| פורסם: | 22.12.08, 20:35 |
הזמר אריאל זילבר הודיע הערב כי יצטרף למפלגת "ארץ ישראל שלנו", בראשותם של פעיל הימין ברוך מרזל ויושב ראש המטה העולמי להצלת העם והארץ, הרב שלום דב וולפא.
מהמפלגה נמסר כי זילבר יוצב ברביעיה הראשונה.
| פורסם: | 22.12.08, 20:35 |
הזמר אריאל זילבר הודיע הערב כי יצטרף למפלגת "ארץ ישראל שלנו", בראשותם של פעיל הימין ברוך מרזל ויושב ראש המטה העולמי להצלת העם והארץ, הרב שלום דב וולפא.
מהמפלגה נמסר כי זילבר יוצב ברביעיה הראשונה.
הזמר אריאל זילבר הודיע על הצטרפותו לתנועת ארץ ישראל שלנו בראשותם של ברוך מרזל והרב דב שלום וולפא.
(מתוך ערוץ 7)
| 21:04 הארץ |
| הזמר אריאל זילבר הצטרף לרשימת ארץ ישראל שלנו; ישובץ ברביעייה הראשונה (נדב שרגאי) |
עוד ידוען מצטרף למערכת הפוליטית: הזמר אריאל זילבר ישובץ בצמרת רשימת הימין "ארץ ישראל שלנו". זילבר אמר ל-ynet: "מצד ימין אין כל אופציה - ולכן בחרתי להצטרף לברוך מרזל"
פורסם:
22.12.08, 21:41
רוצה להיות חבר (כנסת) של קבע. מפלגת הימין "ארץ ישראל שלנו" בראשות פעיל הימין ברוך מרזל והרב שלום דב וולפא, הודיעה הערב (יום ב') כי היא מצרפת לשורותיה את הזמר אריאל זילבר. הזמר ישובץ באחד מארבעת המקומות הראשונים ברשימת המפלגה לכנסת.
זילבר בלט במאבק נגד יישומה של תוכנית ההתנתקות ואף הביע תמיכה בשחרור עתידי של רוצח ראש הממשלה יגאל עמיר. "ארץ ישראל בסכנה ועם ישראל במצב לא טוב. מצד ימין אין כל אופציה ולכן בחרתי להצטרף לרב וולפא ולברוך מרזל", אמר זילבר ל-ynet. "אני רוצה להחזיר את הכבוד לעם ישראל בכל התחומים - החל מביטחון וחינוך ועד לתרבות, חייבים להחזיר את האמונה של עם ישראל בעצמו".
זילבר הוסיף, "אין בישראל באמת דמוקרטיה. קבוצה קטנה השתלטה על תחום הביטחון, התקשורת ובתי המשפט, כאשר הם כופים דעתם על הרוב.
עם ישראל לא מוכן להמשיך להכנע לאויבים ואת האמת הזאת אני אומר כבר הרבה זמן, ומקווה שאמשיך לומר אותה ולהילחם עליה מעל דוכן הכנסת".
זילבר הדגיש את משנתו הפוליטית, "הוויתורים לערבים, הכניעה בגוש קטיף, צפון השומרון ובלבנון, רק הביאו עלינו עוד ועוד קסאמים ופצמ"רים. מהגירוש מגוש קטיף יצא רק רע ולצערי אנחנו המפלגה היחידה שתילחם נגד כניעה ותניף את דגל ישראל בגאון".
אחרי שכל המפלגות גייסו לשורותיהן "כוכבים", גם הימין הקיצוני מגייס רכש חדש: הזמר אריאל זילבר הודיע הערב (ב') על הצטרפותו לתנועת ארץ ישראל שלנו, בראשותם של ברוך מרזל והרב דב שלום וולפא. זילבר ישוריין, ככל הנראה, ברביעייה הראשונה ברשימה.
"ארץ ישראל בסכנה ועם ישראל במצב לא טוב", אמר זילבר. "אני רוצה להחזיר את הכבוד לעם ישראל בכל התחומים החל מביטחון וחינוך ועד התרבות. חייבים להחזיר את האמונה של עם ישראל בעצמו".
זילבר, מהאמנים

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה