אני התקבלתי לבהרן אבל אני מאוד מתלבטת אם להשאר באולפנה שלי שהיא פחות דוסית מבהרן אבל כיף לי שם אם החברות והמורות ממש נחמדות או ללכת לבהרן בבקשה תענו לי כמה שיות מהר יש לי פחת משבוע להחזיר תשובות
עזרה בדחיפותkht,
אני לא מכירה אותך אז אני לא יכולה לענות לך..~אורטל~
תשבי עם עצמך ותכתבי על דף בצורה מסודרת,משהו בעולם הזה
-
-
-
-
.....
למה כדאי להישאר באולפנה שלך:
-
-
-
-
.....
אחרי שתכתבי הכל (אם יש עוד אופציה, לדוג' אול' אחרת, תוסיפי גם אותה) תקראי שוב הכל ותראי איפה יהיה לך יותר טוב, באיזה מקום יש יותר יתרונות (לאו דווקא מספרית).
אם תרצי את יכולה להתייעץ אח"כ עם מישהי קרובה (עדיף לא משוחדת (; ) שמכירה אותך טוב ולהסביר לה את היתרונות והחסרונות של כל בחירה. בד"כ זה עושה סדר בראש...
וכמובן, להתפלל לה' שינחה אותך לבחור נכון (: הכי מועיל!
ב"הצלחה נשמה!
תודה רבה אבל אני לא מצליחה להחליטkht,
תו
תחשבי... תסתכליקול דממה
תדברי עם כמה שיותר בנות מבהרן ותלמדי כמה שיותר על איך דברים מתנהלים שם. תסתכלי איך בנות יוצאות מהאולפנה שלך עכשיו ומבהרן, ותחשבי, איך את מעדיפה להיות? תסתכלי על הבנות שאת לומדת איתן עכשיו, והבנות שנכנסות לשכבה של בהרן ותחשבי עם איזה סגנון של בנות את מעדיפה לבלות את הזמן. אם האולפנה שלך עכשיו היא לא פנימיה, תשאלי את עצמך אם את רוצה פנימיה, ולמה. יהיה לך קשה המרחק מהבית או לא? אם את רוצה עוד אז בואי לפרטי... יש לי עוד ![]()
בדברים כאלה זה רק אינטואיציהמגדלור באפלה
תקשיבי לעצמך. לתת מודע לוקח כמה מאיות השניה לדעת מה טוב לו. אחרי זה בא ההיגיון והורס את זה.
את יודעת מה את רוצה,עזבי את "אבל אם אני אלך לכאן אז אולי אני אפסיד ככה". את יודעת מה את צריכה- הכי טוב שיש.
בהצלחה
אני בעד פנימיה למי שאוהבת חיי חברה.דרך חדשה
ובנוסף, אני חושבת שאם קיבלו אותך לבהרן אז את מתאימה....? (אל תתפסי אותי על המילה.)
אז אולי שווה לך ללכת על זה.
תמיד אפשר לחזור.. ![]()
אני לא יכולה כל כך לעזור לך אבל אני הייתי...מישהי!אחרונה
אני לא כזה יודעת מה מתאים לך כי אני לא מכירה אותך, אבל אני הייתי הולכת לבהרן כי גם שמה יש מורות ובנות חמודות ותוכלי לבקר את חברות שלך
משהי מכירה אולפנת מים חיים ואורי בציוןנתן סייה
מה הסגנון בשתיהם כללים ,סגור ,פתוח
מחפשת עזרה במציאת אולפנהbula
הבת שלי מחפשת אולפנה תורנית מאוד אבל לא חונקת
עם פנימיה
גרים בצפון אבל היא מוכנה לסוע גם רחוק
אשמח להמלצות
באולפנת תפארת היא לא התקבלה אבל זה הסגנון בגדול
אולי רעיה?אשר ברא
רעיונותאמונה :)
אולפנת טוהר ביד בנימין בסגנון דומה לדעתי. אבל קצת קשה להתקבל. כנ"ל רעיה בבית אל
אולפנת ראשית בהר נוף- יש כאלה שיאמרו שחונק אבל לאחרות ממש טוב אז שתבדוק..
יש עוד אחת ששמעתי עליה דברים טובים בבית שמש, שבות אולי?
ושמעתי שפותחים אולפנה חדשה בעכו שאמורה להיות תורנית ועם פנימיה
יש גם את אולפנת חלוצה בנווה שהיא נהדרת אבל זה באמת סופרר רחוק
שבות קצת יותר פתוח אבל שמעתי דברים טוביםתודה ל-ה' יתברךאחרונה
שמעתי גם על אולפנת צומחת בחרישאשר ברא
היא נסגרת. המנהלת עוברת לעכו ושם פותחיםיעל...
אולפנת כפר פינס, אולפנת אמנהשם מיוחד
בוקר טוב, האם משהי יכולה לספר לי על החוויה שלה באחת מהאולפנות האלה? (חברתית, איך הבנות, רמה לימודית ודתית…) בכללי מה ההבדלים ביניהן?
אם יש המלצות לאולפנות בסגנון, אשמח לשמוע
מחפשת אולפנה?תורת חיים בעiז
הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות
מוזמנות להינות אולפנות ארצי
בטוחה שזה לא תוצר של AI?נייקיי
ואו איכותי!7410
כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)
כל הכבוד על היוזמה
הודיה לה':)אחרונה
מישהו יודע אולי על אולפנת שבות?איידן
מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?
או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן
תודה מראש