הסיפור של כל יהודי:

אבל אין מה לאמר שלך הכי חזק.
זה הכי טוב, לדעתי. וזה גם יותר מובן.
ת "יש חייל בג'יפ יש..." בע"מ
נוער חומש כבוד !!
בס"ד
כאילו המתנחלים זה הגזר וכולם מנסים למשוך אותם החוצה??

בס"ד.
אבל אני בעד מנהלת ההסברה של מועצת יש"ע. לא מאהבה למועצה אלא מאהבה לאמת...
אני חושב, שאחרי הגירוש מהגוש, חבר'ה קצת איבדו פרופורציות. ובגלל כל הדברים הרעים שהמועצה עשתה, מגנים כל דבר שהיא עושה.
גם אני כועס על מועצת יש"ע. גם אני ממורמר על השקרים שלהם ועל זה שהרסו את המאבק, אבל אני חושב שאם הם עושים משו טוב, צריך לחזק אותם...
סופסוף באים פו אנשים, ומנסים לדבר על א"י מהפן היהודי של המילה. נכון, זה לא היהדות של ההלכה, ולא היהדות של הדתיים (ראש המנהלה- יקיר שגב- חילוני...) אבל בכל זאת, זו התקדמות ענקית בהסברה של יש"ע לעם, ובאפשרות רצינית להוביל מהלך של חיבור בין העם לא"י, ובין העם לתורת ישראל.
החוכמה היא לדעת מתי למחות ומתי לשתוק...
בס"ד
לשים את הקסדה כבר מעכשיו ולהתכונן להתקפה.
אה, ורק תדע שאתה עומד להיות ניק שני של 'אוסנת' 'רגב' ועוד אחרים שהעזו לומר פה שהם לא חושבים כמו כולם.
בס"ד
איך אתה מעיז לחשוב אחרת?!?!
שמאלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-----------------------------------------------------------------------
סתם חח בצחוק.. =] .
למה הפכתם אותנו?? חח..
בסה"כ אמר (כתב) את דעתו...
יש אמת כלשהי בדבריו. לא יודעת אם הכל, אבל משו מצלצל לי צודק.
בס"ד
סתם.. חח =]
אווווווווףףףףףףףףף משעמם לי בחופש אז התמכרתי לפורומים ואין לי מה לכתוב אני מקשקשת שטויות... אל תיחסו...

בס"ד.
מזמן לא קטלו אותי בצורה רצינית. קוויתי שזה יקרה עכשיו אבל לצערי התבדתי, חבר'ה אתם צריכים ללכת לשיעורי ערב (חגיגה בסנוקר שם שם)
אבל מה שאהבתי בעיקר היה השמירה על הקשר: "ואתה עוד מטיף כאן איך להתנהג בפרעות"? איך אתה מעז? הרי אתה מדבר בשכל, האם זה לא תפקידם של חולי הנפש להטיף איך להתנהג בגירושים???!
נו... שמישו יעיר לי טעויות קטיו (כתיב)...
בס"ד.
חבר'ה, גם אני מתעב את מועצת יש"ע. גם אני לא אסלח להם על החרבת חבל ארץ. גם אני מחכה בקוצר רוח, שהם יעופו לנו מהעיניים.
אבל אני- בניגוד לחלקכם, מחפש גם את האמת. ולא רק את השנאה.
"אויב אויבי הוא ידידי". יש כאן מהלך שיכול להוביל לטוב, אבל אתם, העיניים שלכם סתומות. השנאה עיוורה אותכם. חבל. מי שמפסיד זה הוא רק אנחנו- עם ישראל.
אני אשמח לתגובות, אבל אני חושב שקטילות רדודות המעידות על חוסר שלווה נפשית ומטען קטן ביותר של השקפת עולם, לא מתאים לחבר'ה שמתיימרים לדון בדברים ברומו של עולם...
אבל אל תשכח ש"אויב אויבי" הוא עדיין "אויב"!!!
ולא תמיד צריך להתקרב לאויבים שלנו... (גם לא לסיבה שהצגת)
אני אישית חשבתי ללכת לכנס שהיה ביום ראשון (לפני שבוע ויומיים) בקטע של דע את האויב.
וואו כמה אויבים!
בס"ד.
התווכחתי שם לא מעט. והתאכזבתי שם עוד יותר.
אבל אין מה לעשות. זו התקדמות. פחות ממה שציפתי, הרבה פחות ממה שראוי ושייך, אבל הרבה יותר טוב מהמצב הנוכחי.
וכן. אני שונא את האוייבים שלי. (חוץ מאלה שבפורום....)
כי אתה לא 'ממלכתי'. זה הכל.
אבל כשאני אמרתי את אותם דברים בדיוק - העמידו אותי בפינה ונתנו לי מכות עם חגורה.
אבל כמאמר השיר - "לא תנצחו אותי כל כך מהר...".
אני רואה שלאנשים פה יש שפה עשירה ביותר!!
"העמידו אותי בפינה ונתנו לי מכות עם חגורה"... (אגב- זה סוג העונשים שאת מכירה??~?!!?!)
ולעניינינו- (אני הגבתי לו ולא קטלתי אותו, לכן אני גם מתרצת)
זה לא קשור בכלל לזה שהוא ממלכתי או לא!! פשוט הסכמתי איתו (חלקית אמנם, אבל היתה הסכמה- ולא מזערית)
זה הכל!!
בגירוש לא הייתי פעילה נורא, גם לא פנאטית. אבל קיבלתי את מנת המועצת-יש"ע-הורסת-המאבקים שלי בצורה אחרת. זה לא גורם לי להתעוור משנאה, אבל זה גורם לי להסתכל בכל קמפיין חדש שלהם בחשד, בבדיקת עומקם של הסיסמאות הנבובות.
אם תעקוב אחרי הקמפיינים של מועצת יש"ע הם תמיד פנו מפרט אל פרט, כיחיד אל יחיד. ודאי, שכשהופכים מאבק מכללי לפרטי, מקטינים אותו מאוד. כשהמאבק הוא כללי, כלומר, כשהוא משפיע על כל אחד ואחד מכנסת ישראל כולה (ברמה כללית ולא בוררת), המאבק נמצא ברמה גבוהה הרבה יותר מאשר כשהמאבק הוא פרטי, ז"א, שהוא נוגע לכמה (בודדים, עשרות, מאות, אלפים- לא משנה) פרטים- המוצגים כיחידים, באחד ועוד אחד ועוד אחד, לא ככנסת אחת. [אם כבר התחלתי, אני אסביר לעומק. הבדל בין אוסף של פרטים לבין לכלל הוא הבדל מהותי. נניח, לצורך ההמחשה, שלאדם מסויים נורא קשה לשמור שבת. הוא מאוד רוצה לשמור, אבל גם מאוד קשה לו. כל שבת הוא מקבל על עצמו, אין הפעם הוא יצליח, וכל שבת מחדש הוא נכשל. אוסף הכשלונות של אותו אדם הם לא כלל של: 'אני לא שומר שבת', אלא הם המון שבת, אוסף של פרטים, בהם הוא נכשל בשמירת שבת. היסודות המהותיים של כל מאבק, של כל מערכה, הם: האם אני נלחם למען רווחץם של 10000 איש שישארו לגור בביתם, או האם אני נלחם למען כל עם ישראל על ארץ ישראל? זאת היא שאלת המהות, והיא זאת שקובעת הכל.] זה הוא מיזעור חשיבותו של מאבק, וזה מה שמועצת יש"ע עושה כבר שנים, ולא נתווכח אם במכוון או שלא במכוון, להוביל תודעתית.
תתבונן, "יהודי לא מגרש יהודי"- אל מי הוא פונה? מי הוא הדובר את האמירה הזאת? יחיד מול יחיד, פרט מול פרט. וזאת, שוב, הבעייתיות של "הסיפור של כל יהודי", הם לא אמרו, הסיפור של כל היהודים, אלא שוב הם פנו בודד אל בודד- שוב הם ממזערים לנו את המאבק! הם פונים לאדם היחיד, ליהודי הבודד, ומביעים לו בעזרת דוד המלך קטן וחמוד במסיכה (ואגב, לא נתווכח על טישטוש האמירה, ועל האמירה המלוטשת יפה לכרס של אותם חילויינים. לנחמד, לגזור קצת את האידיאלים שלנו כדי שיתאימו לכולם. זאת הסיבה למענה אנחנו נלחמים כל כך? כי זה הסיפור שלנו?) והיי, הדוידון החמדמד הזה הוא גם קצת קשור אליך, כדאי לך, הוא חמוד. זה פנייה של פרט אחד לפרט אחד, של אדם אחד לאדם אחד. הייתי מצפה לפנייה של כלל אל פרט, אם לא של כלל אל כלל- אז נכון שמתחברים יותר (גם אני מתחבר- עוד פרט לעצמו) לאמירות גזורות ונעימות. אבל כמו שאמרת, אנחנו כאן בשביל האמת? גם אם יהא לא מוצאת חן בעיני אחרים.
אני מקווה שאני בהירה.
[וזה מתקשר, אבל אני מתעצלת להרחיב, על ההוד והיסוד.]
אבל "הסיפור של כל יהודי" דווקא פונה לכלל. הוא מחבר את התנ"ך לעמ"י.
תסכימי איתי שאי אפשר לעשות מסע פרסום עם משפט מחץ (כביכול) של הרב קוק. משהו בסגנון: "כוחות החיים המתעוררים בדורינו... הם שמרוממים, משביחים, מפארים ומגדילים את כוח תעצומות עוזנו" (זאת המצאה מפרי הדמיון). זה לא הגיוני. טבעה של פרסומת, שהיא פונה לאדם (מה לעשות? האדם הוא אגואיסט). וכל פרט ופרט שמתחבר לתנ"ך, יוצר כלל מחובר לתנ"ך.
בקיצור, להתעסק ב"יהודי לא מגרש יהודי" כאילו זה פגיעה אישית שלי - זה לא (אגב, הוא לא מטעם מועצת יש"ע. בנוסף, בדיוק מהסיבה הזאת מעולם לא השתמשתי בסטיקר. תראו, גם לממלכתים יש שכל). אבל חיבור של העם לתנ"ך - זאת ראיה כוללת - וזה כן.
(מקווה שהבנתי את מה שרצית להעביר)
אז קולטים ישר שמשהו פו זה לא זה !
וכולם יודעים שכל הקמפיין הזה הוא כולו רק כדי שהנוער והמבוגרים יחשבו שמועצת (חסרת) יש"ע עושה משהו לטובת ארץ ישראל וכדי שהם עוד פעם ישלטו (=כפר מימון 2) וזה מראה עד כמה מפריעה להם דניאלה וייס ונעור למען ארץ ישראל -שלא מקשיבים להם !
בס"ד
לתיראל- אני מבין את ההגיון שמאחורי הדברים. אבל כדי להתחבר לאדם הפשוט, צריך לחבר את זה אליו אישית ולא לאידאל העליון ולנשמת כנסת ישראל המאירה בשלל גווניה ביפעת נפשות טוב חיי הנצח.
ולעותק- כולם יודעים???! וואלה? חבל שלא סיפרתם לי עלזה. ויותר מכך, חבל שלא נתתם אמון, חבל שלא בדקתם לעומק. חבל...
אגב, היסוד וההוד- אין זה המקום להרחיב. אבל כידוע יש אור ישר ואור חוזר. ולכן לא ברור בכלל מה גבוה ממה. יתר על כן, אפשר לומר שבפרטות הספירות יש לפרט מקום כשהו בא מתוך הכלל. בכל מקרה, אני לא מסוג האנשים (למרות שאני נהנה כשהרב יצחק עושה את זה...) שמודדים כל דבר ע"פ ההארות שלו בספירות....

בס"ד.
לא הצלחתי להגיע להתוועדות והתבאסתי נורא. יש למישו סיכום של איתי?
במה זה מסתדר?!
בס"ד.
"תבוא הישועה מכל מקום"...
תודה על ההסבר.
האמת שזה כיוון מעניין מבחינה פילוסופית. מסוכן למדי, אבל מעניין.

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה