שלום,
בזמנכם הפנוי ![]()
https://docs.google.com/forms/d/1xpuXB4XS0VW6Xt6L3QwOennf85HVer7IKXlFwZ7elvk/viewform
תודה רבה!
שלום,
בזמנכם הפנוי ![]()
https://docs.google.com/forms/d/1xpuXB4XS0VW6Xt6L3QwOennf85HVer7IKXlFwZ7elvk/viewform
תודה רבה!
כל היום מול המחשב.....
נראלי אתה הניק שכותב הכי הרבה בפורום....
במין/מגדר, לא כולם מגדירים את עצמם. המטרה היא להקל על טרנסים וכו'.
בהגדרת מידת הדתיות, מאוד חשוב לדעת במדויק, כי זה חלק מהמחקר. השפעת הקרבה לדת. חילוני, דתי, חרדי אלה ההגדרות הכוללות ביותר.
יש מעט מאוד נערי גבעות, ויש המון ששואפים להיות, שמעריכים אותם, תומכים בהם וכו'. אם אתה נער גבעות זה לא משנה לי, זה לא משפיע על המחקר. הנבדקים הם מכל חתכי האוכ', בין היתר נוער הגבעות (יש רצון להגיע גם אליהם, אבל האופציה היחידה היא מכאן, כי חברי וחברות הקבוצה החוקרת לא יצאו מתחומי הקו הירוק, אלא אם מדובר בסיור של שוברים שתיקה
)
המטרה הייתה לבדוק כמה תומכים בהם עד רמה שנוער הגבעות נחשבים ל"קבוצת התייחסות חיובית ונורמטיבית".
אבל תודה על ההערות 

להציע להגדיר ככה זה באמת מעניין, אבל לא לא קשור.
וזה לא שלנבדק אין שום אופציה, הוא בוחר את האופציה הקרובה ביותר לדעתו, ולנו היא מספיקה.
(לא היה כתוב דתי לאומי, אלא דתי, מה שאמור להקל על כל נערי הגבעות האנטי-ציוניים. שאני חושב שצריך לתת להם שם חדש, כי דתי זה נשמע מתון מדי.)

תגובה על החלטת פינוי
האפשריות הם - ציות, מלחמה במסגרת החוק, מלחמה בכל האמצעים.
ואם אני בעד חסימת כבישים, ונגד ירי בחיילים? אף תשובה לא מתאימה למקרה כזה.
מלחמה שלא במסגרת החוק, אך לא כוללת פגיעה פיזית בבני אדם?
מיותר, מי שנלחם מחוץ לחוק, נלחם מחוץ לחוק. אותה קבוצה שתילחם כך, תפגע פיזית בחיילים למשל.
ואי אפשר לקלוע לכל אחד ואחת, הכוונה בשאלה על תגובה לפינוי ברורה - אציית (כלומר, אקום ואלך), אפגין ואעבור בית בית לשכנע אנשים להצטרף אלי, או פשוט מאוד - אעבור על החוק ואעשה כמעט הכל בשביל למנוע זאת.
אין יותר אפור מזה. כל אחת נכנס לפחות לאחת מהקטגוריות הללו. אם בתור מלחמה בכל האמצעים, את לא באמת תשתמשי בכל האמצעים, הייתי ממליץ לסמן במסגרת החוק, כי איזו הפגנה לא חוקית לא נחשבת ל"מלחמה בכל האמצעים". לדעתי.
כל אחד, ונקודת מבטו.
עשרות אלפי בני אדם נאבקו נגד ההתנתקות שלא במסגרת החוק [כניסה לגוש קטיף כאשר החוק אסר זאת, למשל]. בודדים [לכל היותר], הגיעו לאלימות.
אם מטרת הסקר לשקף את המציאות, ולא להטות אותה, זו אחת השאלות שצריך לתקן.
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...