מי אמר שרק בפורים צריך להתחפש..?
זהו את הצייר
אוי, איזה חמוד!!מירי ט.
ציור מיוחד עם סגנון! (לא סגנון שאני מזהה אבל לונורא..)
הוא קצת קודר, כשהוא אמור להיות משפחתי ושמח,
אבל כציור בפני עצמו הוא נהדר ומעביר מסר ברור.
בקיצור-חמוד ביותר!
אהבתי.
זאת תפארת?ספרא וסייפא
מסכימהדינה ל.
שמשודר ממנו משהו קצת קודר. אני חושבת שזו הצפיפות בה האנשים ניצבים, והקיפאון שמשתקף מהם. התנועה היחידה שמתרחשת שם זה התינוק הקטן מימין למטה. הרושם שמתקבל זה קבוצת אנשים מצטופפים בפחד, בצורה מתגוננת. (קצת כמו היהודים בכנר על הגג, שמגורשים ופניהם הלאה O: )
אולי זה גם הפנים החלולות.
אני חושבת לעצמי מה היה יכול לשבור את העגמומיות- אולי אם היו קצת תנועות וחיות בציור. תנועת תרועה (כמו במורל) או איז הילד בגלגלון...
וכמובן- אם היו לאנשים פרצופים מחייכים (משהו קליל ומינימליסטי, כמו חיוך של סמיילי). המבע הריק מפחיד קצת...
בכל אופן- הציור עצמו מצויר בטוב טעם ובכשרון רב. מקסים! איורי משהו, כמו לקוח מספר.
לגבי הגלופה- אני לא ממליצה, כי לגלופה צריך קווים חזקים ונקיים, המכונה לא מדפיסה הצללות יפה, וזה יצא זוועה (מנסיון)
[אולי אולי- זאת... רוני? ]
לא,זו לא תפארת..
מירי,תודה רבה...זהו את הצייר
בס"ד
טיפה פחדתי להרוס עם הצבע...וזה גם לא כ-זה קודר במציאות..אולי ניקח את זה כגלופה ביום מן הימים...מי יודע..
כן גלופה! שיוציאו למחנה...! לכל בנ"ע~ מהמם..כמו רקפות
חמוד ביותר, עשוי טוב!בקצרה
רוני?זהו את הצייר
אכן ואכן
,תודה רבה רבה!זהו את הצייר
יש! ידעתי!זהו את הצייר
כזה סגנון מיוחד - רק לך יכול להיות!![]()
ממש אהבתי!
חחחח אפשר לדעת למי אני צריכה לומר תודה?..
נמאס מפצלשיםאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך