שלום לכולם ![]()
הנה הקישורים לסרטונים:
1. למה הופכים שני ציפורים?
2. ולמה הופך הפרש של השחמט?
שלום לכולם ![]()
הנה הקישורים לסרטונים:
1. למה הופכים שני ציפורים?
2. ולמה הופך הפרש של השחמט?
זה אדיייירררר!!!! זה לא אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!
אני בן, אבל אולי לא הבנתי אותך נכון. תודה רבה על המחמאות.
זה אדיר!

מליאיך אתה מצייר את זה,כלומר עם מה??
אני לא מפסיקה להתבונן..
אני זוכר שאת הציור עם החתול זה היה שרבוט כזה ואז שהפכתי אותו פתאום ראיתי שאפשר לראות גם שני ציפורים מוסתרים.
ואז בעצם אני מתחיל לעבד את זה יותר, אני יכול להיעזר בתמונה ולעבוד בצורה יותר מוגדרת ואז נעשית עבודה במקביל עם שני ההפכים. ואני רואה עד כמה אני יכול להוסיף באחד בלי להרוס את השני ולהיפך. אני בדרך כלל מצייר את זה בעיפרון בהתחלה, יוצר כמה עותקים שאני מנסה לשפר כל אחד מהם. ולפעמים בסוף בעט.
אני גם כותב בצורה כזאת. כתבתי שיר שאפשר לקרוא אותו דבר גם מהסוף להתחלה.(עם אנימציה) אם את מעוניינת לראות את מוזמנת לבקר בערוץ שלי ביוטיוב בכתובת:
מליואגב,להבא תעלה ציור כתמונה ולא כקישור.
קשה לדעת לאיזה התכוונת כשאתה מעלה אתר.. :/
דינה ל.איזו יצירתיות!
מרשים!
הציפורים-חתול מצויר בצורה כל כך נקיה ויפה,
והסוס-צעקה מרהיב.
מחכה לראות עוד 
נהניתי מאוד!
דינה ל.
אז הנה כמה פה
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה!
עשית לי חשק.
יש לך טיפים לאיך להתחיל עם זה?
אולי הטיפ הכי טוב זה להפעיל את הדמיון. אתה יכול לשרבט משהו למשל עין פתוחה ושתהפוך אותה אתה תוכל לראות סוג של סירה עם כדור בפנים , ואם תשחק עם האישון ותשנה אותו קצת אולי גם יהיו שם צלליות של אנשים וכולי...
סביר להניח שכמעט אף פעם לא תמצא משהו ברור באמת. הציור של החתול -- ציפורים היה די פוקס. אבל לפעמים משהו ייראה לך דומה למשהו אחר. אולי בתור התחלה תנסה סתם לקחת איזה תמונה, תהפוך אותה ותנסה לראות מה אתה רואה. אולי תנסה לחשוב שזו לא סתם תמונה הפוכה ויש עולם אחר. לי יוצא לראות סוגים של חיות בדרך כלל. אבל חשוב לדעת שלא תמיד מוצאים! ולא להתייאש אם לא מצאת.
ברגע שיהיה לך משהו אתה תוכל להתחיל לעבוד בצורה יותר מוגדרת והאמת שזה כיף. פה זה כבר עניין קצת שכלי. ואני חייב לכתוב לא להגזים עם זה יותר מדי, ולא לחפש משהו מושלם. כי זה יכול להיות מעייף.
עכשיו כבר יהיו לך שני ציורים, ותתחיל לעבוד במקביל. תנסה לשפר משהו ולראות מה קורה לצד השני, ולהיפך.
בציור עם הסוס למשל. כדי ליצור את השיער של הילדה. סתם עשיתי סוג של עלים כאלה. אתה יכול להוסיף דברים לשחק עם זה וגם ליצור איזה הטעייה אצל הצופה שלא יידע מה יש הפוך. למרות שתמיד יהיו אנשים שיוכלו גם לקלוט את זה.
אתה יכול גם להדפיס עותקים בשלבי העבודה. כדי לעבוד בצורה יותר נוחה ברגע שיש לך משהו.
זהו , הכי חשוב להפעיל את הדמיון ובעיקר להנות! ![]()
ואומר שזה מרהיב!!!!
תעלה פעם שלבים\סרטון של השלבים של הציור..מעניין!
בכל מקרה,אתה תותח!!!!![]()
תודה ![]()
ממש מתוחכם
רייצ'ל=)אחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173