ראיות להעמדתי לדין..)
היתבגרתי מאז? אולי, .. אני עדיין תינוק וילד של אבל'ה..
ואני לא אמרתי כזה דבר, שאלת אז אמרתי בחיוך הקב"ה. כי זה ברור מלכתחילה ש"במקום שיש חילול ה' אין נישמעים לרבנים" ויש חילול ה'!!! חילול ה' כזה גדול שמעלה לי דמעות של חוסר אונים בעיינים.. וחוץ מלהגיד שעוד נישמח כשנחזה בנקם .. וניתבודד שעה על א"י.... אמרתי לך תשם של הרב שאמר שאפשר,אומנם עדיף לא להגיע למצב כזה, ושההיתנהגות שלהם כמו של נאצים.. ואמרו לי על רב שניחקר על זה..
שניזכה באמת לגלות תאמת ולהילחם באמת ולשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתה ולהקים שכינתא מעפרא! בלי כוחי ועוצם ידי!!
רק תשנן לך-
"במקום שיש חילול ה' אין נישמעים לרבנים"
'שלא נדמה בנפשו להימלט בית המלך מכול היהודים...'
הייתי מת להימלט לאוהלה של תורה.. אבל אנחנו במילחמה! ולא ניפגש בים!!!!!!
בע"ה ית'
אתה לא מתבייש להשוות אותי למי שמעשן סמים רח"ל ??????
הכול עניין של גיל? טוב.. יש כניראה עוד הרבה אנשים "קטנים"..
ד"א באחד הפעמים שצעקתי נאצי (בפעמים הראשונות..) אז אחד המבוגרים שהיה איתנו כמעט הרביץ לי "שתוק! תישתוק! ואני למה?! על תעליב את היטלר!!
(חפשתי תתמונה של המבוגר הזה אם טלאי צהוב ומרים תיד למעלה מתי שכול הכוחות עוברים אחרי הפינוי.. לא מוצא ולא זוכר איפה ראיתי את זה..)

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה