דבר ראשון, באמת לדעתי ו אולפנה מההמת ושווה
יש בנות שמתאים להם יותר וישפחות, אבל בכללי נראלי רב הבנות והבות את האולפנה ונהנות בה!! להסבר יותר מפורט, באישי
1.אם הבנתי את השאלה, אז ליראת שמים.לתורה בלי פשרות
. 
2.לי ב"ה לא מאוד קשה בלימודים.. יש אבל מלא רמות. נגיד לא לוחצים בכלל לעשות מלא יחידות למי שקשה, אבל מי שסתם לא משקיעה-ממש דוחפים אותה וזה.. יש גם מורות להוראה מתקנת, תגבור וזה..
3.לא ככ הבנתי את השאלה.. יש בעיקרון מחנכות מדהימות שממש אפשר לדבר איתם על כל דבר.וגם עו"סית חמודה. וגם אפשר לדר עם הרב חיים
ומדריכות מתוקות!!!שאיתם באמת מדברים על כל דבר..כל נושא שבעולם!!
4.זה מאוד תלוי אם את בעליית הנוער..אם כן-אז קצת יותר מורכב ופחות נותנים..אבל אם סיבות מוצדקות אז תמיד משחררים
ואם את לא הע"ה אז זה ממש סבבה..כאילו תלוי בעיקרון במחנכת פנימיה שלך, אבל בכללי ממש בסדר. ובתוך בית אל תמיד נותנים!!עד נוחכות אחתעשרה
(אחתעשרה בלילה.)
5.ב:ה לא.
6.הצוות משתדל להתחשב. יש תקופות עם הרבה עומס ולחץ, אבל זה לא בגלל הורות! פשוט נגיד יש לך בגרויות או משו..
7.ע"ע 6
8.כן
בדירת מדריכות. בעיקרון אסור להיות שם לבד אבל צריך לשאול את המדריכות וזה בסדר.
9.בכיתה! מי שרוצה עולה לפנימיות..אפשר בסיפריה,בחדרי הקבצה,בביתמדרש.. לא הבנתי תשאלה..
10.וואו.זה שאלה ממש ארוכה
בכללי-השכמה בערך בשבע וחצי, תפילה בחמישה לשמונה עד ורבע.יש כזה בבוקר תה ועוגיות ליד הכיתות
א.בוקר ברבע לעשר(אחרי שתי שיעורים) וא.צהרים(בשרית) בעשרים לשתיים.. בעיקרון האוכל ממש נחשב ברמה גבוהה!יש טבח מאמי
א.ערב(חלבית) בעשרים לשמונה. יום ראשון מתחילים בעשר וברביעי בתשע
בגלל שלא ישנים באולפנה בלילה שלפני..
11.קשה לי להגיד..אולי תשאלי יותר ספיציפי
|מסונוור מהערצה|
סתם..פשוט אני חולה עם האולפנה. אבל ברור שיש בה דברים לא טובים.. אבל באמת רוב הדברים שאולי את שומעת הם סטיגמות
12.בכללי אם את לא ע"ה אז זה ממש סבבה כי יום שלישי ממילא חוזרים הביתה..ושבתות יש בערך 5 בשנה(ארבע אולפנה ואחת שכבה) ככה שזה ממש בסדר. ובחוד"א ממש מתחשבים ומשחררים פול!
ותחרותיות..מן הסתם יש..לוידת..לא נראלי מאוד. כאילו מי שרוצה ממש לא שמה לב ויכולה ממש להתגבר
מפתיע אותי שלא שאלת כלום על הצד החברתי..פעילויות וזה..כי זה נראלי הדבר שהכי חשוב באמת לאולפנה